• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım gebe miyim

Predictor çok hassas bir test diye biliyorum. Su an 14. Gündesiniz galiba ve silik pozitif bence çok iyi. Ama tabi yine de boşa umut vermek istemem :) inşallah gönlünüzce olur
Yaa erken değil hızlı testmiş sanırım ama ben hepsini erken biliyordum netten almıştım eczane de anormal pahalı

Predictor çok hassas bir test diye biliyorum. Su an 14. Gündesiniz galiba ve silik pozitif bence çok iyi. Ama tabi yine de boşa umut vermek istemem :) inşallah gönlünüzce olur
Yaa erken değil hızlı testmiş sanırım ama ben hepsini erken biliyordum netten almıştım eczane de o kadar pahalı ki

Umut hep var bence. Benim erken yapma sebebim yerleşme ağrısını çok keskin hissetmiştim. Şansa yaptım çıktı. İnşallah pozitifsinizdir 💜🪻
Selogi gunaydın canım yerlşem ağrın dop kaçtaydı ve nasıl hıssetın. hatırlıyor musun canım.

Yaa erken değil hızlı testmiş sanırım ama ben hepsini erken biliyordum netten almıştım eczane de o kadar pahalı ki
Evet doğru ben geçenlerde almıştım ₺200 demişti. Ama negatife ilk onunla gördüm ben. Umudunu kaybetme. Adet olana kadar hep umut var

Selogi gunaydın canım yerlşem ağrın dop kaçtaydı ve nasıl hıssetın. hatırlıyor musun canım.
Dpo7’de başladı. Akşama doğru kasığımda sancı gerilme. Karın altı batma çekilme hissi. Am daha çok yumurtlama gördüğüm sağ taraftaydı. Dpo8’de uyanmıştım ve o kasılma yayılmıştı belime ve bacağıma. 9’da azaldı.

Çatlama gününü hala bilmiyorum ki iğneden sonra kontrole gittim de biraz büzüşme var ama çatlamamıs daha dedi . Regl bekle dedi evde ovulasyon testi de bitti takip edemedim akışına bıraktım

Bugün tekrar idrar testi yap bence
Pozitif görürsen de testlerle hiç uğraşma direkt kan ver
Normalde bu hafta sonu regli olman gerekiyor ama çatlama günümü bilmiyorum diyorsun regli günü haftaya kaymış olabilir
Herkeste yerleşme ağrısı, kanaması olacak diye bir şey yok
Zaten regli öncesi de hafif ağrılar olduğu için çok ayırt edilmiyor
Ben mesela olan ağrılardan hiç anlamamıştım yerleşmeyi
İnşallah testte gözüktüğü gibi gerçekte de vardır 🤲🏼

Dpo7’de başladı. Akşama doğru kasığımda sancı gerilme. Karın altı batma çekilme hissi. Am daha çok yumurtlama gördüğüm sağ taraftaydı. Dpo8’de uyanmıştım ve o kasılma yayılmıştı belime ve bacağıma. 9’da azaldı.
tamam canım dop 8de bende aynı ağrı oldu alt karında hafif ağrı bele doğru yayılan hatta regli olucam galıba dedim ama sonra geçti. dop 11deyim suan.

Bugün tekrar idrar testi yap bence
Pozitif görürsen de testlerle hiç uğraşma direkt kan ver
Normalde bu hafta sonu regli olman gerekiyor ama çatlama günümü bilmiyorum diyorsun regli günü haftaya kaymış olabilir
Herkeste yerleşme ağrısı, kanaması olacak diye bir şey yok
Zaten regli öncesi de hafif ağrılar olduğu için çok ayırt edilmiyor
Ben mesela olan ağrılardan hiç anlamamıştım yerleşmeyi
İnşallah testte gözüktüğü gibi gerçekte de vardır 🤲🏼
Ayyy inşallah yaa içimi rahatlatıyorsun valla siz gebesiniz o zaman değil mi

tamam canım dop 8de bende aynı ağrı oldu alt karında hafif ağrı bele doğru yayılan hatta regli olucam galıba dedim ama sonra geçti. dop 11deyim suan.
Yerleşmeyle belirti günün tesadüf değildir bence :D güzel haberler mi geliyor çiçeğim. Bekliyorum sonucu

Evet 😍 18+4 bugün 🧿
Ovitrelle kullananlar grubunda da konuşmuştuk birkaç gün önce
Tüm kalbimle gerçek pozitif olmasını diliyorum, bugün dua da ettim ☺️
Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün tez vakitte inşallah 🤲🏼
Ayy Allah razı olsun canım ya çok mutlu oldum çok yanlış anlamazsanız numaramı versem size de ordan detaylı konuşsak

Evet 😍 18+4 bugün 🧿
Ovitrelle kullananlar grubunda da konuşmuştuk birkaç gün önce
Tüm kalbimle gerçek pozitif olmasını diliyorum, bugün dua da ettim ☺️
Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün tez vakitte inşallah 🤲🏼
Nasıl sevindim adınıza maşallah 🧿 🧿🧿🧿🧿🧿🧿❤️❤️❤️

Back
X