- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence abartmayın..başka bir falso yoksa endişeye mahal yok..araba ile mi gelip gidiyor eşiniz? araba kokusu da olabilir.oda parfumu olabılecegını dusundum acaba ıs arkadasının esıne mı sorsam senınkıde kokuyor mu dıye :)) napımm(
abartmayın lütfen...servisteki oda spreyidir kesin...adam da salaktı görüntülü arayınca sevgilisinin yanında açacaak hahahahservısle gıdıp gelıyor evet cunku koku parfum gıbıde degıl sımdı oğlen tatılı goruntulu arayacagım cocuk senı gormek ıstıor dıye oglen tatılınde oluyordur ne oluyorsa zaten bakalım bırde bocek alıp ceketıne dıkıcem
ayrıca koklayabilirsinde özleyince koklarımda kapıdan girer girmeznıye koklım adamı kocan kapıdan gırıp buram buram parfum koksa sen ne derdın gıt dus al mı ?
inşallah öyledır de sakın olamamamın nedenı 2 ay once ıs ıcın kıbrısa gıttı 1 gece kaldı dondu ordakı unıversıtelerın bırınde okutmandı eskıden arkadası hala unıv program ıcın gıtmıstı neyse orda yasıyor cocukluk arkadası guvendıgım bırıydı...geldı sıkıntı yok 1 ay sonra ıs arkadasına whatsupp dan msj yazmıs oğlum kıbrısta gece kulubune gıttık bır hatun vardı adrıana lımanın aynısı dans ettıler kadın gelıp kucama oturdu ramazan olmasaydı bılırdım yapcagımı yazmıs tabı mesajları sılmeyı unutmus saf ben okudum beynım dondu ve onu terk ettım ıste kıbrıstakı arkadası sureklı oruc tutar ağzım oruclu yok yapmadık erkekler arkadaslar arasında boyle sacma muhabbetler yapar hava atmıs arkadasına böyle bırsey yok bunun ıcın yuvanı yıkma sacmalıyorsunuz bu anasının babasının herkesın ustune yemınler annemde esıme ınandı bende ınanmıs gıbı yaptım ama ınanmadım ıcımde bırkere guvensızlık olusturdu bırdaha nasıl guveneyım bu evlılıgı yurutmek ıstemedıgım bu guvensızlık kendıne soledım bırdaha bırsey yakaladıgımda onu dınlemeyecegımı dırek terk edecegımı de soledım uzerıne bu koku olayı tuz bıber oldu uzuntume yemek yıyemıorum bısı edemıyorum nefret edıyorum bazen o yazdıkları gelıyor bırde bu olay umarım bısı yoktur yoksa 1dk dusunmeyecegım onu terke e
servısle gıdıp gelıyor evet cunku koku parfum gıbıde degıl sımdı oğlen tatılı goruntulu arayacagım cocuk senı gormek ıstıor dıye oglen tatılınde oluyordur ne oluyorsa zaten bakalım bırde bocek alıp ceketıne dıkıcem
Aklıma aşkı memnudaki yatak sahnesi geldi.AdnenMerhaba arkadaşlar size danışmam gereken bir konu var...eşimle 4 yıldır birlikteyız ve 10aylık bir oğlumuz var...eşim özel bir şirkette çalışıyor işe servisle gidip geliyor...ve bensız dısarı cıkmaz asla ve işten eve evden işe gidip gelir.geçen hafta perşembe ve cuma günleri eşim eve geldiğinde ıkı gunde gömleğinde yoğun bir kokugömleği sakladım ertesi gun koku kayboldu... gömleğinde koku var persembe sormustum bılmıyıorum dedı konu kapandı cuma geldı sordum yıne koku ya evet bılmıyorum bak atletımde kokuyor dedı hakkatten kokuyor.ara cmtesı pazar gırdı bugun pazartesı bakalım yıne kokucak mı ama telı hep ortada... bır sıkıntı yok bukoku neyın nesı parasıda yok. ne ara aldattı benı kulelerde calışıor adam orda nasıl aldattı ordakı otele gıdıo desem ne ara gıdıor okadar vercek parası olmaz tum parası bende... kafam karıstı huzursuzum tek sıkıntı bu ara ıs yetıstırmeye calışıor projeyı bıtırmeye calışıor gecelerı ve ozel yasantımız yok 10gundur ılgısız bıraz ...napıcam nasıl bulucaammm cozummm
Akilli kadin. Bu soylediginiz cok hosuma gitti böcek bi cok kadina önerildi ama yapmiolar belkide üseniyorlarservısle gıdıp gelıyor evet cunku koku parfum gıbıde degıl sımdı oğlen tatılı goruntulu arayacagım cocuk senı gormek ıstıor dıye oglen tatılınde oluyordur ne oluyorsa zaten bakalım bırde bocek alıp ceketıne dıkıcem
bir kokudan böceğebu kadar güvenmediğiniz adamlarla niye evleniyorsunuz...
koku bu heryerden bulaşabilir..paronaya haline getirmeye gerek yok...böcek dikmeler falan..