acil yardım edin

edaa03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
21
0
1
30
Arakadaşlar yakın zamanda burun estetiği yaptıran varsa yardım etsin lütfen

Dün tamponlar çıktı biraz daha rahatladım ama hala iyi olamadım beş gündür uyku uyyamadım hiç.

Yarın alçı çıkıcak daha iyi hissedermiyim acaba.çünkü bu şekilde çok daralıyorum.

Butun yasayacagin zorluk alci cikana kadar sonra birden hersey yoluna girecek hepimiz yasadik bu zorluklari daralman bunalman endise etmen sabirsizlik hepsi normal...
Sonuc iyi olunca herseye degdigini gorursun insallah icine siner

Alçı çıkınca rahat uyyabilirmiyim.çünkü ölücem uykusuzluktan halsizlikten

Bende senin gibiydim hatta o kdr uykusuz kaldim ki yururken basim dönüyodu yolda dengemi saglayamiyodum sabretmen lazim bu is sabir isi 1 aya toparlarsin

Ne zaman yat yatabilcem bide
Bence hemen yan yatma daha kıkırdaklar ve kemik kaynamamıştır uyku halinde burnuna baskı yaparsan zararı olur .ben bantlar çıkana kadar yüksekte yattım yârı oturur vaziyette.tamponlar çıktıktan sonrada rahat uyuyabilmistim .
Bide doktoruna her şeyi sor o rahatlatır seni burda ne kadar yardımcı olmaya çalışsak da senin doktorun burnunu ve yaptığı işlemi bildiğinden daha doğru yonlendirir.

Bennn
Ben 7 gun oturarak arkama 2 yastik kiyarak yattik sonra 7.gun artik dayanamadim ve yan yatmaya basladim bi sorun olmadi burnuna dikkat et ustune yatma bisey olmaz en fazla sislikler artar oda birden artmaz bugun yatip bakarsin baktin sisligin cogalmis biraz daha disini sıkar 10 gun 14 gun oturur pozisyonda uyursun
Burdaki oturmadaki amac basin dik olsunki kanama ve sislik olmasin

Back
X