acil yardım eşimin gömleğinde farklı kokular

canım inşallah böyle birşey yoktur.kokudan yola çıkarak bunları yapma kendinede yazık benim eşimde ofiste çalışıyor servisle gidip geliyor koku bu yani servisteki bayanların kokusu sinmiş olabilir kıbrıstaki olay tam bir falso tamam ama erkek geyiği yapmışlar hoş bişey değil ama tutup kıbrıstan birini getirecek te değil canını hiç sıkma bu kadar güvensizlikle hem sen çok yıpranırsın hemde evliliğinizi böyle birşey yoksa bile kendi ellerinle bitirirsin yapma yazıktır.

Geceyi ofiste mi geciriyo

Akilli kadin. Bu soylediginiz cok hosuma gitti böcek bi cok kadina önerildi ama yapmiolar belkide üseniyorlar

walla arkadasım bılgısayar muhendısıyım gorustum elektronıkcı arkadasımla bocek olayını alıp kullanınca detay verecegım konu hakkında ısteyenede...
11 saat kayıt edıyor korkum ceketını cıkarması gomlekte anlasılır ceket ıcersınde anlasılmaz kravata da kamera takılabılıyor
erkek bu guven olmaz 350tl ye tum kafandakı sorulardan kurtuluyor ınsan bunu cok gorenlere sacmalayanlara sasıyorum kocaları ıhanet edınce bas bas bagırınca gorecegım onları da sankı aldatmayan es var

Ozel hayatin ihlali suc simdi biri senin bu mesajini sikayet etse savciliga aldin basina belayi niye suca tesvik ediyosun insanlari

yok dısarda hıc kalmaz kalmasına luzum yok evde de calısabılır ofıstekı gıbı bu yuzden kalamıyor
Ya ben kocamin gomlegini teftis amacli kokladigimi hic hatirlamiyorum sen baska hareketlerinden suphelendin ki boyle bi sey yaptin. Kadin hissedermis cunku. Aldatti aldatmadi diyemem ama bi bos odaya bakar ofis ici sex dedigin zor bi is degil. Takipte kal

abowww ne genişliğim kalmış ne boş boş konuşmuşluğum..
uslubunuz çok kötü yalnız..
sadece bir kokudan böcek yerleştirmeye uzanan mantığı ne yazık ki anlayamıyorum bu beni geniş yapıyor olabilir size göre ama ben aklı selim düşünce diyorum buna...

Ozel hayatin ihlali suc simdi biri senin bu mesajini sikayet etse savciliga aldin basina belayi niye suca tesvik ediyosun insanlari
evet 3 yıl hapsı var ama esler arasında gecerlı değil canım hem bırı bunu sıkayet edınce olmuyor esımın benı sıkayet etmesı gerek... bu kadar kucuk sıyrıklarla kurtulduguna elımden sukretmelı

hayır kokusu dagılıyor hemen bende hıc koklamazdım

eger tam olarak yazdıklarımı okursanız sadece bununla ıbaret olmadıgını anlarsınız kıbrıs konusu da bana aıt...

evet 3 yıl hapsı var ama esler arasında gecerlı değil canım hem bırı bunu sıkayet edınce olmuyor esımın benı sıkayet etmesı gerek... bu kadar kucuk sıyrıklarla kurtulduguna elımden sukretmelı
Suca tesvik de suctur bilg muh olmak yetmez biraz da hukuk calis suc isleyeceksen

Simdi eski konunu okudum kocan kibrista aldatmis seni. Zaten diger mesajimda da yazmistim bi kadin durduk yere suphelenmez erkeginden adam sabikali rahat durmuyo belli. Gun icinde birlikte vakit gecirdigi bir kadin mutlaka vardir atlete kadar kokusu sindigine gore sex de var

Senin mesajina degil suca tesvik mesajini yazana dedim

ben ıhanet eden eslere dedım gıt elalemı dınle dıye bılgı aktarmam kı zaten luzum kalmadı buna allaha sukur emın oldum bana bugun kanıtlıyor oda parfumu sınıyor ustune oda farkettmıs bugun oda parfumunu getırıcek aynı koku oldugu ıcın emın olmam ıcın ...
valla kendı hatası akıllı dursaydı da boyle kucuk seylerden bende huylanmasaydım ... dedektıfte tutardım sırket ıcı olmasaydı bocek mecburıydı napayım bu bır koku :) allahtan kanıtlıyor bu aksam nasıl bısı oda parfumunu nasıl sıkıyor temızlıkcı bukadar sınıyor ustune ... konu kapanmıstır yanı sukurler olsunkı ... ama kıbrıs mevzusu kanayan bır yara olarak ıcımde duruyor

eger tam olarak yazdıklarımı okursanız sadece bununla ıbaret olmadıgını anlarsınız kıbrıs konusu da bana aıt...

şimdi okudum diğer konunuzu ..
benim yorumlarım sadece kokudan çıkılarak bu kadar şüphe duyulması yönündeydi..kıbrıs meselesinden haberim yoktu..

hakkınızda hayırlısı olsun..

Allah Allah oda kokusuyla kadin parfumunu ayiramamis misin sen de bi hossun yani ahahaha

Neyse konunu guncelle de ugrastirma yorum yapacaklari bosa

konu sahibi arkadaş aldatacak insan illa otele gitmez yapacağını mesai saıatleri içerisindede yapar. iki dakka kapıyı kapatıp arkasında öpse kim nerden bilecek... ha birde telefonu ortaya koyması gayet normal işyerinde konuşacağını konuşuyorsa karşıdaki kişi niye telefon etsinki... ha eşiniz bunları yapıyordur demiyorum ama bu şekildede yapanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…