acil yardim edin ne olurr!!

canım benim daha şimdiden böyle davraniyorsa gecer mi bi ömür bununla sence.saglıklı düşünmeye calış hicbir acı kalıcı degildir bugün sen kıyamayıp ayrılmazsın yarın o başkasını bulunca acımaz sana.arayış içine girmis iste hayır gelmez artık.
Neymiş evlenelim dese evlencekmiş benim için ölürmüş palavra bence de hiç beklemiyodum bunu yapacağını

Ayrıl..En fazla karşına gerçek bir adam çıkınca unutursun..İlerde hayatın,hayallerin mahvolursa " beni seviyordu aslında.." zırvalığı seni kurtarmaz.

Bunları yaptığı için hatasını kabul edeceksiniz yani ? Olur da evlenirseniz bu kafayla daha çok konunuzu göreceğiz bura da.
Hatasını kabul etmicem tabiki hesap sorucam sadece ona sonra olması gereken olucak aileside hiç istemiyor ayrılmamızı idare et askerden gelince düzelir felan diyorda ben bu yaptığından sonra guvenemem ona

Ay birde abartiyormuyum acaba diye sormus. Daha nekadar aldatilmayi bekliyorsun? Adam ciddi falan takilmiyor senle. Birde bir adam isterse 40 yasinda olsun ailesinin kizda haberi var diye ciddi dusunuyor anlamina gelmiyor. Sadece kizlari kandirma politikasi. Ailem biliyor seni ciddi dusunuyorum ayaklari.
Simdi daha askerde olan biri nekadar cidid ALLAH askina. Orada bile kiz pesinde.

Benimle vakit geçirecek olsa askerdeyken ugraşmazdı sanırım sıktır ederdi kaç defa ayrıldım ağlaya zırlaya beni aradı beni bırakma sensiz yapamam ben diye bana yaptığı süprizlerin aldığı hediyelerin haddi hesabı yok önceden kızlara para harcamayan ben istemedigim halde sürekli birşeyler alıyor annesine beni anlatiyor felan bana banka kartınıza bıraktı arada para atıyor
Evet gerçekten kör kütük aşık olmuş sana.
Bu kadar kaptırmasaydı keşke kendini.
İyi misin sen gerçekten?
Nasıl böyle kolay oltaya geliyorsunuz hiç anlamıyorum ya.
Adam başkalarıyla görüşüyor ve üstelik yöntemi de en ucuz yöntemlerden biri.
İzne geldiğinde yapacağın konuşma ayrılık konuşması olmalı.
Ki ben o kadar da beklemezdim.

Evet gerçekten kör kütük aşık olmuş sana.
Bu kadar kaptırmasaydı keşke kendini.
İyi misin sen gerçekten?
Nasıl böyle kolay oltaya geliyorsunuz hiç anlamıyorum ya.
Adam başkalarıyla görüşüyor ve üstelik yöntemi de en ucuz yöntemlerden biri.
İzne geldiğinde yapacağın konuşma ayrılık konuşması olmalı.
Ki ben o kadar da beklemezdim.
Bugüne kadar aldattigini bilmiyodum zaten bugün öğrendim kız kardeşiyle konustum bu durumu uzaktayken değil izne geldiginde sor hesabını dedi oda şaşırdı baya çünkü herkes biliyor arkadaslari kuzenleri amcası halası felan geldiğinde konusucam zaten ben yetmiyomuydum sana dicem kanıtlarda var elimde onları göstericem ben bunu mu hakkettim dicem ayrılırım büyük bi ihtimal asıl olan hiç böyle birşey aramayada kalkmamıstım Allah çıkardı karşıma resmen ama olması gereken olucak seviyosa zaten bırakmaz peşimi bende sürterim burnunu iyice

Sevgilimle çıkmaya baslayalı 8 ay olacak neredeyse benden önce herşeyi yaşamış birisi hayatı baya kötüydü yani hani artık ciddi ilişki istiyormuş bununda ben olduğunu düşünmüş ben başlarda yüz vermiyodum peşimden baya koştu neyse bunun askerlik zamanları geldi felan derken biz çıkmaya başladık askere ilk gittigi zamanlar birşey yoktu iyiydik baya şimdi şafak 121çanakkaede yapıyor askerliği rahat yani. herşeye kavga çıkarıyor olur olmadık seylere saçma sapan davranıyor ağzına geleni söylüyor yazma felan diyo alttan alıyorum bi iki gün yazmıyorum niye yazmıyosun unuttunmu sevmiyomusun artık felan diyo bensiz yapamıyo önceden çıktığı kızlar takılmalikmis sen farklısın diyo sürekli ailesi felanda biliyor beni neyse konuya gelmek gerekirse ben bugün sevgilimin facesine girdiğimde tanıyor olabilecek kişilerde sevgilimin profiliyle ama başka bi isimle açılmış hesap gördüm bu neymiş dedim girdim baktım 7-8 arkadaş ekli hepside kız neyse kızlara baktım bi kaç tanesi canakkaleden ben hemen kötü düşünmedim ama şüphelendim neyse hemen kendi faceme girdim bu hesabı kendimden arattim cikmadı engellemiş beni bende fake bi hesap açtım bunu ekledim kabul etti mesaj atmış hemende neyse konuştuk böyle çok tatlısın başka fotoğraflarin varmı numarani verirmisin felan dedi ama ben anladım konuşmalarından onun oldugunu kafamdan kaynar sular dökülmüş gibi oldum çaktırmadim ben kendimden mesaj atıyorum bana yazmiyo fake hesaba yaziyordu. Sonra bana döndü tabur yazıyodum aşkım kusura bakma dedi bende böyle bir şeyden sonra ister istemez soğuk davraniyorum sizce ne yapmalıyım 2gün sonra 1 haftalığına izne geliyor konuşayım mı ? Bugün de saçma bir konu yüzünden kavga ettik bana demedigini bırakmadı gelmicem izne felan dedi de gelecek sizce ne yapmalıyım?

Sevgilimle çıkmaya baslayalı 8 ay olacak neredeyse benden önce herşeyi yaşamış birisi hayatı baya kötüydü yani hani artık ciddi ilişki istiyormuş bununda ben olduğunu düşünmüş ben başlarda yüz vermiyodum peşimden baya koştu neyse bunun askerlik zamanları geldi felan derken biz çıkmaya başladık askere ilk gittigi zamanlar birşey yoktu iyiydik baya şimdi şafak 121çanakkaede yapıyor askerliği rahat yani. herşeye kavga çıkarıyor olur olmadık seylere saçma sapan davranıyor ağzına geleni söylüyor yazma felan diyo alttan alıyorum bi iki gün yazmıyorum niye yazmıyosun unuttunmu sevmiyomusun artık felan diyo bensiz yapamıyo önceden çıktığı kızlar takılmalikmis sen farklısın diyo sürekli ailesi felanda biliyor beni neyse konuya gelmek gerekirse ben bugün sevgilimin facesine girdiğimde tanıyor olabilecek kişilerde sevgilimin profiliyle ama başka bi isimle açılmış hesap gördüm bu neymiş dedim girdim baktım 7-8 arkadaş ekli hepside kız neyse kızlara baktım bi kaç tanesi canakkaleden ben hemen kötü düşünmedim ama şüphelendim neyse hemen kendi faceme girdim bu hesabı kendimden arattim cikmadı engellemiş beni bende fake bi hesap açtım bunu ekledim kabul etti mesaj atmış hemende neyse konuştuk böyle çok tatlısın başka fotoğraflarin varmı numarani verirmisin felan dedi ama ben anladım konuşmalarından onun oldugunu kafamdan kaynar sular dökülmüş gibi oldum çaktırmadim ben kendimden mesaj atıyorum bana yazmiyo fake hesaba yaziyordu. Sonra bana döndü tabur yazıyodum aşkım kusura bakma dedi bende böyle bir şeyden sonra ister istemez soğuk davraniyorum sizce ne yapmalıyım 2gün sonra 1 haftalığına izne geliyor konuşayım mı ? Bugün de saçma bir konu yüzünden kavga ettik bana demedigini bırakmadı gelmicem izne felan dedi de gelecek sizce ne yapmalıyım?
Ya askerlik psikolojisi diye bir zimbirti var dengesizlik sebebi odur ama face de Fake hesap falan o kabil edilir bir şey değil. .. belli kı adam askerde yokluk olduğu için sıkıntıdan böyle yapmış. Ama böyle adamla olmaz yarın bir gün doğum yaparsın ilgilenemezsin kocanla o da aynı simdiki gibi yokluk ve sıkıntıdan başka olaylara burnunu sokar

Ya bide ben anlamıyorum ya face de konusmaktAn ne zevk alıyor bu adamlar sevgilin var işte onunla konuş yani :KK43:

Bugüne kadar aldattigini bilmiyodum zaten bugün öğrendim kız kardeşiyle konustum bu durumu uzaktayken değil izne geldiginde sor hesabını dedi oda şaşırdı baya çünkü herkes biliyor arkadaslari kuzenleri amcası halası felan geldiğinde konusucam zaten ben yetmiyomuydum sana dicem kanıtlarda var elimde onları göstericem ben bunu mu hakkettim dicem ayrılırım büyük bi ihtimal asıl olan hiç böyle birşey aramayada kalkmamıstım Allah çıkardı karşıma resmen ama olması gereken olucak seviyosa zaten bırakmaz peşimi bende sürterim burnunu iyice
Evet seviyorsa peşini bırakmaz sen de burnunu sürtünce affedersin.
Yarın öbür gün yine benzer bir şey yaşarsın.
Yaşam biçimin bu olur zamanla.
Kolaylıklar dilerim.

konuyu silmeseydiniz iyiydi
3.sayfada alıntı yapmış ALLAH'tan ordan okudum
ayrılın sevgilinizden hala ne yapayım diyorsunuz
aldatıyor sizi

adamda edep yok sende de beyin kusura bakma da tencere kapaksınız.
bence sana çok aşık hesabına bak onla konuştuktan sonra mutlaka biraz para yatırmıştır.

Back
X