Sevgilimle çıkmaya baslayalı 8 ay olacak neredeyse benden önce herşeyi yaşamış birisi hayatı baya kötüydü yani hani artık ciddi ilişki istiyormuş bununda ben olduğunu düşünmüş ben başlarda yüz vermiyodum peşimden baya koştu neyse bunun askerlik zamanları geldi felan derken biz çıkmaya başladık askere ilk gittigi zamanlar birşey yoktu iyiydik baya şimdi şafak 121çanakkaede yapıyor askerliği rahat yani. herşeye kavga çıkarıyor olur olmadık seylere saçma sapan davranıyor ağzına geleni söylüyor yazma felan diyo alttan alıyorum bi iki gün yazmıyorum niye yazmıyosun unuttunmu sevmiyomusun artık felan diyo bensiz yapamıyo önceden çıktığı kızlar takılmalikmis sen farklısın diyo sürekli ailesi felanda biliyor beni neyse konuya gelmek gerekirse ben bugün sevgilimin facesine girdiğimde tanıyor olabilecek kişilerde sevgilimin profiliyle ama başka bi isimle açılmış hesap gördüm bu neymiş dedim girdim baktım 7-8 arkadaş ekli hepside kız neyse kızlara baktım bi kaç tanesi canakkaleden ben hemen kötü düşünmedim ama şüphelendim neyse hemen kendi faceme girdim bu hesabı kendimden arattim cikmadı engellemiş beni bende fake bi hesap açtım bunu ekledim kabul etti mesaj atmış hemende neyse konuştuk böyle çok tatlısın başka fotoğraflarin varmı numarani verirmisin felan dedi ama ben anladım konuşmalarından onun oldugunu kafamdan kaynar sular dökülmüş gibi oldum çaktırmadim ben kendimden mesaj atıyorum bana yazmiyo fake hesaba yaziyordu. Sonra bana döndü tabur yazıyodum aşkım kusura bakma dedi bende böyle bir şeyden sonra ister istemez soğuk davraniyorum sizce ne yapmalıyım 2gün sonra 1 haftalığına izne geliyor konuşayım mı ? Bugün de saçma bir konu yüzünden kavga ettik bana demedigini bırakmadı gelmicem izne felan dedi de gelecek sizce ne yapmalıyım?