acil yardım ! kilo vermeyi başaranlar buraya ..

eliftakar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
109
0
0
İstanbul
ya kafayı yemek üzereyim kaç gündür ekmegi hayatımdan çıkardım ve jillian 30 daysta yapıyorum ama sadece 2 kilo verdigimi görünce dayanamyıp yiyorum kendimi tutamıyorum ne yapacam ben ya eylüle kadar en fazla 55 olmak istiyorum lütfen yardım edin

dukan diyeti yapabilirsin ama 1 ayda ne yaparsan yap max. 5 kilo verirsin. ben 3 ayda dukan ile 7 kilo verdim 1 sene oldu bırakalı 1 kilo aldım sadece arada 2-3 gün şok yapınca o 1 kiloda gidiyor zaten

dukan diyeti yapabilirsin ama 1 ayda ne yaparsan yap max. 5 kilo verirsin. ben 3 ayda dukan ile 7 kilo verdim 1 sene oldu bırakalı 1 kilo aldım sadece arada 2-3 gün şok yapınca o 1 kiloda gidiyor zaten

haklısın ama ben 2 günde 3 günde falan 2 kilo verip duruyorum daha veremiyorum hem ayrıca ben öyle evde kndim yemek yapıp dukaana uyamam çnkü evde ne pişerse o

sen nekadar sürede 10kilo verdni ve nasıl :)

ayda 4-8 kilo verilmesi normaldir, sen 3 günde 2 kilo vermişsin daha ne istiyorsun ki?

Akşam tartılma, sabah aç karnına tartıl.

Ben 10 kilonun nasıl gittiğini anlamadım. 1 gün çok ciddi diyet yapıyordum, bir gün abur cubur yiyordum ama spor falan yaptım. zaten çok kilom olduğu için daha çabuk gitti.

Zaten bütün diyetler birbirine yakın kurallar içeriyor.

1- Su iç
2- Az ve sık ye
3- Abur cubu fast food yeme.

kahvaltı peynir, zeytin, yeşillik, yeşil çay ve esmer ekmek
ara bir bardak süt
öğle et, sebze yemeği, salata, yoğurt
ara 1 meyve
akşam et, sebze yemeği, salata, yoğurt

miktarları sen belirle, normalde ne kadar yiyorsan azaltarak ye. 1200 kalorinin altına düşme ki zayıflaman durduğunda kaloriyi azaltabil.

Sağlıklı sağlıklı verirsin umarım

aynen bnde dediklerini yapıyorum ve yapıcam ve 1 hafta boyunca tarttılmayacm . sen kaç ayda verdin 10 kilo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…