Acil Yardim Gerekli...

-MinikAnnecik-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
276
13.333
188
30
Selam arkadaslar ben 3.5 aylik hamileyim ve eczaneden bio-oil aldim çatlaklarım icin 1 aydir kullanıyorum bir faydasini görmedim çatlaklar için neyi önerir siniz çok canm sıkılıyor gordukce çatlaklara ne iyi gelir bilgisi olan varsa yazabilirmi çatlaklariniz oldumu olduysa ne kullandiniz..(Kırmızı Çatlakalr):KK51::KK17::cry:

bi kac yerde okumustum vazelin iyi geliyor diye ama bilemiyorum tecrubelıler yazarsa daha ıyı olur ama aklında bulunsun vazalını bı arastır canm

Teşekkür ederim onerin icin canim basina gelipte yazacak arkadaslari da dört gözle bekliyorummm :110:

ben ilk hamileliğimde badem yağıyla sürekli yağlamıştım heryerimi aklıma geldikçe karnım normalden çok büyük olduğu halde bir tane bile çatlamadım canım tüylenme de yapmadı ayrıca

genetikle çok alakalı çatlaklar. ben göbişime roc çatlak önleyici kremini kullanmıştım bacaklarıma bebe yağı kullandım çok sukur çatlağım yok gibi minik 2-3 tane var sizin biraz erken baslamış sanki lireac daha iyi diyorlar.

Ben ilk hamileliğimde vazelin kullandım ve hiç çatlagım olmadı. Şimdi 2. cocuguma 5 haftalık hamileyim. Yine vazelin kullanmayı düşünüyorum

Yorunlarnz icin tsk ederm kizlar yardmnz oldu cok annemde var genetik bizde vazalin bildigimiz vazalin dimi

genetikle çok alakalı çatlaklar. ben göbişime roc çatlak önleyici kremini kullanmıştım bacaklarıma bebe yağı kullandım çok sukur çatlağım yok gibi minik 2-3 tane var sizin biraz erken baslamış sanki lireac daha iyi diyorlar.
Eczaneden alabilecegim bir ilacmi cnm o

Çok moralim bozuluyor herseyi kullanicam olmazsa lazere giricem o tedavi iyi diyorlar dogrumu kızlar

Evet eczanelerde satılıyor üzülme bol su iç aşırı kilo almamaya bak çok çatlamaz inşAllah.

Fizikte kotu bir durum oluyo canm ama saglikliyim şükür bebegimde iyi ama kirmizi olunca iste takmamaya çalışıyorum

Selam arkadaslar ben 3.5 aylik hamileyim ve eczaneden bio-oil aldim çatlaklarım icin 1 aydir kullanıyorum bir faydasini görmedim çatlaklar için neyi önerir siniz çok canm sıkılıyor gordukce çatlaklara ne iyi gelir bilgisi olan varsa yazabilirmi çatlaklariniz oldumu olduysa ne kullandiniz..(Kırmızı Çatlakalr):KK51::KK17::cry:
Merhaba ben bu hafta kullanmaya basliycam. Doktorum lierac tavsiye etti. Kardeşim de badem yağı ve kakao yağını karıştırıp kullan dedi ve bol su icmem gerektigini soyledi. Sizde çok erken başlamış çatlaklar. Stres yapmayın insallah daha fazla artmaz.

Merhaba ben bu hafta kullanmaya basliycam. Doktorum lierac tavsiye etti. Kardeşim de badem yağı ve kakao yağını karıştırıp kullan dedi ve bol su icmem gerektigini soyledi. Sizde çok erken başlamış çatlaklar. Stres yapmayın insallah daha fazla artmaz.
sen kac aylik hamilesin canm ki hmm dedigin ilacı netten arastricm ewet badem kakao yagini karistrp surmemide soylemislerdi onuda denicem bio oil bitince gider insalalh sendede varmi benm yanlarmda ve koltuk yanlarmda oldu

Şimdi dedigin ilacin fiyatına baktm cnm 85 yazıyor kullandikyan sonra bana yazarmsn fayda etminetmedi bilgim olsun

sen kac aylik hamilesin canm ki hmm dedigin ilacı netten arastricm ewet badem kakao yagini karistrp surmemide soylemislerdi onuda denicem bio oil bitince gider insalalh sendede varmi benm yanlarmda ve koltuk yanlarmda oldu
Ben 21. Haftamdayim canim, ben de henüz çatlak oluşmadı. Bu haftadan sonra başlayabilir dedi doktorum. Eczacı da bahsettiğim kremi düzenli kullanirsam çatlağı en aza indireceğini söyledi.

Back
X