• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim, kilo vermeliyim dügünüm var :(

Canım ben devamlı eğitimlerine gidiyorum hamileyken kullanan bile var hatta gözümün önünde 9 aylık kız çocuğuna kaşık kaşık mama yedirdiler ayrıca Dr tanıdığım oda kullanıyo eşi biyolog hamileyken kullandı şimdi çocuğumuda veriyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım o mama seklinde olan kullanılıyor biliyorumda çayını içsem bişi olur mu acaba söktürücü özellikleri varya o yuzden düşük falan olmasın :31::31:

canım o mama seklinde olan kullanılıyor biliyorumda çayını içsem bişi olur mu acaba söktürücü özellikleri varya o yuzden düşük falan olmasın :31::31:

Distribütörümle konuşup sana haber veriyim kendisi Dr karısı hamileyken mamayı yedi çayıda içti diye biliyorum yinede soruyum

Distribütörümle konuşup sana haber veriyim kendisi Dr karısı hamileyken mamayı yedi çayıda içti diye biliyorum yinede soruyum

sorarsan sevinirim canım ya çok sağol alalı baya oldu bişi olmamıştır heralde :31::31:

Merhaba kizlar benimde birkac hafta sonra dügünüm var akabinindede balayi. Vücudum öyle igrenc bir durumda ki, resmen özgüvenim kayboldu. Müstakbel esimin yaninda bikiniyle falan nasil dolasacagim :( Nasil onunla bu halde uyurum? Düsündükce moralim bozuluyor.

Vücudumdaki ödemi atmak, selülitlerden kurtulmak ve birazcik kilo verip sikilasmak mümkünmüdür, 5-6 haftada?

Kizlar acil birseyler yapmam gerek, bana yol gösterin lütfen. Moralim cok bozuk ne yapabilirim bu kisa sürede? Salladim salladim yumurta kapiya dayandi. Vucudumun sikilasmasini nasil saglarim? Aslinda balik etliyim, ancak nisanlimin bir sözü beni üzdü. Ve bu yüzden güvenimi kaybettim sanki, moralim cok bozuk. yardim edin lütfen. Neler yapayim? Kac gündür hicbirsey yemiyorum.:2:

Benim beden kitle endeksim 25, 61 kiloyum

İyi de canım bilmiyor muydun düğün tarihini keşke biraz erken başlasaydın. Bir ayda zayıflasan bile formda görünmezsin. Hızlı zayıfladığın için sarkarsın ve emin ol daha çok selülit olur. Hiçbir şey yememek hiç çözüm değil, daha kötü olur. Benim bir yöntemim var sana iyi gelir mi bilmiyorum. oturup öğün yemeği yemiyorum ama sürekli yemek yiyorum. Mesela kahvaltı yapıyorum sonra bir domates yiyorum, iki saat sonra bir salatalık, bir saat sonra bir meyve. Akşama kadar bu böyle gidiyor. Yani aç kalmıyorum ama karnımı da doyurmuyorum. kısa süreli çözüm için iyi oluyor.

canım sordum yazdığı mesajı kopyalıyorum .... Hayır tatlım olumlu yönde etkiler daha çabuk kalır

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kullanayım o zaman ben sağol taklımmm:16::16:

Back
X