Acil yardım edin çok korkuyorum kortizon bebeğime zarar verir mi

Ekilemranipulu

MelikeAhmet
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
60
12
38
32
Arkadaşlar 25. Haftayı bitiriyoruz Allah'ın izniyle. Yıllardır kronik ürtikerim her yıl bir kaç kere tekrarlar 15 20 gün geçmez hergün avil dekort vurulur iki gün önce yine başladı iğne vuruluyorum üçüncü kezdir ama vicdan azabı beni bitirecek çocuğuma geçer mi kordondan kortizon zarar verir mi yan etkileri gelişim gerilemesi diyor yetişkinde yaparsa bunj çocuğuma hayli hayli yapmaz mi ne yapıcam bana bir çare vurdurmasam başlar başlamaz bi yarım saat beklesem elim ayağım gözlerim dilim kaşınmaya kabarmaya başlıyor bitkisel ne yapıcam bilmiyorum yıllardır doktor doktor gezdim sebeb bulamadılar stres dediler sinir hapı verdiler yıllardır onu kullandım ana yine oldu yine oldu ayrıca bebekte yarık dudak yapar diye onu da kullanmayı bıraktım öğrenince hamileliğimi elim kolum bağlı ne yapayım vurdurmasam mı ama o zaman daha kötü ilerleyecek bana akıl verin vurduran var mı doktorum vurdur Dedi ama üçüncü vuruluşu ve daha kaç kere vuruşacak bilmiyorum. Ben tespit ettiğime göre ne zaman ülser ağrılarım başlasa başlıyor helicobacter vardı midem de omunla ilgili olabileceğini düşünüyorum onu iyileştirmeye mi gitsem diyorum brokoli suyu faydalıymış lahana suyu bunşar bebeğime zarar verir mi acaba kafayı yiycm bana bir yardım

Ciger gelistirici ignelerde bir cesit kortizon.aralainda fark varmidir bilemem.zararli olsa drler musade etmez

rabbim şifa versin bebeğini de korusun kendi doktorun bu konuda açıklama yapmadı mı sana.

rabbim şifa versin bebeğini de korusun kendi doktorun bu konuda açıklama yapmadı mı sana.
Vurdurabilirsin Dedi ilk gün aradığımda ama hergün tekrarlıyor hergün vurduruyorum.acil doktorunun biri vuralım Dedi diğeri çocuğa birşey yapsa bile anne öncelikli Dedi içim parçalandı öyle deyince ofofoff doktorumu bugün tekrar arıycm vurdurun dediniz ama hergün tekrarlıyor hergün vurdurmam zararlı olur mu diye

Vurdurabilirsin Dedi ilk gün aradığımda ama hergün tekrarlıyor hergün vurduruyorum.acil doktorunun biri vuralım Dedi diğeri çocuğa birşey yapsa bile anne öncelikli Dedi içim parçalandı öyle deyince ofofoff doktorumu bugün tekrar arıycm vurdurun dediniz ama hergün tekrarlıyor hergün vurdurmam zararlı olur mu diye
bu hastalıkla ilgili uzman sayılacak doktorla görüşseniz hastalığınızı hiç bilmiyorum.rabbimden şifa diliyorum

Back
X