Acil yardım edin Allah için lütfen

Kayınvalidemin korkusundan dedim bacım oda iyi baksınlar diye dedi ama belamı buldum sanırım ilaç yapmış olabilir mi

Kayınvalidemin korkusundan dedim bacım oda iyi baksınlar diye dedi ama belamı buldum sanırım ilaç yapmış olabilir mi
Anladım kadının da kötü niyeti yoktur elbette ama basit ilaçlar değil bunlar. Sağlıklı bi gebeliği engellemiş olabilir bu müdahaleniz. Kesinlikle tüm bunları anlatın. İyi bir doktora gidin bir an önce. Bence o şekilde yanlış ilaç kullanımı da yapmış olabilir.

Kağıtta yeni bişey farkettim şöyle yazıyo kızlar sol adrexiol bölgede 4 mmlik kist falan yazıyo devamını yazamadım doktor yazısı tam anlaşılmıyor kızlar

dua edin bacım şuan deli gibi ağlıyom ne yaptım böyle kurban olduğum Allah ım

dua edin bacım şuan deli gibi ağlıyom ne yaptım böyle kurban olduğum Allah ım
Ağlama lütfen daha kötü olmasın. Özel hastanenin aciline gidin mümkünse. Doktorlar doğum için sürekli hastanede oluyorlar nerdeyse.

Ağlama lütfen daha kötü olmasın. Özel hastanenin aciline gidin mümkünse. Doktorlar doğum için sürekli hastanede oluyorlar nerdeyse.
kızlar çok kötüyüm dua edin bana Allah razı olsun sizden kimsem yok bana yardımcı oldunuz içimi döktüm

Allah a emanet olun duanızda eksik etmeyin ne tür bi şeyle karşılaşcam hiç bilmiyom

Hasta bi anam var halimi arz etceğim kimsem yok ne yapcam ben yarabbim

Hasta bi anam var halimi arz etceğim kimsem yok ne yapcam ben yarabbim
Canım çok geçmiş olsun. Alttan bakıp kese gorulmediyse dış gebelik olabilir benim dgerleim de 2 kat artmadı carsamba gunu dış gebelik teşhisi konuldu sol tüpüne yerleşmiş. Düşmesi için iğne oldum benimde kanamam vardı şu an geçti adet oldum zannetmiştim ama 2 gün sınra dış gebelik teşhisi kondu. Bu çok önemli bir konu ihmal etme. Tüpün patlar diyen doğru söylemiş eğer ihmal edilirse ve beta çok daha artarsa o zman patlar korkma şu an sen kontrol altındasın ama ihtimal etme derim yaşamış biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…