acil yardım ! kilo vermeyi başaranlar buraya ..

eliftakar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
109
0
0
İstanbul
ya kafayı yemek üzereyim kaç gündür ekmegi hayatımdan çıkardım ve jillian 30 daysta yapıyorum ama sadece 2 kilo verdigimi görünce dayanamyıp yiyorum kendimi tutamıyorum ne yapacam ben ya eylüle kadar en fazla 55 olmak istiyorum lütfen yardım edin :(

ya kafayı yemek üzereyim kaç gündür ekmegi hayatımdan çıkardım ve jillian 30 daysta yapıyorum ama sadece 2 kilo verdigimi görünce dayanamyıp yiyorum kendimi tutamıyorum ne yapacam ben ya eylüle kadar en fazla 55 olmak istiyorum lütfen yardım edin :(

dukan diyeti yapabilirsin ama 1 ayda ne yaparsan yap max. 5 kilo verirsin. ben 3 ayda dukan ile 7 kilo verdim 1 sene oldu bırakalı 1 kilo aldım sadece arada 2-3 gün şok yapınca o 1 kiloda gidiyor zaten

dukan diyeti yapabilirsin ama 1 ayda ne yaparsan yap max. 5 kilo verirsin. ben 3 ayda dukan ile 7 kilo verdim 1 sene oldu bırakalı 1 kilo aldım sadece arada 2-3 gün şok yapınca o 1 kiloda gidiyor zaten

haklısın ama ben 2 günde 3 günde falan 2 kilo verip duruyorum daha veremiyorum :( hem ayrıca ben öyle evde kndim yemek yapıp dukaana uyamam çnkü evde ne pişerse o :(

sen nekadar sürede 10kilo verdni ve nasıl :)

ayda 4-8 kilo verilmesi normaldir, sen 3 günde 2 kilo vermişsin daha ne istiyorsun ki?

Akşam tartılma, sabah aç karnına tartıl.

Ben 10 kilonun nasıl gittiğini anlamadım. 1 gün çok ciddi diyet yapıyordum, bir gün abur cubur yiyordum ama spor falan yaptım. zaten çok kilom olduğu için daha çabuk gitti.

Zaten bütün diyetler birbirine yakın kurallar içeriyor.

1- Su iç
2- Az ve sık ye
3- Abur cubu fast food yeme.

kahvaltı peynir, zeytin, yeşillik, yeşil çay ve esmer ekmek
ara bir bardak süt
öğle et, sebze yemeği, salata, yoğurt
ara 1 meyve
akşam et, sebze yemeği, salata, yoğurt

miktarları sen belirle, normalde ne kadar yiyorsan azaltarak ye. 1200 kalorinin altına düşme ki zayıflaman durduğunda kaloriyi azaltabil.

Sağlıklı sağlıklı verirsin umarım :46:

ayda 4-8 kilo verilmesi normaldir, sen 3 günde 2 kilo vermişsin daha ne istiyorsun ki?

Akşam tartılma, sabah aç karnına tartıl.

Ben 10 kilonun nasıl gittiğini anlamadım. 1 gün çok ciddi diyet yapıyordum, bir gün abur cubur yiyordum ama spor falan yaptım. zaten çok kilom olduğu için daha çabuk gitti.

Zaten bütün diyetler birbirine yakın kurallar içeriyor.

1- Su iç
2- Az ve sık ye
3- Abur cubu fast food yeme.

kahvaltı peynir, zeytin, yeşillik, yeşil çay ve esmer ekmek
ara bir bardak süt
öğle et, sebze yemeği, salata, yoğurt
ara 1 meyve
akşam et, sebze yemeği, salata, yoğurt

miktarları sen belirle, normalde ne kadar yiyorsan azaltarak ye. 1200 kalorinin altına düşme ki zayıflaman durduğunda kaloriyi azaltabil.

Sağlıklı sağlıklı verirsin umarım :46:

aynen bnde dediklerini yapıyorum ve yapıcam ve 1 hafta boyunca tarttılmayacm . sen kaç ayda verdin 10 kilo ?

Back
X