Ikınmadan olmuştur canımm korkma bir şey olsa sancı yapar kötüyü çağırma Allah'ın izniyle [/QUOT
Aynen canım... Allahtan kanama devam etmedi onun icin rahatladim biraz... Surekli kontrol ediyorum.. Zaten basindan beri kahverengi lekelerim var. Gebe kaldigimda kanama alani vardi o cikiyormus disari bir sure daha devam edecekmis. Allah herkesin yavrusunu bagislasin. Cok zormus..endise korku kaygi hic bitmiyor.
Kanama olabilir hatta bir arkadaşım uzerine 2 kez adet bile olmuştu anlamamis hamile olduğunu 2 ay.kanama cok problem degil önemli olan parca gelmemesi
korkma benim de ara ara kan geldi. ve kesildi.. randevunu al doktoruna git, buyuk ihtimal progesteron ilaç verir. ben onu kullanıyorum şuan daha iyi.. bir daha kanamam olursa da iğnem var iğne yaptıracağım.. geçmiş olsun içini ferah tut allahın izniyle geçecek..
canım bendede bikaç hafta önce olmuştu kabızdım ve çok fazla ıkındığım için kanamam olmuştu çok korkmuştum hatta ama o kanama arka kısımdan gelmişti sendede öyle olmuş olmasın? doktor kesinlikle ıkınmayın diyor ayrıca bol bol yeşillik ye özellikle yatmadan çok iyi geliyor
Kanama bende de oldu pembe veya kahverengiyse korkmana gerek yok aklında olsun. Ikınmamaya çalış düşük de olabilir doğumla aynı refleks çünkü. Kabızlıkla ilgili önerimse kayısı kurusu, elma, siyah erik kurusunu haşla güzelce blenderdan geçir istersen süzgeçte süz lezzetli bi meyve suyu severek içersin ek olarak ayranın içine 1 çorba kaşığı gerçek zeytinyağı dök ve güzelce çalkala ve hemen her yemeğine koy zeytinyağı, zeytin ezmesine zeytinyağı döküp pul biber kekik serpip ekmekle de yiyebilirsin.
Ikınmıcaksın, posalı bişiler tüketceksin hatta duphalac gibi doktoruna sorup bagırsak yumuşatıcı ilaçlar alacaksın şurup gibi o zaten. Ben 15 haftalığım hala var kanamam kimisi de benim gibi oluyo :) sen telaş yapıyorsun da bebeğinin kandan bile haberi yok ki. O kesesinde mutlu mesut yaşıyo.. Kanadığında mutlaka uzan işk iş olarak ayrıca..
Benimki bebekle ilgili değil canım, rahim duvarında bi yer kanıyo 6 haftalıkken felan 1 hafta kanamam oldu sonra geçti diye mutluydum meğer kanamaya devam etmiş ama rahim içinde kalmış kan pıhtı oluşmuş. Şimdi bir bucuk haftadır gene kanıyorum az az ama.. Pıhtıyı atıyormuş vücut bakalım pazartesi kontrolum var doktor ne dicek :)Kızlar vallahi süpersiniz ya:) ben doktorlardan çok tecrübelere güveniyorum artık... 3 ayı zor ettik bakalım geri kalan 6,5 nasıl geçecek... doktora özellikle söylememe rağmen herhangi bir kabız önleyici ilaç vermedi bol su iç diyor içim dışım su zaten. inşallah sıkıntı yaşamam cidden her seferinde kendimi sakin ol diye telkin etmeme rağmen yinede kan görünce sakin olamıyorum. 2 düşükten sonra ilk defa 12 hafaya kadar gelince insan iyice panik oluyor...
gbilges canım senin neden kanaman var? 15 haftada bir çok risk bitmiş olmalı dimi?
Benim kanamam oldu doktora gittim koşa koşa, doktorum ne renk dedi kahve deyince yok bi şey korkma bebeğe bakalım yine de dedi, pembe olunca da korkma kırmızıysa hemen gel dedi.Kızlar vallahi süpersiniz ya:) ben doktorlardan çok tecrübelere güveniyorum artık... 3 ayı zor ettik bakalım geri kalan 6,5 nasıl geçecek... doktora özellikle söylememe rağmen herhangi bir kabız önleyici ilaç vermedi bol su iç diyor içim dışım su zaten. inşallah sıkıntı yaşamam cidden her seferinde kendimi sakin ol diye telkin etmeme rağmen yinede kan görünce sakin olamıyorum. 2 düşükten sonra ilk defa 12 hafaya kadar gelince insan iyice panik oluyor...
gbilges canım senin neden kanaman var? 15 haftada bir çok risk bitmiş olmalı dimi?
Can'ım kızıma hamileyken ben gebeliğimi tuvalette geçirdim. Sürekli kabızdım. Doktorum Sak'ın zorlama hastaneye koş müdahale ederler en son aşamada dedi. Gündüz sürekli incir kayısı yiyordum boş bol su içiyordum. Bide özür dileyerek söylüyorum çıkaramadığımda zeytinyağı yardımıyla halleşiyordum zorlama Bi daha İnşlh bişey olmaz. Yediklerini mutlaka seçerek yeKızlar acil yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım vae
11+2 deyim bu 2.kez geliyor başıma, afedersiniz sürekli kabız halindeyim wc,de zorlandım vaginadan kan geldi... daha öncede olmuştu hemen acile gitmiştim evle hastane arası 15_20 dk ve hastaneye videne kdr kanama kesilmişti.... , doktor vaginadan kan gelir sonuçta kan tutan sünger gibi demişti ama bu kez evde yalnızım ve eşim gelene kadar ne yapacağımı bilemedim size sormak istedim. şimdide 5 dk da kanama kesildi
BÖyle birşey yaşayan varmı? ne olur içimi rahatlatın.
OLdukça zor bir gebelik geçiriyorum lekeli ve telaşlı... bunuda kaybetmek istemiyorum
Benim kanamam oldu doktora gittim koşa koşa, doktorum ne renk dedi kahve deyince yok bi şey korkma bebeğe bakalım yine de dedi, pembe olunca da korkma kırmızıysa hemen gel dedi.
Can'ım kızıma hamileyken ben gebeliğimi tuvalette geçirdim. Sürekli kabızdım. Doktorum Sak'ın zorlama hastaneye koş müdahale ederler en son aşamada dedi. Gündüz sürekli incir kayısı yiyordum boş bol su içiyordum. Bide özür dileyerek söylüyorum çıkaramadığımda zeytinyağı yardımıyla halleşiyordum zorlama Bi daha İnşlh bişey olmaz. Yediklerini mutlaka seçerek ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?