acil yardım edin çok zor durumdayım

bir erkek kız arkadaşına nasıl zorla sahip olabilecek kadar alçalır ve insanlıktan çıkabilir ki?
ben senin yazını çok samimi buldum. hakkında hayırlısının olması için dua et.
Ancak şu durumda bu insanla mutlu olamayacağın aşikar.

Dinen yapacağınız şey tövbe etmek, Allah'la kul arasındaki bir şey sonuçta, tövbe edin, Allah'a güvenin, ona sığının, yapmışsınız bir hata, bunu hayatınızı mahvederek ödemeyin bence, o adamdan ayrılın. Kendimi öldüreceğim filan gibi şeyler söylemeyin, Allah'ın verdiği canı sadece o alır. Daha büyük günahlara sebep olmayın. Ancak daha sonra hayatınıza girecek insana durumunuzu muhakkak anlatın. Allah yardımcınız olsun.

Ne hata yapmış ki ben anlamadım? Canım ahirete hiç kafa yorma o zatla aynı ortamda bile olacağınızı düşünmüyorum,tecavüzcüler için yaşasın cehennem!

Ne hata yapmış ki ben anlamadım? Canım ahirete hiç kafa yorma o zatla aynı ortamda bile olacağınızı düşünmüyorum,tecavüzcüler için yaşasın cehennem!

Konu sahibini eleştirmiyorum yanlış anlamasın, ama o adamı hayatına bir şekilde sokmuş, keşke çok iyi tanımadan, güvenmeden yakınlaşmasaymış, yani sevgili olmuşlar sonuçta, adamın ona yapacaklarını tabii ki bilmezdi ama bir yerde hepimiz kendi kararlarımızın sonuçlarını yaşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…