Inşallah cnm yarın Dr bakacak kötü bişey olmaz inşallah ... Bebeğin cinsiyetini öğrendiniz mi. Allah kucağınıza almayı nasip etsinbnm de oldu cnm böle koyu kahve değil de biraz daha açık gibi bende progestan hap hem iğne yaptırdım 5 gün mrk etme inşallah kötü bişey olmıcaktır. 1 hfta sürüyo o akıntı yerleşmeyle alakalı olabilir.
inşallah yarın öğrenicem bende cnm içini ferah tut tutki bebeğin de içerde rahat olsun :)Inşallah cnm yarın Dr bakacak kötü bişey olmaz inşallah ... Bebeğin cinsiyetini öğrendiniz mi. Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlısı olur inşallah hepimiz içininşallah yarın öğrenicem bende cnm içini ferah tut tutki bebeğin de içerde rahat olsun :)
İNŞALLAHHHHayırlısı olur inşallah hepimiz için
bende yaşadım ilk başta 7 8 gün sürdü progestan kullandım hatta daha geçen hafta artık bıraka biliriz progestanı dedi korkma yerleşme kanamasıymış bu bazı kadınlarda görülüyormuş çok şükür 14. haftama geldim herşey normal.hanımlar şuna gebeliğimin yaklaşık 5+4 reyim ama hep kahverenginden daha açık koyu kahve değil bir akıntı geliyor çok yoğun değil ama geliyor kokusuz Dr Protestan verdi kullanıyorum ama geçmedi devam ediyor dinleniyorum istirahat verdi yarında kontrolüm var çok korkuyorum inşallah bişey olmaz benim durumumda olan vardı
Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama içim içimi kemirdiği bitirdi
İnşallah rabbim hayırlısını nasip etsin hiç bir kulunu evlatsoz bırakmadın ewlatla sınamasın..bende yarın gideceğim inşallah güzel haberlerle yazarım burayada çok teşekkür ederim..bende yaşadım ilk başta 7 8 gün sürdü progestan kullandım hatta daha geçen hafta artık bıraka biliriz progestanı dedi korkma yerleşme kanamasıymış bu bazı kadınlarda görülüyormuş çok şükür 14. haftama geldim herşey normal.
hamile olduğumu öğrenmeden başladı sonra kanamaya döndü bir ay kadar da arada kanama arada koyu akıntı devam etti. çok şükür oğlum doğdu. dinlenmeye devam et. inşallah bu gün güzel haber alırsınhanımlar şuna gebeliğimin yaklaşık 5+4 reyim ama hep kahverenginden daha açık koyu kahve değil bir akıntı geliyor çok yoğun değil ama geliyor kokusuz Dr Protestan verdi kullanıyorum ama geçmedi devam ediyor dinleniyorum istirahat verdi yarında kontrolüm var çok korkuyorum inşallah bişey olmaz benim durumumda olan vardı
Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama içim içimi kemirdiği bitirdi
Allah razı olsun cnmGecmis olsun allhin izni ile Insalla bise olmaz ilaclarini duzenli kullan verdi 5 haftalikken basladi koyu kahve akinti 5-6 kez de siddetli kanma gecirdim cok sukur simdilik bebegimde bise yok progestan kulladm bende suan depot igne vuruluyom haftada bir sende yorma kendini ayagini yuksek tut allha emanetler allh korusun bebislerimizi
Cnm sağol Allah razı olsunhamile olduğumu öğrenmeden başladı sonra kanamaya döndü bir ay kadar da arada kanama arada koyu akıntı devam etti. çok şükür oğlum doğdu. dinlenmeye devam et. inşallah bu gün güzel haber alırsın
Gecmis olsun kac haftalikti bebegin ?rabbim bir daha yasatmasinbendede gelıordu progestan kullandım ama maalesef olmadı
Inşallah6. haftamda başladı 8.ci haftaya kadar devam etmişti kahverengi akıntım progestan + prolution depot iğne kullandım iğneyi 3 günde 1 progestanı günde 1 tana vajinadan kullanıyordum çok şükür bi sıkıntı olmadı koyu kırmızı veya pembemsi kan daha sıkıntılıymış ki zaten önceki bebeğimi düşürdüm ve kırmızı kan olarak gelmişti bi anda..kötü düşünme bak 2 hafta hiç durmadan kahverengi akıntı geldi ama doktor eski kanı atıyor vücudun demişti şmdi 31.haftamızdayız şükürler olsun..
AminSen elinden geleni yap gerisi rabbimin bilcegei is stresten uzak dur bebislermiz herseyi hissediyo hayrli dogumlar olurda burdan paylasiriz rabbim nasip etsin o gunleri
7 haftalıktı... sagol cnmGecmis olsun kac haftalikti bebegin ?rabbim bir daha yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?