Yerleşmemi yoksa geciken adet kanaması mı acilll lütfennnn

Al bende de okadar her ay test yapıyorum tamam bu ay yapmıycam regl gecikmesini bekliycem diyorum yine tutamıyorum kendimi🫢🤣 artık test yapmak bağımlılık gibi oldu üzmüyor ama güldürmüyorda galiba alışkanlık oldu🫣🤣 eşim eczaneye çalışıyoruz artık diyo 🤣
Küçük yerde yaşıyoruz zaten iki tane eczane var, rezil oldum valla artık 🤣 reglim de üç gün sürdü, gelen bişi yok başka, sürekli bel ağrısı, sol kasık batması, test yapıyorum yine bişi yok... Deli çıkıcam artık 🥲

Küçük yerde yaşıyoruz zaten iki tane eczane var, rezil oldum valla artık 🤣 reglim de üç gün sürdü, gelen bişi yok başka, sürekli bel ağrısı, sol kasık batması, test yapıyorum yine bişi yok... Deli çıkıcam artık 🥲
Yoğun muydu peki her zamanki gibi miydi

Bende ilçede yaşıyorum 5 eczane var ama benim istediğim marka test bir eczanede var bende utanıyorum kaç aydır gidip almaya ahhaha🤣

Back
X