• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım eşimin gömleğinde farklı kokular

Eşinizin diğer hareketlerinde , geliş gidiş vakitlerinde problem yoksa boşuna takılıyorsunuz.
Ben bile bazen üstüme sinen kokuya şaşırıyorum.. Bazı kumaşlar çok koku ve toz alır .
Eşinize bu kadar belli etmeyin.. Boşuna suçluyor olabilirsiniz.

Canim bazı çocuk magazalarinda öyle bir oda Parfümü sıkıyorlar ki çamaşırlar siniyor galiba. kızımın çamaşırlarını bir kaç kez yıkamama rağmen geçmiyor koku.esin de ofis gibi bir yerde galiba.e yaz günü.surekli oda Parfümü sıkılıyor belki o kokuyodur.

servısle gıdıp gelıyor evet cunku koku parfum gıbıde degıl sımdı oğlen tatılı goruntulu arayacagım cocuk senı gormek ıstıor dıye oglen tatılınde oluyordur ne oluyorsa zaten bakalım bırde bocek alıp ceketıne dıkıcem

Canım biraz sakin olsan... eşinden başka bi şüphen yok galiba.. belki serviste falan sıkıyordur önünde arkasında oturan kadınlar yaz sıcak havalar insanlar sürekli koku derdinde... serviste sıkılıyorsa üzerine her halükarda siner yani...

servısle gıdıp gelıyor evet cunku koku parfum gıbıde degıl sımdı oğlen tatılı goruntulu arayacagım cocuk senı gormek ıstıor dıye oglen tatılınde oluyordur ne oluyorsa zaten bakalım bırde bocek alıp ceketıne dıkıcem
abartmayın lütfen...servisteki oda spreyidir kesin...adam da salaktı görüntülü arayınca sevgilisinin yanında açacaak hahahah
ya yapmayın lütfen büyütüp abartmayın...

inşallah öyledır de sakın olamamamın nedenı 2 ay once ıs ıcın kıbrısa gıttı 1 gece kaldı dondu ordakı unıversıtelerın bırınde okutmandı eskıden arkadası hala unıv program ıcın gıtmıstı neyse orda yasıyor cocukluk arkadası guvendıgım bırıydı...geldı sıkıntı yok 1 ay sonra ıs arkadasına whatsupp dan msj yazmıs oğlum kıbrısta gece kulubune gıttık bır hatun vardı adrıana lımanın aynısı dans ettıler kadın gelıp kucama oturdu ramazan olmasaydı bılırdım yapcagımı yazmıs tabı mesajları sılmeyı unutmus saf ben okudum beynım dondu ve onu terk ettım ıste kıbrıstakı arkadası sureklı oruc tutar ağzım oruclu yok yapmadık erkekler arkadaslar arasında boyle sacma muhabbetler yapar hava atmıs arkadasına böyle bırsey yok bunun ıcın yuvanı yıkma sacmalıyorsunuz bu anasının babasının herkesın ustune yemınler annemde esıme ınandı bende ınanmıs gıbı yaptım ama ınanmadım ıcımde bırkere guvensızlık olusturdu bırdaha nasıl guveneyım bu evlılıgı yurutmek ıstemedıgım bu guvensızlık kendıne soledım bırdaha bırsey yakaladıgımda onu dınlemeyecegımı dırek terk edecegımı de soledım uzerıne bu koku olayı tuz bıber oldu uzuntume yemek yıyemıorum bısı edemıyorum nefret edıyorum bazen o yazdıkları gelıyor bırde bu olay umarım bısı yoktur yoksa 1dk dusunmeyecegım onu terke e

inşallah öyledır de sakın olamamamın nedenı 2 ay once ıs ıcın kıbrısa gıttı 1 gece kaldı dondu ordakı unıversıtelerın bırınde okutmandı eskıden arkadası hala unıv program ıcın gıtmıstı neyse orda yasıyor cocukluk arkadası guvendıgım bırıydı...geldı sıkıntı yok 1 ay sonra ıs arkadasına whatsupp dan msj yazmıs oğlum kıbrısta gece kulubune gıttık bır hatun vardı adrıana lımanın aynısı dans ettıler kadın gelıp kucama oturdu ramazan olmasaydı bılırdım yapcagımı yazmıs tabı mesajları sılmeyı unutmus saf ben okudum beynım dondu ve onu terk ettım ıste kıbrıstakı arkadası sureklı oruc tutar ağzım oruclu yok yapmadık erkekler arkadaslar arasında boyle sacma muhabbetler yapar hava atmıs arkadasına böyle bırsey yok bunun ıcın yuvanı yıkma sacmalıyorsunuz bu anasının babasının herkesın ustune yemınler annemde esıme ınandı bende ınanmıs gıbı yaptım ama ınanmadım ıcımde bırkere guvensızlık olusturdu bırdaha nasıl guveneyım bu evlılıgı yurutmek ıstemedıgım bu guvensızlık kendıne soledım bırdaha bırsey yakaladıgımda onu dınlemeyecegımı dırek terk edecegımı de soledım uzerıne bu koku olayı tuz bıber oldu uzuntume yemek yıyemıorum bısı edemıyorum nefret edıyorum bazen o yazdıkları gelıyor bırde bu olay umarım bısı yoktur yoksa 1dk dusunmeyecegım onu terke e

oruç olmasa napıcakmış yani. şüphelenmekte haklısınız ama soğukkanlı olmanız gerek. böyle üstüne giderseniz bir şey varsa da saklar. bir şey olmamış gibi yapmanız gerek bir süre delil bulmak istiyorsanız. bir de niye yemeden içmeden kesiliyorsunuz yani değer mi? yaptıysa kendi aptallığı olur.

Tokalastıgı birinin kokusu ustune sınıyor olabılır
Bu benimde basıma geliyor suclamayın esınızı

bir kokudan böceğe :KK57: bu kadar güvenmediğiniz adamlarla niye evleniyorsunuz...
koku bu heryerden bulaşabilir..paronaya haline getirmeye gerek yok...böcek dikmeler falan..

su kibris meselesini soylemeseydiniz suphe etmeyin bence derdim ama
bence takipte kalin dogrusu..

Merhaba arkadaşlar size danışmam gereken bir konu var...eşimle 4 yıldır birlikteyız ve 10aylık bir oğlumuz var...eşim özel bir şirkette çalışıyor işe servisle gidip geliyor...ve bensız dısarı cıkmaz asla ve işten eve evden işe gidip gelir.geçen hafta perşembe ve cuma günleri eşim eve geldiğinde ıkı gunde gömleğinde yoğun bir kokugömleği sakladım ertesi gun koku kayboldu... gömleğinde koku var persembe sormustum bılmıyıorum dedı konu kapandı cuma geldı sordum yıne koku ya evet bılmıyorum bak atletımde kokuyor dedı hakkatten kokuyor.ara cmtesı pazar gırdı bugun pazartesı bakalım yıne kokucak mı ama telı hep ortada... bır sıkıntı yok bukoku neyın nesı parasıda yok. ne ara aldattı benı kulelerde calışıor adam orda nasıl aldattı ordakı otele gıdıo desem ne ara gıdıor okadar vercek parası olmaz tum parası bende... kafam karıstı huzursuzum tek sıkıntı bu ara ıs yetıstırmeye calışıor projeyı bıtırmeye calışıor gecelerı ve ozel yasantımız yok 10gundur ılgısız bıraz ...napıcam nasıl bulucaammm cozummm
Aklıma aşkı memnudaki yatak sahnesi geldi.Adnen ;) gidip kokluyordu ya bihterin parfümü kokuyorudu ;) Canım parasız ve evli adama kimse bakmaz raad ol ;) sinmişte olabilir servisten.Ama biriyle sarılrısın koku kalır yınede hemen kötü düşünme

Bi süphelerle sen nasil yasayacaksin? Otel odalarina kadar düsünmeye basladiysan isin cok zor, umarim güvenini geri kazanabilir, birak bunun icin o ugrassin, su durumda önceki sorununuzdan o hatali oldugu halde sen cekiyorsun acisini. Zaten hep kadinlar cekiyor. Kaybetmektenda okadar korkma, kaybederse o kaybeder, bulunmaz hint kumasi degil hic biri..

Ha siz kıbrıs/ kucak muhabbetinin konu sahibisiniz. Şimdi anladım sıkıntınızı.
O zaman tetikte olmanız gerekiyor tabiki.

Akilli kadin. Bu soylediginiz cok hosuma gitti böcek bi cok kadina önerildi ama yapmiolar belkide üseniyorlar

bir kokudan böceğe :KK57: bu kadar güvenmediğiniz adamlarla niye evleniyorsunuz...
koku bu heryerden bulaşabilir..paronaya haline getirmeye gerek yok...böcek dikmeler falan..

kım aldatılacagını bıle bıle evlenır agzı olan konusuyor... yıllarca cıktıgın adam evlenmıssın yıllardır da evlısın gelmıs aldatmıs senı yok guvenmedıgınız adamla nıe evlenıyorsun sankı sevgılıyken bılıyorsun ne halt ettıgını ne bılceksın...
allah sana vermesın dıyorum basına gelınce anlarsın...
ha bu arada 5 ıs arkadası var 5 tanesıde karısına delı gıbı asık ama o hatun yenı gelmıs benım senın dıye bırbırı ıle kavga edıyolar erkeklerden bahsedıyoruz burda...
aptal yerıne konmamak ıcın bu kadar onlem ben sen kadar genıs degılım kucucuk bır suphe dahı olsa adamın anlını karıslarım evel allah...
bu kadar basıt goruldugu ıcın evlılıkler veya bu kadar basıt dusundugu ıcın maalesef kadınlar bu aptal erkekler bu kadar basıt ıhanet edebılıolar eslerıne allah akıl fıkır versın...
kımsede bos bos konusmasın

Back
X