• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım kızlar bi bakın hele

Morlale8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
4.422
5.238
158
28
Ben kendimi bildim bileli öyle düzgün bi diyet yapamamisimdir yani yaptım ama bi türlü sonunu getiremedim şuan 94 kiloyum bi türlü veremiyorum diyet yapma isteği de hiç yok bi türlü baslayamiyorum diyete nasıl baslayabilirim nasıl sevebilirim diyet yapmayı lütfen fikirlerinize ihtiyacım var bebek tedavisine başladım doktor biraz kilo ver dedi ama yapamıyorum her yöntemi denedim 3 kilo verdim 5 kilo aldım önceleri 74 kiloydum kilomu beğenmedim diyetlere başladim verdim aldım bu duruma geldim şuan 94 yaptığıniz diyetleride paylaşırsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler 💓

Ben online diyetisyenle 7 haftada 62.5tan 53e indim. Hic inancim yoktu verebileceğime. Bence kesinlikle profesyonel yardim alin. Cok etkili oluyor.

Ben online diyetisyenle 7 haftada 62.5tan 53e indim. Hic inancim yoktu verebileceğime. Bence kesinlikle profesyonel yardim alin. Cok etkili oluyor.
Onuda denedim diyetisyen desteğiyle 20 Günde 6 kilo verdim daha sonra kilo vermem durdu tekrar bıraktım malasef keşke devam etseydim diyorum şimdi

Onuda denedim diyetisyen desteğiyle 20 Günde 6 kilo verdim daha sonra kilo vermem durdu tekrar bıraktım malasef keşke devam etseydim diyorum şimdi
Bence baslayin tekrar kilo vermeniz dursa bile bir sure sonra daha da hizli vermeye başlıyorsunuz pes etmeyin ilgili bir diyetisyen bulun.👍🤗

Bence baslayin tekrar kilo vermeniz dursa bile bir sure sonra daha da hizli vermeye başlıyorsunuz pes etmeyin ilgili bir diyetisyen bulun.👍🤗
Teşekkür ederim canım biraz düşüneyim karar verecem karar vermem lazım artık bir yerden başlamak lazım 💜

Back
X