• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım gebe miyim

Ya o kadar Umut oluyor ki bu mesaj 🥲🥲 merhabaaa 💚 bebiş hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin 🎀 ben dün dpo 7ydim fena bir adet ağrısı gibi ağrım oldu dün sabah ateşimi ölçmüştüm hatta 35.6 çıktı neyse o ağrı devam etti ama böyle sabahtan akşama kadar sürmedi birkaç saat sonra geçti. Akşam sol tarafımda böyle batma gibi bir şey vardı çok az az bugün dpo 8 alt karında böyle batma çekilme gibi bir şey var ateşim 37.1 olabilir mi acaba diye düşündürdü bu mesaj 🫠🐥
Dop nedir ben hala anlamadım yaaa 😂😂😂

Bugün tekrar idrar testi yap bence
Pozitif görürsen de testlerle hiç uğraşma direkt kan ver
Normalde bu hafta sonu regli olman gerekiyor ama çatlama günümü bilmiyorum diyorsun regli günü haftaya kaymış olabilir
Herkeste yerleşme ağrısı, kanaması olacak diye bir şey yok
Zaten regli öncesi de hafif ağrılar olduğu için çok ayırt edilmiyor
Ben mesela olan ağrılardan hiç anlamamıştım yerleşmeyi
İnşallah testte gözüktüğü gibi gerçekte de vardır 🤲🏼
Kahverengi lekelenmem var şuan da belirti olabilir miiiiii

Ayy Allah razı olsun canım ya çok mutlu oldum çok yanlış anlamazsanız numaramı versem size de ordan detaylı konuşsak

Konuşmaları bu platform dışına taşıyınca üyeliği kapatıyorlar, kriterler tam ne bilmiyorum ama
İstediğinde özel mesaj gönderebilirsin canım ☺️
Hamileliğimi dinlenerek geçiyorum, çalışmıyorum, bol bol müsait zamanım var 😄
Her zaman destek olmaya çalışırım

Konuşmaları bu platform dışına taşıyınca üyeliği kapatıyorlar, kriterler tam ne bilmiyorum ama
İstediğinde özel mesaj gönderebilirsin canım ☺️
Hamileliğimi dinlenerek geçiyorum, çalışmıyorum, bol bol müsait zamanım var 😄
Her zaman destek olmaya çalışırım
Ay maşallah aman aman iyi olun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️🧿🙏🙈 yaa bilmiyordum öyle birşey olduğunu da özelden yazarım o zaman 🤨

Kahverengi lekelenmem var şuan da belirti olabilir miiiiii

Çatlama için iğne kullanınca uygulamalardaki beklenen regl günü pek doğru olmuyor o yüzden güne pek takılma canım
Şu an yaşadığın yerleşme kanaması olabilir tabii ki
Önemli olan miktarının az olması ve maksimum 1- 2 gün sürmesi
İnşallah seninki de öyle olur

Çatlama için iğne kullanınca uygulamalardaki beklenen regl günü pek doğru olmuyor o yüzden güne pek takılma canım
Şu an yaşadığın yerleşme kanaması olabilir tabii ki
Önemli olan miktarının az olması ve maksimum 1- 2 gün sürmesi
İnşallah seninki de öyle olur
Yaa az az ama işte doktoru aradım atayım diye hiç yanaşmadı anlamıyorum bu kadını da

Bugün tekrar idrar testi yaptın mı
1- 2 gün kanamayı takip edip kan verirsin olmadı
Doktorlar regli günü geçmeden pek oralı olmuyor
Aynen öyle aynennnn bugün yapmadım daha eczaneden aldım sımdı çalışıyorum müsait an kolluyorum

Back
X