• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailesine sürekli para yolluyor sizce ne yapmalıyım?

Hikaye tutmuyor ki. Bir sürü altınları varsa niye para istesinler? Siz çalışıyor musunuz? Neden eşinize “oyuna mı yatırdın” dediniz? Öyle bir alışkanlığı mı var.
500 lira 1000 lira insan arada kardeşine annesine neden vermesin ki?
Kocanız kumar oyun vsde paraları yiyor olabilir bence. Anlatmadığınız şeyler var. Size kötü davranmadan henüz yeni kocasını babasını kaybetmiş insanlardan iletişimi neden kestiniz?
Ben sizde bir sorun olduğunu düşünüyorum hikaye uyuşmuyor bence o satılan malların parasını koparmak için böyle konuşuyorsunuz gibi geldi..

Hikaye tutmuyor ki. Bir sürü altınları varsa niye para istesinler? Siz çalışıyor musunuz? Neden eşinize “oyuna mı yatırdın” dediniz? Öyle bir alışkanlığı mı var.
Kocanız kumar oyun vsde paraları yiyor olabilir bence. Anlatmadığınız şeyler var. Size kötü davranmadan henüz yeni kocasını babasını kaybetmiş insanlardan iletişimi neden kestiniz?
Ben sizde bir sorun olduğunu düşünüyorum hikaye uyuşmuyor bence o satılan malların parasını koparmak için böyle konuşuyorsunuz gibi geldi..
500-1000 sadece kardeşine gönderdikleriymiş annesine her ay çeyrek parası gönderdiğini yazmış bir mesajında

Bu arada kendi annenizden aldığınız çeyreği geri ödedi mi? Ödemediyse onu hemen ödetin hatta teşekkür amaçlı fazlasıyla ödeyin hediyeler alın verin
bu ay ödeyecegiz güne girmiştik 15 kişi gelen çeyreklerden verilecek maaştan özellikle gidip alamadı hatta diyorki bana bugun bunla sana bilezik alalım çeyrekleri bir kaç ay sonra verelim bende saçmalama ya dedim en son

500-1000 sadece kardeşine gönderdikleriymiş annesine her ay çeyrek parası gönderdiğini yazmış bir mesajında
İlk mesajı kocasının oyun bağımlısı olması.
Bence o paralar oyuna gidiyor. Ailesinin tonla malları var niye alsınlar biraz mantık.

Hikayeyi anlamak istemediğinizi düşünüyorum yada beyin nöronlarınızda bozukluk var sizin çalışmıyor gibi geldi son cümlenizden dolayı cevap bile yazmaya ugraşmayacagım size.

Hikayeyi anlamak istemediğinizi düşünüyorum yada beyin nöronlarınızda bozukluk var sizin çalışmıyor gibi geldi son cümlenizden dolayı cevap bile yazmaya ugraşmayacagım size.
Canım senin kocanın nöronları ölmüş ona sözünü geçiremiyorsun da bana mı klavye delikanlılığın ahshsjskssksnsjssk

Back
X