hangi cinsel hastalığı taşıdığımı bilmiyorum lütfen yardım edin

Peki tarif eder misin nasıl yaptığınk
E nabıza girin. Ziyaretlerim kısmı var orayı seçin. Tüm ziyaretleriniz listeleniyor özel hastaneler de dahil. Altında “detay görüntüle “ “paylaş” “değerlendir” “profilimde görünmesin “ gibi seçenekler göreceksiniz. Profilimde görünmesin derseniz listeden kaldırılıyor o ziyaretinz

Silinmiyor. DOktor muayane ve tanılara giriyorsun ama müdahale edemiyorsun... Yani oraya ne yazmışsa doktor o şekilde kalıyor.
Ama rica edilirse benim gibi... Detay yazmıyor vajinal muayane ( normal ) yazıp geçiyor.
IMG_1728.webp

E nabıza girin. Ziyaretlerim kısmı var orayı seçin. Tüm ziyaretleriniz listeleniyor özel hastaneler de dahil. Altında “detay görüntüle “ “paylaş” “değerlendir” “profilimde görünmesin “ gibi seçenekler göreceksiniz. Profilimde görünmesin derseniz listeden kaldırılıyor o ziyaretinz
Öyle bir seçenek yok 🤷🏻‍♀️

Ay direk doktora git.. HPV ve Smear ve bence kültür testi ver... Baştan hallet ki sonra uğraşma.. O erkek arkadaşınla bir süre sex yapma.. Ve ona da söyle.. Gitsin tedavi olsun.. Bu cinsel hastalık tedavileri çok can sıkıcı, bende oluyorum ve senin adına üzüldüm ama mutlaka çaresi vardır. Eğer HPV çıkmaz ise direk para bul HPV aşısı ol.. Gerçi çıkarsa da olacaksın her halükarda sen HPV aşını ol.
2023 'deki mesajı alıntılamışsınız koş koş vakit kaybetme diye anlatıyorsunuz 😂

Mhrpte doktorlarda görmesin diye gizleme özelliği var senden kod alamadıkca bilgilerine erisemezler biliyorsun idrar yolları enfeksiyonu ihmale gelmez

Back
X