Acil yardım hamileyim göbeğim yandı

asi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
76
0
36
İstanbul
Kızlar çok korkuyorum 31 haftalık hamileyim ve biraz önce çay doldururken bardak çatladı elimde ve göbeğime kaynar çay döküldü göbeğim yandı biraz kıpkırmızı oldu bebeğim kıpır kıpırdı bir anda durdu ve oynamıyor buz gezdirdirdim hafif ama geçmedi bu durum bebeğime zarar verebilirmi lütfen fikri olan paylaşsın

bence bısey olmaz canım, bebiş kat kat içinde senin. birden sıcramışındır oda korkmustur kesin.
benimde dökülmüştü aynı olayı bende yasadım. cok iyiz sımdı sükür

bişey olmaz ins korkma canım bende yanmıstı buz koymaya devam et kabrmasın sen korktugun ıçin ufaklıgın hareketlerı durmustur

sadece cildin tahris olur canim be egine birsey olmaz allahin izniyle,sen panik yaptigin icin bebegin hareketsiz kalmistir,cok gecmis olsun

Banada oldu aynısı gecen hafta hiç bişeycik olmaz korkma canım o kaç kat altlarda,sen korkunca o da hissetti tabi.

teşekkür ederim kızlar içim çok rahatladı ewet göbeğim su topladı biraz bebişimin hareketleri de normale döndü saolun arkadaşlar

susam yağı çok iyi gelir yanıklara keşke olur olmaz sürseydiniz. yoksa tahin de sürebilirsiniz, o da sonuçta susam ezmesi. korkmuştur da ondan hareketsizdir annesi, dünyanın en korunaklı yerinde o, rahatlayın, uzanın kıpırdar birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…