- 12 Haziran 2015
- 4
- 1
- 32
Kızlar Merhaba henüz cok yeniyim ama gerçekten bir derdim var ve sizinle paylasmak istiyorum. 9 aydır sözlüyüm ben karslıyım ama azeri kökenliyim sözlüm siirtli kürt. İlk sıralar sözlenmeden önce aileme zorla kabul ettirdim sonra çok fazla ısındılar sözlüme ama aileyle hep sogukluk oldu. Nişan tarihimizi aldık 2 agustosta nişan yapacaktık yerler tutuldu hersey hazır düne kadar. Dün abisinin düğünü vardı gittik düğüne türkce tek bir kelime bile geçmiyordu. Kendi renkleri havalarda uctu, en sondada lider bildiklerinin ismini söleyıp halay cekınce babamla bakısıp dugunu yarıda bırakıp cıktık. Cok sinirlendi sözlümde ailesine kızmıs ben dugunumde nısanımda böyle birşey ıstemıyorum dıye. Ben kürtlere karsı olmadım hiçbir zaman. Ailesi şuan bana söz veriyor senin nişanında düğünün istediğin gibi olacak biz seni seviyoruz sen üzülme oglumla mutlu ol gerisi sizin istediğiniz gibi olacak. onlar öyle istedi düğünleri o şekilde oldu seninde ne isteğin varsa öyle yaparız kızım diyorlar ama güvenmeliyimm. Lütfen yardımm kafam cok karısık