- Konu Sahibi papatyam1458
-
Eki Görüntüle 883213 . Merhaba kızlar... Ocakta nişanım var bu kıyafeti mi cok severek aldım.Nişanda evde olacak.Ancak 1 2 kötü yorum aldım.Sizce nasıl ?aksesuar ne kullansam?
yorum icin teşekkür ederim bibican.Bende sade topuz yaptırıp ince tek şerit gelin tacı takıyım diyorum.Elbisem takılarla mükemmelleşir mi?
bu elbisenin aynısını abimin düğününde giydimm
daha 1 ay öncee
saçlarım omuzlarım yeterince açık olduğu için dağınık toplattım
takı olarak sadece omuzlarıma değcek kadar elbisemin yakasındaki taşlardan olan 2 sıralı uzun küpe taktım
parmağımda da tektaşım vardı
ve herkes çok yakıştığını söyledi
tek bi eleştiri bile almadımm
şimdiden hayırlı olsun nişanınız
tesekkür ederim sagol canım.bende sizin bassettiginiz gibi bir küpe düşünuyorum.ancak benim saçlarım kısa olduguna salamam.postisle topuz ancak olur dediler.zevklerimiz aynıymış
Canım elbisen çok hoş sen bakma yorumlara.Bu senin günün tabiki abartı olcak da ben abartı göremedim..Kırmızı dümdüz elbise ve çok güzel taşımışsın..Saçını topuz yaptır taç fikri de iyiymiş.Kolye takma sakın göğüs kısmı taşlı zaten..Küçük taşlı bileklik ve küpe ile çok daha güzel olur.Fotolarını koyarsın:)
yorum icin teşekkür ederim bibican.Bende sade topuz yaptırıp ince tek şerit gelin tacı takıyım diyorum.Elbisem takılarla mükemmelleşir mi?
boynu cok acıkda kalmasmı? modacılar hep öle dıoda .. hakan ıvana fılan programı vardı ya bı ara?
hakan ivana hep derdi ki elbisenin göğüs kısmında işleme varsa kolyeden uzak dur
peki madem tatlm. nasıl isterse öle yapsın:)) kendnı nasıl gusel hıssedıosa:)
ama halennnnnnnn koyu göz makyajında ısrarcıyım kırmızıya sıyah göz makyajı asırının asırısı cok cekici oluoki :) olmuomu ?
makyajada kızada bittim çok iyi şeçim süper (ama gece için seçtin makyajı dimi canım?)Eki Görüntüle 883274
bu yada bu tur bı goz makyajı... :))) seni cok cekici kılacakdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?