acil yardım edin çok zor durumdayım

kuzusununzuzusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
1.739
12
158
Nasıl anlatıp nerden başlamalı ki kendimi düzgün ifade edeyim bilmedim.1 yıllık bir birlikteliğim var, ama öyle bildiğiniz gibi gönül bağıyla değil.Başlarda hoşlandığım hatta ciddi ciddi sevmeye başladığım bir insandı ama bana zorla sahip oldu(konuyu detayıyla anlatıp o anları yaşamak istemiyorum nolur tekrar tekrar düşünüp anlayışla cevap verin). Ailemden başka bir şehirdeydim, ne şikayet edebilirim ne aileme söyleyebilirim; bu şekilde babam onu her şart altında öldürür. Beni endişelendiren kısmı işin dini boyutuydu; çoçcukluktan çıktığım andan beri 5 vakit namazımı kılarım, sevgilim bile olmadı yıllardır herşeyime dikkat ettim ama şerefisizin biri zor kullanarak herşeyimi mahvetti. Benimle evlenek istediğine şüphem yok,hatta ailesini getirip ailemle tanıştırdı nişan düğün konuşuldu, bu olaylara sırf dinen katlandım,benim başka seçeneğim yok dedim kendime. ama işler katlanılır gibi değil, takdir edersinizki bunu bana yapan insan çokda karakterli değil, beni aldatıyor,ve 'seninle evleniyorum ben seni seviyorum daha ne istiyorsun'diyor. sırf namus kurtarmak için baba olamayacak, sadık kalamayacak bir insanla evlenilir mi?
aranızda konuyla ilgili bilgisi olan varsa nolur yardımcı olsun, bekareti bozan erkekle ahirette durumun ne? Bu durumu karşımdakine söyleyip helallik alsam başkasıyla olamaz mıyım. ben o adamla evlenip her anımda bana yaşattığı cehennem azabını düşünerek yaşamak istemiyorum. onun yüzünden kendimi günahkar hissediyorum,kendimi öldürsem bile otopsiyle bunlar arkamdan anlaşılınca ailemin düşeceği durumu düşünüyorum, o derece çıldırdım. Ona hiç zarar vermeden yolundan çekilmekde fazlasıyla zoruma gidiyor.
bana nolur yardım edin, nolur yazmadan önce iyi düşünün, işin içinde hiç suçum yok nolur hassas davranın.

Son düzenleme:
ayrıl şu Şerefsizden.. Başkasıyla elbette olabilirsin seni seven sana gerçekten değer veren biriyle.. Sırf böyle birşey yaptı diye sakın hayatını mahvetme..

Dini boyutundan önce sen boyle agir bi yukle yyasamayi neden hak edesin senin sucun ne ki. Cok merak ediyorsan fetva sitelerine bi sor ama evlilik denilen şey boyle zorbalik karaktersizliklere dayanmamali sevgi ve saygiya dayanmali.

otopside kızınız bakire değil demezler herhalde, gerçi benim ki saçma bi yorum oldu bunun yüzünden canına kıyacak değilsin. Neden kendini günahkar hissediyorsunuz ki bu senin suçun değil.
Bence o adamla evlenirsen hayatının hatasını yaparsın,
ayrıl ve hayatına devam et, hayatın sana neler göstereceğini bilmezsin, ve emin ol o adamla evlenmenden çok daha güzel olur hayatın

Nasıl üzülüyorum böyle aileleri gördükçe... Başınıza bir talihsizlik gelmiş, şerefsizin birisi hayatınızı karartmış ailenize anlatamıyor olmanız çok acı. Sakın o pislikle evlenmeyin, ailenizden güvenebileceğiniz birine açın konuyu. Babanız anneniz ne kadar kızsa bile o adamla evlenmekten iyidir. Allah her şeyi görür, size zorla sahip olmuş sakın hak hukuk düşünmeyin. Bakın hayatınız söz konusu... Sakın ölüm gibi bir delilik de yapmayın dini bütünsünüz bunun günahını da bilirsiniz. O adamdan uzaklaşın bir an önce.

Anlamadığım bir durum var. Zina yaptığınızı düşündüğünüz için günahkar olmaktan korkuyorsunuz ama intihar etmeyi düşünüyorsunuz. Sırf otopsi yüzünden vazgeçiyorsunuz. Dininizde intihar ne demek bilmiyor olamazsınız heralde. Çelişki yok mu sizce de???

Herşeyi geçtim, size tecavüz eden bir adamla evlenmeyin lütfen. Şikayetçi olun, gerekli cezayı almasını sağlayın. Aileniz arkanızda olur merak etmeyin. Hangi aklı başında baba kızının tecavüzcüsüyle evlenmesini ister ki?

o ne gibi bi ceza alacakki sence, asıl ceza bununla ömür geçiren aileme ve bana olacak. hergün kahroluyorum, bunu anneme babama yaşatmak istemiyorum. ve babamın bu duruma medeni yaklaşıp sadece şikayetçi olarak atlatmayacağını adım gibi biliyorum.

bırak hangı boyuttan ne şekilde yargılanacağını,kendıne normal bu insanla güzel bu hayat kur.o şerefsiz insan müddettesınden kurtul hemen..

mesele bana kızmaları değil, ki inan kızılacak bir pozisyonda olmadım bu ilişkide. nasıl üzülecekleri hayatlarının ne hal geleceği beni endişelendiriyor. çünkü ben ilk günden beri kahroluyorum, yaşamıyorum,artık sağlıklı düşünemiyorum.

namus iki bacak arasında aranmaz
işin dini boyutunu bilmem
ama bu adamla pek ömür geçer gibi görünmüyor
bir an önce ayrıl
ilerde sevdiğin evlenmek istediğin adamada başına gelen olayı anlatırsın
sonuçta senin istegin dışında olan bi durum...

tecavüzü dine karıştırmasak sana zorla sahip olduğu için kirlenmiş sayılmazsın,ee şikayet içinde fazlaca geç kalmışsın anlaşılan,evlenirsen de paçayı kurtaramazsın böyle bir itten,en iyisi ailene her şeyi anlat baban öldürecekse de öldürsün yakma kendini desem gene olmayacak...iki ucu b...lu değnek.ne yapsak ki aklım yetmedi Allah yardımcın olsun bacım.

E="kuzusununzuzusu, post: 36463813, member: 350450"]Nasıl anlatıp nerden başlamalı ki kendimi düzgün ifade edeyim bilmedim.1 yıllık bir birlikteliğim var, ama öyle bildiğiniz gibi gönül bağıyla değil.Başlarda hoşlandığım hatta ciddi ciddi sevmeye başladığım bir insandı ama bana zorla sahip oldu(konuyu detayıyla anlatıp o anları yaşamak istemiyorum nolur tekrar tekrar düşünüp anlayışla cevap verin). Ailemden başka bir şehirdeydim, ne şikayet edebilirim ne aileme söyleyebilirim; bu şekilde babam onu her şart altında öldürür. Beni endişelendiren kısmı işin dini boyutuydu; çoçcukluktan çıktığım andan beri 5 vakit namazımı kılarım, sevgilim bile olmadı yıllardır herşeyime dikkat ettim ama şerefisizin biri zor kullanarak herşeyimi mahvetti. Benimle evlenek istediğine şüphem yok,hatta ailesini getirip ailemle tanıştırdı nişan düğün konuşuldu, bu olaylara sırf dinen katlandım,benim başka seçeneğim yok dedim kendime. ama işler katlanılır gibi değil, takdir edersinizki bunu bana yapan insan çokda karakterli değil, beni aldatıyor,ve 'seninle evleniyorum ben seni seviyorum daha ne istiyorsun'diyor. sırf namus kurtarmak için baba olamayacak, sadık kalamayacak bir insanla evlenilir mi?
aranızda konuyla ilgili bilgisi olan varsa nolur yardımcı olsun, bekareti bozan erkekle ahirette durumun ne? Bu durumu karşımdakine söyleyip helallik alsam başkasıyla olamaz mıyım. ben o adamla evlenip her anımda bana yaşattığı cehennem azabını düşünerek yaşamak istemiyorum. onun yüzünden kendimi günahkar hissediyorum,kendimi öldürsem bile otopsiyle bunlar arkamdan anlaşılınca ailemin düşeceği durumu düşünüyorum, o derece çıldırdım. Ona hiç zarar vermeden yolundan çekilmekde fazlasıyla zoruma gidiyor.
bana nolur yardım edin, nolur yazmadan önce iyi düşünün, işin içinde hiç suçum yok nolur hassas davranın.[/QUOTE]
omrun boyunca mutsuz huzursuz yaşayacaksın ve sana onları yasatan insan her an burnunun dibinde olacak. asla unutmayacaksin yaşadıklarını. bırak allahindan bulsun. ailen sana deger veriyosa anlat bu şekilde eminimki kendini dogru ifade edersen anlayacaklardir. ailrn arkanda oldugu surece kimse zarar veremez bunlara katlanmak zorunda olmazsın. o insan sıfatını haketmeyenle devam etme kesinlikle. seni anlayacak mutlu edecek biri elbet çıkar karsina. hayati zehir etme kendine. sucun bile yok

Bir de şu soruyu sorun kendinize bence..
Allah'ın verdiği bu ömrü ben böyle ahlaksız, zorba, şerefsiz bir insanla geçirerek, yani kendi hayatımdan geçerek (kendimi buna mecbur bırakarak) günah işlemiş olur muyum?

bu gidişler böyle bir babadan çocukların olacak
seni aldatan sürekli..değer vermeyen...
lütfen yol yakınken dön sonra daha pişman olursun
millete de ne derse desin umursama ayrıl sen hiç düşünme arkana da bakma..

bu adam evlenince cinsellik yaşamak isticek yapabilcek misin bence hayır, sonra daha ağır psikolojik baskılar başlıcak, hastalık sahibi olursun ömrünü çürütürsün değmez, şimdi bi kere üzülürsün zaman herşeyin ilacı, ama evlenirsen ömür boyu üzülceksin
yeterki defolup gitsin silsin sen, düşsün yakandan

Bitanem seni güyya seven biriyle mutlu olamazsın zaten.evlenincede aldatacak seni.o zaman daha zor gelecek.Evlenirsen kendini daha kötü hissedersin.Bakire degilsin diye başkasıyla evlenip mutlu bir yuva kuramazsın diye sakın düşünme.mevlam yardımsız seni bir başına bırakır mı?Sen duandan namazından vazgeçme.ben namazkılmam isyan ederim bazen bazen dua ederim.mevlam beni bile kendi halime bırakmıyorken senimi bırakacak?Bizlerde dua ederiz rabbimize senin için.Senin gibi temiz birinin ahını alanın iki dünyadada yeri yok.Şimdi canı yanmıyor belki ama yanıcak.kimsenin ahı kimsede kalmaz.Allah'ın verdigi canı Allahtan başka kimse alamaz canım kardeşim.Sakın düşünme bunları.Birinden intikam almak bize düşmez Rabbim varken.Rabbim en güzel cezayı verir ona.Cok güzel bir kitabım var İstemenin esrarı.bir kaç şey yazıcam senin için.
"Bu onu aşagılayıp horlamak için degil.ona istedigini geç vermem onun faydasınadır.ihtiyacı onu gafletten uyandırdı;bana çevirdi.Saçından tuttu çeke çeke benim tarafıma getirdi.dilegini hemen verirsem gene döner;o(dünyavi)oyuncaga kapılır,gaflete bogulur gider.gerçi'ey sıgınılan ve düşkünlere yardım eden Allah'diye gönlü kırık,perişan bir halde ağlayıp sızlanıyor;ama,bırak aglayıp sızlasın.Bana onun sesi hoş geliyor.onun 'Ey Rabbim' demesinden ve sırlarını dökmesinden hoşnut oluyorum.Yalvararak,başından geçenleri anlatarak her çeşit dil döküyor'

Detayları anlatmadığınız için bu hassasiyetlerinize istinaden onunla baş başa kalmadığınızı kumpasa geldiğinizi düşünüyorum...

Bu adamın aynı yöntemlerle başka kızlara da aynı şeyi yapmayacağını ya da şimdiye kadar başkasına da bunu yapmadığını nereden biliyorsunuz?

Siz namus davası diye bu adamla evliliğe razı olursanız ve bu hikayeler çoğalırsa ailenizin haberi olmayacak mı?

Bunu yapan adamdan her şey beklenir, sizi başka erkeklerle birlikte olmaya zorlamayacağının, başka sapkın durumlara sokmayacağının garantisi yok...

Beş vakit namaz kılıyormuşsunuz, böyle bir adamla aynı çatı altında, onun türlü günahlarının gölgesinde ibadetlerinize devam edebilecek misiniz?

Anlattığınız haliyle adam sapığın önde gideni...

Aklı başında hiç kimse size onunla evlenmenizi önermez...

Aileniz de bugün öğrenmese yarın öğrenir onun yaptıklarını ve yapacaklarını, asıl o zaman katil olurlar...

Bu adamla kendi kendinize başa çıkamazsınız...

Öyle bir gücünüz olsa başınıza bunlar gelmezdi...

Tüm iletişim yollarını kapatıp hayatından çıkın, intikam vs düşünmeyin...

Eğer musallat olmaya devam ederse yetkililerden yardım alın...

Bugün birilerinin haberdar olmasından duyduğunuz endişeyle susarsanız yarın daha beterini yaşayınca gazetelere çıkarsınız, dünya duyar...

çok geçmiş olsun.
böyle büyük bir travma geçirmişken size bunu reva gören şerefsizi her an, her gün, yatakta, uyandığınızda, kahvaltıda, yemekte, tvde bir tecavüz sahnesi izlerken... görmek, onunla aynı havayı solumak sonucunda ya katil ya da ruh hastası olursunuz.
madem babanıza, ailenize içinizi dökemeyecek durumdasınız. bence karşınızdaki pisliğe de çok çaktırmadan sanki ilişki devam edemiyormuş gibi ayrılın. ailenize de olmadı deyip kendinize işkence etmeyi bırakın.

Allah sizi biliyor, görüyor. inşallah karşınıza da çok düzgün bir insan çıkacak, hayatınızın tadına varacaksınız. Allah'ın size verdiği sağlığı, hayatı bu şerefsiz mahluklar uğruna harcamayın.

ayrıca bu süreçte yıpranacağınızı düşünerek terapi de görün, daha kolay sıyrılın işin içinden.
Allah yardımcınız olsun.

Boyle erkeklerin Allah belasini versin. Ama onla evlenerek hayatinizi karartmayi mi dusunuyorsunuz. Dini boyutundan degil kendi boyutunuzdan baksaniz. Ustelik sizin ne gunahiniz var ki boyle dusunuyorsunuz. Boyle durumu yasayan bir cok bayan var. Sikayet edin de diyemiyorum ailenizden dolayi. Ama sirf bekaret icin dini boyutundan dusunerek onla evlenmek cok sacma geliyor. Hayatinizi karartmayin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…