• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım gebe miyim

KnBasak

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
580
111
23
28
Kızlar selamlarrrr bu ay klomen ve ovitrelle iğnenin 2.ayındayız geçen ay gebelik oluşmadı . Bu ayda devam ediyoruz ama bitmek bilmeyen afedersınız beyaz sumuksu akıntılarım olunca hala devam şüphelenip test yaptım test markası ekspres Predictor turuncu kapak olan gözümle çok net görüyorum ama buraya yüklediğim an saçma bi sekılde kalıte düştüğü ıcın belli olmuyor bu arada bat ise ayın 9 u . 5 gün var yani

Eklentiler

• IMG_2241.webp
    IMG_2241.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_2240.webp
    IMG_2240.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 61
İlk fotoğrafta gördüm. Rengi pembe mi? Kuruma değilse inşallah sabah tekrarla bari. Ben tam dpo8de gördüm. Sonra koyulaşmıştı. Hayırlısı olsun hakkınızda

5 gün varsa ,varsada çıkmaz yani erken yumurtlamadıysan bekle bence inşallah vardır 🤲🏼🫶

İlk fotoğrafta gördüm. Rengi pembe mi? Kuruma değilse inşallah sabah tekrarla bari. Ben tam dpo8de gördüm. Sonra koyulaşmıştı. Hayırlısı olsun hakkınızda
Ben 11. Gün negatif gördüm ya, döner mi size pozitife

Ben 11. Gün negatif gördüm ya, döner mi size pozitife
Umut hep var bence. Benim erken yapma sebebim yerleşme ağrısını çok keskin hissetmiştim. Şansa yaptım çıktı. İnşallah pozitifsinizdir 💜🪻

Umut hep var bence. Benim erken yapma sebebim yerleşme ağrısını çok keskin hissetmiştim. Şansa yaptım çıktı. İnşallah pozitifsinizdir 💜🪻
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) umarım bakalım. Siz de inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza

Kızlar selamlarrrr bu ay klomen ve ovitrelle iğnenin 2.ayındayız geçen ay gebelik oluşmadı . Bu ayda devam ediyoruz ama bitmek bilmeyen afedersınız beyaz sumuksu akıntılarım olunca hala devam şüphelenip test yaptım test markası ekspres Predictor turuncu kapak olan gözümle çok net görüyorum ama buraya yüklediğim an saçma bi sekılde kalıte düştüğü ıcın belli olmuyor bu arada bat ise ayın 9 u . 5 gün var yani
Ben gördüm canım ama iğnenin etkisi olmasın

Salı, çarşamba konuşuyorduk yarım kaldı canım KnBasak KnBasak
Çatlama günümü bilmiyorum diyordun
21 Kasım’da iğne vurulduktan sonra yumurta zamanında çatladıysa beklenen adet günün 6- 7 Aralık
Yaptığın test erken gebelik testi değil
Beklenen adet günü ve sonrasında yapılırsa daha doğru gösterir
Ben haziran sonunda regli günümde Predictor Early’de pozitif görüp kan vermiştim negatif çıkmıştı o yüzden hiçbir idrar testine güvenmiyorum
Yarın sabah tekrar test yap bence
Beta hCG önce kanda yükseliyor, sonra idrarda çıkıyor
Bir kez daha testte pozitif çıkarsa kan vermen daha iyi olur

Aminnn amin inşallah pembe ama işte ayın 9 bat ondan emin olamıyorum bu kadar etken belli olur mu bilemedim ya

21 Kasım’da iğne vurulduktan sonra yumurta zamanında çatladıysa beklenen adet günün 6- 7 Aralık
Ben haziran sonunda regli günümde Predictor Early’de pozitif görüp kan vermiştim negatif çıkmıştı o yüzden hiçbir idrar testine güvenmiyorum

Çatlama gününü hala bilmiyorum ki iğneden sonra kontrole gittim de biraz büzüşme var ama çatlamamıs daha dedi . Regl bekle dedi evde ovulasyon testi de bitti takip edemedim akışına bıraktım

Predictor çok hassas bir test diye biliyorum. Su an 14. Gündesiniz galiba ve silik pozitif bence çok iyi. Ama tabi yine de boşa umut vermek istemem :) inşallah gönlünüzce olur
Aminnn inşallah ya kan pıhtılaşması var bende o yüzden çok erken öğrenmem lazım kese bile oluşmuyor kan sulandırıcı iğne vurulmadan

Back
X