Kayınvalidemin korkusundan dedim bacım oda iyi baksınlar diye dedi ama belamı buldum sanırımBakın Tarlusaldan sonra 10 gün bekleme süresi vardır. Gebelik oluştuysa zarar veren bi ilaç değildir hatta tutunmayı kolaylaştırır.. Siz beklememişsiniz işler karışmış. Bunu doktora anlatın. Doktor dış gebelik filan ihtimalinden söz etmedi mi? Etmediyse başka doktora gidin. Öyle ise de korkmayın Allahın izniyle bu da çok karşılaşılan bir durum oldu artık.
evet devam ediyor canımCanım bana dış gebelik gbi ama bilemedim ki kanaman şuan devam ediyor mu peki
Anladım kadının da kötü niyeti yoktur elbette ama basit ilaçlar değil bunlar. Sağlıklı bi gebeliği engellemiş olabilir bu müdahaleniz. Kesinlikle tüm bunları anlatın. İyi bir doktora gidin bir an önce. Bence o şekilde yanlış ilaç kullanımı da yapmış olabilir.Kayınvalidemin korkusundan dedim bacım oda iyi baksınlar diye dedi ama belamı buldum sanırımilaç yapmış olabilir mi
o zman imkanın varsa acile git derim canım kanamanın olduğunu beta değerini söyle çnkü kanama normal değilevet devam ediyor canım
dua edin bacım şuan deli gibi ağlıyom ne yaptım böyle kurban olduğum Allah ımAnladım kadının da kötü niyeti yoktur elbette ama basit ilaçlar değil bunlar. Sağlıklı bi gebeliği engellemiş olabilir bu müdahaleniz. Kesinlikle tüm bunları anlatın. İyi bir doktora gidin bir an önce. Bence o şekilde yanlış ilaç kullanımı da yapmış olabilir.
Kistin var sol yumurtalıkta ama ufak benimde var 2 mmlikKağıtta yeni bişey farkettim şöyle yazıyo kızlar sol adrexiol bölgede 4 mmlik kist falan yazıyo devamını yazamadım doktor yazısı tam anlaşılmıyor kızlar
gittim şimdi geldim pazar gel bi bakalım tekrar diyoo zman imkanın varsa acile git derim canım kanamanın olduğunu beta değerini söyle çnkü kanama normal değil
Ağlama lütfen daha kötü olmasın. Özel hastanenin aciline gidin mümkünse. Doktorlar doğum için sürekli hastanede oluyorlar nerdeyse.dua edin bacım şuan deli gibi ağlıyom ne yaptım böyle kurban olduğum Allah ım
Değer neden yüksekki bebek yok ilaçtan olabilir mi bacımKistin var sol yumurtalıkta ama ufak benimde var 2 mmlik
kızlar çok kötüyüm dua edin bana Allah razı olsun sizden kimsem yok bana yardımcı oldunuz içimi döktümAğlama lütfen daha kötü olmasın. Özel hastanenin aciline gidin mümkünse. Doktorlar doğum için sürekli hastanede oluyorlar nerdeyse.
Evet canım mervenin söylediği doğru özel bi hastanenin acile git mümkünse derdini anlatırsın en azından banada hep smdi git iki gün sonra gel derlerdi iste 2 gün sonra beta değerin iki katina çıkmışmı diye bakacaklargittim şimdi geldim pazar gel bi bakalım tekrar diyo
Allah yardımcın olsun canım. Korkma ama Allah'ın izniyle bir şey olmaz.kızlar çok kötüyüm dua edin bana Allah razı olsun sizden kimsem yok bana yardımcı oldunuz içimi döktüm
Kuzum bebeğin olup olmadığı belli değil daha ama bence dış gebelik geciriyosun dıs gebeliktede deger ayni hamileymişsin gbi yükseliyorDeğer neden yüksekki bebek yok ilaçtan olabilir mi bacım
Ah canım benim valla inan hiç tanımadığım halde üzüldüm inşallah herşey gönlünce olsun ama herşeyde bi hayır vardır kendini yıpratmaAllah a emanet olun duanızda eksik etmeyin ne tür bi şeyle karşılaşcam hiç bilmiyom
Yenidir canım kese 5000lerde gözükür2684 hcg değerim ama kese yok ve gün gün azar azar artıyor ve kese falan yok arkadaşlar korkuyorum ya
EşinHasta bi anam var halimi arz etceğim kimsem yok ne yapcam ben yarabbim
Geçmiş olsun canım annenin neyi var eşin nerde o ne diyorHasta bi anam var halimi arz etceğim kimsem yok ne yapcam ben yarabbim
Canım çok geçmiş olsun. Alttan bakıp kese gorulmediyse dış gebelik olabilir benim dgerleim de 2 kat artmadı carsamba gunu dış gebelik teşhisi konuldu sol tüpüne yerleşmiş. Düşmesi için iğne oldum benimde kanamam vardı şu an geçti adet oldum zannetmiştim ama 2 gün sınra dış gebelik teşhisi kondu. Bu çok önemli bir konu ihmal etme. Tüpün patlar diyen doğru söylemiş eğer ihmal edilirse ve beta çok daha artarsa o zman patlar korkma şu an sen kontrol altındasın ama ihtimal etme derim yaşamış biri olarakHasta bi anam var halimi arz etceğim kimsem yok ne yapcam ben yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?