Acil yardım gebelikte geçmeyen enfeksiyon, mantar, akıntı

reysa28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
253
255
33
36
Hanımlar merhaba,
ZTen ikiz ve riskli bir gebelik yaşıyorum ve maalesef bebeklerin birinin gelişimi geri. Her gün enfeksiyon akıntısı ( yeşil renkli ve kokan ) ve mantar oluyor. Sabahları bildiğiniz yoğurt kıvamda akıyor . Hastanede damar yolu tedavisi gördüm evde fitil koydum geçmedi. Siz nasıl geçirdiniz bu illeti. Sürekli ilaç kullanmak istemiyorum. Doğal tedavi önerilerine acil ihtiyacım var

Dogal tedavi yontemleri tehlikeli olabilir gebelikte. Basina is alma doktor kontrolunde git. Doktoruna prebiotiklerin faydasi olur mu onu sor. Varsa probiotikli sampuan ve yogurda katilan tozdan alirsin. Abuk sabuk seylerle yikama ph degerini bozma
Bir suru cay bitki yasak oyle bisey yapicaksanda bazi hastanelerde alternatif tip uzmanlari var onlarla beraber hareket et. Gebelik boyunca.doktorunun verdigi ilaclardan korkma

Merhaba çok geçmiş olsun.Ben de yıllardır çekiyorum.Genital bölgemi sirke ile yıkayarak rahatlıyorum.Biraz yakıyor ama bir iki kere yapınca bitiyor benim.Deneyin belki sizde de işe yarar.

Dogal tedavi yontemleri tehlikeli olabilir gebelikte. Basina is alma doktor kontrolunde git. Doktoruna prebiotiklerin faydasi olur mu onu sor. Varsa probiotikli sampuan ve yogurda katilan tozdan alirsin. Abuk sabuk seylerle yikama ph degerini bozma
Bir suru cay bitki yasak oyle bisey yapicaksanda bazi hastanelerde alternatif tip uzmanlari var onlarla beraber hareket et. Gebelik boyunca.doktorunun verdigi ilaclardan korkma
Doktorların verdiği ilaçlarda hep hamilelikte kullanılamaz diyor:/ bir ağrı kesici de bile bu kadar riskler varken antibiyotik korkutuyor beni. Ama tabiki enfeksiyonun sonuçları daha kötü. İlaç tedavisi geçirmediği için birde bu tarz yöntemleri denemek istedim.

Merhaba çok geçmiş olsun.Ben de yıllardır çekiyorum.Genital bölgemi sirke ile yıkayarak rahatlıyorum.Biraz yakıyor ama bir iki kere yapınca bitiyor benim.Deneyin belki sizde de işe yarar.
Teşekkür ederim sirke denedim açıkçası elma sirkesi ara ara tıkıyorum ama kalıcı çözüm olmadı maalesef. Tabi ev yapımı değil fermantasyon sirke.

Oraya prebiyotik iyi geliyor diyenhatirliyorum bir arastirir msn kefir ya da yogurt surmek
Gibi. Bu arada yasadigin sknti hamilelikte cok
Olan bisey onlemini al doktoruna git cok stres olma. Gecmis olsunn

Oraya prebiyotik iyi geliyor diyenhatirliyorum bir arastirir msn kefir ya da yogurt surmek
Gibi. Bu arada yasadigin sknti hamilelikte cok
Olan bisey onlemini al doktoruna git cok stres olma. Gecmis olsunn
Evet maalesef hamilelikte sık karşılaşılıyormuş. Arada crp ve hep gram veriyorum hastaneye kanımda da enfeksiyon var mı diye baktırmaya. Ev yağımı yoğurt yemeğe özen gösteriyorum. Erken Doğum sebebi olduğu için sonucu sıkıntılı doğru söylüyorsunuz.hamilelik gerçekten toprağını bir süreç allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini

Doktorların verdiği ilaçlarda hep hamilelikte kullanılamaz diyor:/ bir ağrı kesici de bile bu kadar riskler varken antibiyotik korkutuyor beni. Ama tabiki enfeksiyonun sonuçları daha kötü. İlaç tedavisi geçirmediği için birde bu tarz yöntemleri denemek istedim.

Ben 30. Haftamda ameliyat bile.oldum.. suan hastanedeyim.kasilmam var diye antibiyotik ve baska bir suru ilac veriyolar hepsini.actim okudum hic biri gebelikle ilgili degil hele birini hic onermiyorlar. Ama doktor tek caren bu diyor. 3 tane kadin dogumcu arkadasimla konustum.hepimiz onu veriyoruz diyor. Ebelerde ayni tedaviyi hep uyguluyoruz diyolar. Evde de oyle bir suru ilacim var.

kızılcık suyunun bir zararı var mı emin olmak için doktorunuza danışıp her gün tüketmenizi öneririm.
kronik sistitim var kendimi bildim bileli ben kızılcık ile önlüyorum ilaç kullanmak istemediğim için.
ama dediğim gibi önce doktor.

Evet maalesef hamilelikte sık karşılaşılıyormuş. Arada crp ve hep gram veriyorum hastaneye kanımda da enfeksiyon var mı diye baktırmaya. Ev yağımı yoğurt yemeğe özen gösteriyorum. Erken Doğum sebebi olduğu için sonucu sıkıntılı doğru söylüyorsunuz.hamilelik gerçekten toprağını bir süreç allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini

Aminnn insallah cnmm🙏🙏🙏

kızılcık suyunun bir zararı var mı emin olmak için doktorunuza danışıp her gün tüketmenizi öneririm.
kronik sistitim var kendimi bildim bileli ben kızılcık ile önlüyorum ilaç kullanmak istemediğim için.
Araştırayım bir doktoruma da sorarım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için☺️

Kızılcık biz çok yaparız ben çok severim.24 haftalık hamileyim.Böbreklere iyi geldiğini biliyorum.Ama arada içiyorum her gün içmek sakıncalı olur mu bilmem.

Başka önerisi olan yok mu arkadaşlar? Kesin çözüm olacak sarımsak demişti birisi ama o da çok yakıyor😔

Back
X