Yani dimi... Sonuçta sisteme geçen şeyleri kafamıza göre nasıl silicez sildircez :) Bende şaşırdım.Hayır tabii ki yok öyle bir şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani dimi... Sonuçta sisteme geçen şeyleri kafamıza göre nasıl silicez sildircez :) Bende şaşırdım.Hayır tabii ki yok öyle bir şey
hemen deniyorum... Bence sadece telefonda ya da pc de siliniyor, ama kayıtlarda kalıyordur.Ben bir muayenemi sildim siliniyor
Ben daha geçen ay sildim eminimhemen deniyorum... Bence sadece telefonda ya da pc de siliniyor, ama kayıtlarda kalıyordur.
Peki tarif eder misin nasıl yaptığınkBen bir muayenemi sildim siliniyor
Ben daha geçen ay sildim emini..
Sanırsam bu işlem bana ait değil mi diye işaretleyeceksin?Ben daha geçen ay sildim eminim
Silinmiyor. DOktor muayane ve tanılara giriyorsun ama müdahale edemiyorsun... Yani oraya ne yazmışsa doktor o şekilde kalıyor.Peki tarif eder misin nasıl yaptığınk
E nabıza girin. Ziyaretlerim kısmı var orayı seçin. Tüm ziyaretleriniz listeleniyor özel hastaneler de dahil. Altında “detay görüntüle “ “paylaş” “değerlendir” “profilimde görünmesin “ gibi seçenekler göreceksiniz. Profilimde görünmesin derseniz listeden kaldırılıyor o ziyaretinzPeki tarif eder misin nasıl yaptığınk
Silinmiyor. DOktor muayane ve tanılara giriyorsun ama müdahale edemiyorsun... Yani oraya ne yazmışsa doktor o şekilde kalıyor.
Ama rica edilirse benim gibi... Detay yazmıyor vajinal muayane ( normal ) yazıp geçiyor.
Öyle bir seçenek yokE nabıza girin. Ziyaretlerim kısmı var orayı seçin. Tüm ziyaretleriniz listeleniyor özel hastaneler de dahil. Altında “detay görüntüle “ “paylaş” “değerlendir” “profilimde görünmesin “ gibi seçenekler göreceksiniz. Profilimde görünmesin derseniz listeden kaldırılıyor o ziyaretinz
Bilgisayardan mı giriş yaptın peki?
Ekran görüntüsü bile attım ben de çıkıyor. Paylaşırken gizle diye bir seçenek de var. Yukardaki mesajıma bakar mısınız ekran görüntüsüneÖyle bir seçenek yok![]()
Evet baktım telefondan e nabız uygulamasına girince o seçenek görünmüyorEkran görüntüsü bile attım ben de çıkıyor. Paylaşırken gizle diye bir seçenek de var. Yukardaki mesajıma bakar mısınız ekran görüntüsüne
Hayır ceptenBilgisayardan mı giriş yaptın peki?
Bilmiyorum benimkinde var ekran görüntüsünü de attım zaten ve ben siliyorum istemediklerimiEvet baktım telefondan e nabız uygulamasına girince o seçenek görünmüyor
Ama profilde görünmemesi kayıttan silindiği anlamına gelmez diye düşünüyorum. Ama aklımızda olsun..
Kayıtta silinmez ve muhtemelen doktor sisteminde görünür ne kadar gizlenirse gizlensinAma profilde görünmemesi kayıttan silindiği anlamına gelmez diye düşünüyorum. Ama aklımızda olsun..
Doktor sistemini bilmiyorum konu sahibi ailesinin görmemesini sorduğu için yazdım. Doktor görmez diyemem bilgim yok ama sistemine giren herhangi biri göremezKayıtta silinmez ve muhtemelen doktor sisteminde görünür ne kadar gizlenirse gizlensin
2023 'deki mesajı alıntılamışsınız koş koş vakit kaybetme diye anlatıyorsunuzAy direk doktora git.. HPV ve Smear ve bence kültür testi ver... Baştan hallet ki sonra uğraşma.. O erkek arkadaşınla bir süre sex yapma.. Ve ona da söyle.. Gitsin tedavi olsun.. Bu cinsel hastalık tedavileri çok can sıkıcı, bende oluyorum ve senin adına üzüldüm ama mutlaka çaresi vardır. Eğer HPV çıkmaz ise direk para bul HPV aşısı ol.. Gerçi çıkarsa da olacaksın her halükarda sen HPV aşını ol.
:))) yeni kullanıcıyım.. Dikkat etmemişim :)))2023 'deki mesajı alıntılamışsınız koş koş vakit kaybetme diye anlatıyorsunuz![]()