Ben dogal yollarla hicbir sekilde rahatlayamadim, hamileligim boyunca tuvalet ustunde aglamaktan helak oldum. Bir sure lavman kullandim ama doktorum duphalac ve osmolak diye iki surup verdi ve bu suruplarin emilimi olmadigi icin hamilelikte kullanimi guvenilir ilac grubunda. Duphalac midemi bulandirdigi icin osmolak kullaniyorum ben ve sabah ogle aksam birer yemek kasigi içiyorum. Gerci 2.kasiktan sonra 3.ye gerek kalmiyor. En guzel yani bagirsaktaki tum gaytayi yumusatiyor lavman gibi degil. Tavsiye ederim
Tuvalete ciktiginixda mi sadece oluyor.hemoroid var mi..genel cerraha gorundunuz mu ...kabiz bolumune hangi doktor bakiyor gidin canim....gunde 3 lt su içerim yıllardır... sık sık ayva ekşi elma yiyorum. çok kanama olmuyor 5-10dk içinde tamamen kesiliyor ama neden oluyor, isyan etmek istemiyorum ama artık sinirim bozuluyor , haftada bir birşey oluyor ve ben acildeyim. artık sinirim bozuluyor, bebekte etkileniyor. napsın yavrum dayanmaya çalışıyor bu haftaya gelene kdr ne çekti
Kanamam olmadi ama ikinmaktan kustugum oldu. Yani ikinma yuzunden olsa bende de kesin kanama olurdu. Doktorun icini rahatlatmiyorsa baska bir doktora git.peki sende hiç bu şekilde kanama olmuşmuydu, kusura bakma özel olabilir ama içimirahatlatacak birşeyler duymaya ihtiyacım var
p
Tuvalete ciktiginixda mi sadece oluyor.hemoroid var mi..genel cerraha gorundunuz mu ...kabiz bolumune hangi doktor bakiyor gidin canim....
Kanama durmuş olsa da gidip muayene olun derim. En azından ultrasonda bebeğin sağlıklı olduğunu görürseniz içiniz rahatlar.[/QUOTE
gideceğimde eşimi bekliyorum birde yollarda ayakta kalmayayım dedim.. aksi gibi bugünde yarım gün resmi tatil.. allahtan bende eve geldimde kaldırdım ayaklarımı yatıyorm... eşim gelsin acil macil birşey bulacağım artık. kalbim sıkıştı korkudan yemin ederim :
Kanamam olmadi ama ikinmaktan kustugum oldu. Yani ikinma yuzunden olsa bende de kesin kanama olurdu. Doktorun icini rahatlatmiyorsa baska bir doktora git.
Kanamasi olup saglikli hamilelik geciren cok arkadasim var. Uzan, bol bol dinlen, is yapma kesinlikle.
Moralini bozma kanama dışında hamilelik surecinde yaşamadığım sey kalmadı. Benim de psikolojim cok cok bozuldu bu surecte ama bak simdi birkac haftam kaldı ve suan Allaha sukur cok rahatim.
Cok tesekkurler. Allah hepimize saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin.böyle hikayeler duyunca çok seviniyorum umutlanıyorm. rabbim saglıkla kavustursum sizi. amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?