Gelinbaşı ve Gelin Tacı Acil yardım! Kızlar ankara da gelin saçı makyajı için denenmiş kuaför önerisi!

Sdtmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
6
0
36
Ankara
kızlar 25 nisanda düğünüm var. ancak gelin saçı ve makyajımda veee albümünde hala karar veremedim.. kuaför konusunda yardım ederseniz sevinirim'' toni guy taurus ilker bey nasıl? bir esta kuaför ve ali gür diyorlar.. ?? desteğinizi bekliyorumm

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben de geçen yaz evlendim gelin makyajı için kesinlikle tavsiyem porselen makyaj gece makyajı hepsini harika yapıyor bir arkadaşımın vasıtasıyla tanıştım.Sonra bende birçok arkadaşıma tavsiye ettim herkes çok memnun kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esta kuaför ankara tek bence gelin saçları ve ekibiyle etlikte ali gürle kıyaslanamaz bile. Güler yüzleri ilgi ve alakalarıyla tam bir profesyoneller en az bizm tanıdıklarımızdan 5 kişi gelin saçını orda yaptırdı tek kelime her şey mükemmel

kızlar 25 nisanda düğünüm var. ancak gelin saçı ve makyajımda veee albümünde hala karar veremedim.. kuaför konusunda yardım ederseniz sevinirim'' toni guy taurus ilker bey nasıl? bir esta kuaför ve ali gür diyorlar.. ?? desteğinizi bekliyorumm
Canım Batıkentte SOSYETE HAİRSTYLE&CURE kesinlikle sana güvenle tavsiye edebileceğim tek adres. ben kendi gelin başımı buraya yaptırdım ve en ufak hayal kırıklığı dahi yaşamadım. Zaten Sosyetenin sahibi Mustafa Bey'in yıllardır müşterisiyim. O nereye, ben oraya :) Kendisi gelinbaşı konusunda iddialı isimlerden diyebilirim. Ekibinde çalışan Harun Bey'de yine aynı şekilde topuz konusunda aşmışlar kendilerini. Bugüne kadar yaptıkları gelin başlarının sayılarını kendileri de bilmez herhalde. Eeee insan işini iyi yapınca gelenler de böyle çok oluyor tabi. Fiyat konusunda endişelenecek bir şey yok, çünkü aynı kalitedeki yerlere göre öyle abartı fiyat ödemiyorsun burda, fiyatlar gayet uygun sonuç ise mükemmel...

Canım kesinlikle sana güvenle tavsiye edebileceğim tek adres. ben kendi gelin başımı buraya yaptırdım ve en ufak hayal kırıklığı dahi yaşamadım. Zaten Sosyetenin sahibi Mustafa Bey'in yıllardır müşterisiyim. O nereye, ben oraya :) Kendisi gelinbaşı konusunda iddialı isimlerden diyebilirim. Ekibinde çalışan Harun Bey'de yine aynı şekilde topuz konusunda aşmışlar kendilerini. Bugüne kadar yaptıkları gelin başlarının sayılarını kendileri de bilmez herhalde. Eeee insan işini iyi yapınca gelenler de böyle çok oluyor tabi. Fiyat konusunda endişelenecek bir şey yok, çünkü aynı kalitedeki yerlere göre öyle abartı fiyat ödemiyorsun burda, fiyatlar gayet uygun sonuç ise mükemmel...
arkadasım reklam yapmak yasak!

stüdyo yücel saç tasarım var ankara gazi mah. şenol caddesinde ben hiç ama hiç memnun kalmadım gelin saçı ve makyajı için gitmiştim inanılmaz pişman oldum. makyajım aktı rezil oldu saç desen dağıldı ve istediğim gibi olmadı. istediğim olmasa içim yanmaz keşke bozulup beni rezil etmeseydi ona da razıydım .

Merhabalar,
Ben 4 nisandaki düğünüm için Yenimahalle Zafer Durmaz Kuaförü tercih ettim, iyi ki de etmişim. Çok kararsız gitmiştim ama doğru yönlendirmesiyle Zafer bey harikalar yarattı. Bir de bizim fotoğraf çekimi düğünden önce oldu dolayısıyla 2 kez saç-makyaj yapıldı. Her ikisi için de harika saçlar ve mükemmel makyajlar yaptılar. Makyaj için çoğu yer MAC kullanıyoruz diyor ama burası gerçekten mac malzemeleri ile makyaj yapıyor. Sonuç görülmeye değerdi. Temiz ve özenli olmaları da cabası. Kısacası çok fazla kuaför dolaşmış biri olarak kesinlikle Zafer Durmaz derim. Boşuna o pahalı yerlere para vermeyin sonuç her zaman çok iyi olmuyor benden söylemesi.

Back
X