[ACİL YARDIM] Ertes72 sonrası adet mi yerleşme kanaması mı? Yaşayan var mı?

kngynss

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
6
0
1
30
Merhaba kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var.
29Nisan’da adetimin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadım.Geri çekilmeli.
Yaklaşık 37 saat sonra Ertes72 kullandım.
Bugün 17 Mayıs, yani regl günüm. Sabah kırmızımsı bir kanamayla uyandım.Tam gününde geldi diye sevindim.Ama gün içinde kanama azaldı ve rengi kahverengiye döndü şimdi ise beyaza dönüyor sanki.Ağrım da çok az.
Önceki günlerde kasık ağrısı olmuştu ilaç içtikten sonra oldu iki üç gün sürdü. ve ilacı içtikten 9 gün sonra da kahverengili bir lekelenme yaşadım o günde göğüs hassasiyetim vardı.Bu akıntı 2-3 gün sürdü ve bitti sonra göğüs hassasiyetimde bitti.
Şu anda sadece hafif kahverengi akıntı geliyor.

Sizce bu ilaç kaynaklı adet mi, yoksa yerleşme kanaması mı?
Benzer durumu yaşayıp hamile kalan ya da adet gören var mı?

Her yorum çok değerli, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ertesi gün hapları gebelik engellemez, yumurtlamayı engeller, yumurtlama döneminde ise yumurta varsa hapin yapacağı bir şey yok gebelik oluşabilir, bu birinci ihtimal..
İkinci ihtimalde o ilaçların etkileri üç aya kadar sürüyor bozulmalar yaşanması gayet normal.
İki ihtimal için de gebelik testi yapmakta fayda var.

Adetimin bittiği gündü ilişki yaşadığım gün ve takvime göre ilacı içtikten sonra bile 2-3 gün vardı yumurtlamaya ama tam güvenemiyorum çünkü benim döngüm tam da düzenli gitmiyor bazen 25 gün bazen 28. Hayırlısı olsun ne diyeyim teşekkür ederim

O zamn ihtimal olabilir, bı test yap bakalım hayırlısı olur inşallah

Dün gece akıntım beyaza dönmüştü bu sabah yine aynı şekilde başladı hah âdet geliyo dedim ama yine rengi açılıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…