acil yardım edin

Dün alçım çıktı.ama burnum çok ağrıyo normal mi yoksa bişey mi olmuştur

Zaten alciliymis burnun daha alci cikali 1 gun olmus ne olabilir ki normaldir tabi burun ameliyatini cogu kisi kolay sanir ama aksine zordur evham yapma bu kadar biseyin ustune ne kadar cok dusersen o kadar goze batar birak hersey olacagina varir alismaya calis yoksa ömür geçmez

Tabiki alci cikinca agri olmasi cok normal
Elini dokunamiyordum ilk ciktiginda ..korkma yani

Benim bugün 7.günüm. Allaha şükür daha 1 kere minicik sızlamadı bile. Sanki hiç ameliyat olmamısım normal burnum gibi şuan. İlk 3 gün tampon varken tıkalıydı o kadar. Tampon cıktı şuan normal her zamanki burnum yani. Morarmam aslında çok oldu ilk gün ama enteresan bir şekilde ertesi sabaha uyandığımda sararmıştı. Toplam 2 günde yüzüm pürüzsüz oldu. Şuan hala alçım var cuma cıkıcak muhtemelen. Alçıdan sonrası bakalım nolucak :) hepinize geçmiş olsun

Bide ben estetikle birlikte bademcik ameliyatıda oldum. Lanet bişey Allah kimseye yaşatmasın. O kadar iğrenç o kadar pis ağrılarım varki bademcikten dolayı belkide burnumu düşünemiyorum ondan acı hissetmiyorum :) Allah düşmanımı bademcik ameliyatı olmak zorunda bırakmasın. 7.gün ama gram ağrıda azalma yok.

Uzun süre önce ameliyat olan var mı burun bozuluyo sanırım zamanla böyle bişey var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…