acil yardım eşimin gömleğinde farklı kokular

wizardbad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
82
2
96
Samsun
Merhaba arkadaşlar size danışmam gereken bir konu var...eşimle 4 yıldır birlikteyız ve 10aylık bir oğlumuz var...eşim özel bir şirkette çalışıyor işe servisle gidip geliyor...ve bensız dısarı cıkmaz asla ve işten eve evden işe gidip gelir.geçen hafta perşembe ve cuma günleri eşim eve geldiğinde ıkı gunde gömleğinde yoğun bir kokugömleği sakladım ertesi gun koku kayboldu... gömleğinde koku var persembe sormustum bılmıyıorum dedı konu kapandı cuma geldı sordum yıne koku ya evet bılmıyorum bak atletımde kokuyor dedı hakkatten kokuyor.ara cmtesı pazar gırdı bugun pazartesı bakalım yıne kokucak mı ama telı hep ortada... bır sıkıntı yok bukoku neyın nesı parasıda yok. ne ara aldattı benı kulelerde calışıor adam orda nasıl aldattı ordakı otele gıdıo desem ne ara gıdıor okadar vercek parası olmaz tum parası bende... kafam karıstı huzursuzum tek sıkıntı bu ara ıs yetıstırmeye calışıor projeyı bıtırmeye calışıor gecelerı ve ozel yasantımız yok 10gundur ılgısız bıraz ...napıcam nasıl bulucaammm cozummm

Suclamayin bi koku hic biseyi kanitlamaz ama takipte kalin gozlemleyin size tavrini hal hareketlerini vs..

Takipte ol bence. Ve hemen esine sunma. Kokuyor dememeliydin. Simdi onunda bi caresine bakar. Eger aldatiyorsa tabi.

Ayrica aldatmak istedikten sonra ne paraya bakar bu olay ne de saatlere. İs saatinde yapani bile duydum.

Temkinli ol. Kesin birsey bulmadan esine yuklenme sakın.

İşten gidiş gelişlerinde gecikme falan yoksa telefonları şüpheli değilse Hele de gömleğin kokuyor denince Atletimde kokmuş diyecek kadar rahatsa adam çok üzerine gidip kuruntu yapma bence :)

iş saatınde aldatan bile mi var :O anında boşanırım ondan ... nasıl yakalayacağım ya bugunde aynı koku ıle gelırse sadece göğüs kısmında sankı bırıne sarılıor kokusu kalıor adam servısten ınıyor eve geldıgınde buram buram kokuyor... nasıl takıp edecegım maıllerını mı kontrol etsem yazılım muhendısı benımkı benden gızlıde maılı olabılır bılmıyorum sadece benı sureklı oper dururdu ama yapmıyor artık birde süphe uyandıran bır konu daha su oldu bende hanımlar....ılk koktugu gun ona sordum ve baktım uzun uzun sureklı gozlerını kacırdı benden...ertesı gun kacırmadı bılmıyorum dıyıp duruyor... gurubundakı tum arkadasları erkek calıstıgı onlara yaklasırken belkı gecıyordur bısıler gosterırken pc de dedı... bıtane gay gıbı bı arkadası var o belkı kadın parfumu sıkıyordur dedı dalga gectı hatta guldu... bu konunun kafamı kurcaladıgını bu kokunun nerden geldıgını bulmasını ıstedıgımı soledım... dayanamıyorum kusuyorum ona tavırlarımdan anlıyor uzuntumden olucem

ay guldum
o kulelerde bın tane musaıt odada vardır bacım

Cnm bazi kadinlar oyle yogun parfum skıyoki bazen benm bile uzerime siniyo bence cok normal

cutemom sen nıye boyle dedın sımdı ben nasıl yakalayacagım bu adamı böcek mı yerlestırsem uzerıne varmı hıc alanınız bılenınız napsam bılemedım terk mı edeyım bu adamı bben napayım allahım yaaa

hoş değil ama teline falan mı baksanız ki. bir de hemen yüzüne vurmasaydınız keşke. soğukkanlı olmaya çalışın belki bir şey yoktur. çaktırmadan gözlemleyin derim.

Aksam kocayi koklamak nedir ya hu. Eskiden sigara iciyo muyuz diye anneler yapardi onu...
Ben benimkine eve girer girmez "cabuk dus al ustundeki her seyi de kirli sepetine at" diyorum. Dusa girene kadar da 2 metreden fazla yaklasmiyorum.

Konu sahibi, verebilecegim tek oneri adami koklama. En fazla baskasinin parfumu siner ya da ter kokar zaten. Anlam arama.

İs saatlerinde altadan bile var derken gozumle sahit oldum ben. Adami iste biliyoruz, bi bakimki kafenin birinde manitasiyla el ele. Ve bu kisi benim cok yakinim. Esimle gormedik duymadik yaptik. Ama o kisi, bizim onu gordugumuzu gordu.

bunu zamana yaymak ne kadarda zor sureklı bu dusunce ıle yasayıp onu ızlemek telı temız uzuluyorum dıye bana verıyor yanıma bırakıyor...artık mecburen caktırmadan ızleyecegım zor bır surec evlı oldugunu bıle bıle neden kadınlar yapıyor bunu lanet olsun o kadınada aldatan esede

Serviste kadınlar da varsa belki onlardan birinin parfüm kokusu sinmiştir üzerine. Ama eşini ilgisiz bırakma başka taraflara çabuk kayıyor erkek milletinin aklı.

Özel gizli saklı birsey olsa telefonu ortada bırakmaz.icini rahat tut.eşine güveniyorsan kuruntu yapma.

Yahu erkek milleti akillandi telefonu temixleden verirler mi eslere. Ama inşallah senin esin yapmiyordur. Kalbini ferah tutmaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…