N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.403 127.855 598 38 Gaziantep 23 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasmin95 #21 Surrender .!.: ünlemler cumlesıne gore yapıldı. sızle alakası yok yaşı 19 cocuk degıl ama bır sey yasıyorsa adam gıbı yasasın.herkesın kendı hayatı kendı çeker. ben sizi anladım. siz evlensın ne halt yerse yesın mantıgındasınız :=) bize ne ıster evlensın yapsın ıster evlenmeden yapsın Genişletmek için tıkla... e tamam ozaman bıze ne ıstedıgı yerınden yapsın ozaman 19 yasında cocuk olmayan kucuk hanıma soylıyım .... hamıle kalmazsın canım benım
Surrender .!.: ünlemler cumlesıne gore yapıldı. sızle alakası yok yaşı 19 cocuk degıl ama bır sey yasıyorsa adam gıbı yasasın.herkesın kendı hayatı kendı çeker. ben sizi anladım. siz evlensın ne halt yerse yesın mantıgındasınız :=) bize ne ıster evlensın yapsın ıster evlenmeden yapsın Genişletmek için tıkla... e tamam ozaman bıze ne ıstedıgı yerınden yapsın ozaman 19 yasında cocuk olmayan kucuk hanıma soylıyım .... hamıle kalmazsın canım benım
Y Yasmin95 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2015 7 0 1 30 23 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasmin95 #22 Bu saah ufak kanamam oldu. Regl periyotlarım düzensiz ama 5-6 gün sonra olmam lazım. Sizce bu kanama iyiye işaret mi?
Bu saah ufak kanamam oldu. Regl periyotlarım düzensiz ama 5-6 gün sonra olmam lazım. Sizce bu kanama iyiye işaret mi?
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.403 127.855 598 38 Gaziantep 23 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasmin95 #23 iyiye ısaret ıyıye yasasın hamıle degılsın