acil yardım kızlar !!!

ganyinci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
97
23
88
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.

Bunları yazarken ağlamaktan gözlerim kurudu. Ne yapacağımı bilemiyorum. Aşağıda sevgilimin yazdığı mesajı atıyorum. Şu an şoktayım ne yapmam lazım akıl verin.

Merhaba, sana bu yazacaklarımı yüz yüze söylemeyi çok isterdim ama buna vaktim yok. Biraz önce eski sevgilim Sevgi aradı. Telefonu açmayacaktım ama ısrar edince açmak durumunda kaldım. Onun sesini duyunca onu unutamadığımı farkettim. Zamanında beni aldatmış da olsa onu hala seviyorum bunu anladım lütfen sen de beni anla. Seninle onu unutmak için çıkmamıştım gerçekten senden hoşlanıyordum veya öyle zannediyordum ama bu gece farkettim ki ben hala sevgiye aşığım. Sen çok masum bir insansın seni kandırmak duygularınla oynamak istemiyorum. Bundan sonra beni arama hatta bu mesaja bile cevap verme böylesi ikimiz içinde daha iyi olacak. Sevgiyle bir ilişkiye başlamak üzereyim ve bu ilişkiye zarar vermeni istemiyorum. Hoşçakal.

Kaç saattir ağlıyorum unuttum .Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar. Tek bildiğim onu deliler gibi sevdiğim. arayıp geri dönmesi için yalvarayım mı yoksa sineye çekip unutmaya mı çalışayım?

Hiç yazma arama. Zor biliyorum ama tut kendini.

Bir ilişkiye başlasa bile aldatıldığını bildiği için içine onun zamanla bir şüphe oturacak zaten, mükemmel bir ilişkileri zaten olamaz. Boşver tatlım, en azından sana açık olmuş güzel veda etmiş.

Bu konu fake, bu üye erkek üye, ganyinci nickide ganyancının oynanmış versiyonu değilse ben bi şey bilmiyorum.

bide geri dönmesi icin yalvarcakmısınn pess adam seni hic sevmemiş kiii

'Bir kere daha boynuzlanman temennisiyle hoşçakal' yaz başka bir şeye gerek yok zaten.
Böyle biri için daha fazla üzülmeye değmez bence.

Niye arayacaksın adamı. Arama ve unut.
Bir seçim yapmış, dürüstçe ifade etmiş sana.
Sadece mesajla bitirmesi şık değil ama tepkinizden korkmuş olabilir belki onu bilemiyorum.

Arayıp geri dönmesi için yalvarman seni küçültmekten başka bir işe yaramayacak. Sana donmeyecegi de cabası. Adii herif açıkça belirtmiş işte bu msjin alt yazısı şu; ben adi korkak bir zekasızım. Ağzıma s*çmandan korktuğum için ancak msj yazabilirim. Seninle bi güzel oynadım şimdi de başının çaresine bak artık eski sevgiliye döndüm. Ayağıma da dolama hoşçakal. ve sen arayıp yalvaracak mısın?

Valla bal gibide Sevgiyi kıskandırmak için kullanmış seni zira başarılıda olmuş

Böyle bi adamı düşünme beyin hücrelerine yazık

o mesajdan sonra salakça olmaz mı ?
Canım şaka yaptım zaten hani kovulan kişi sen kovmuyosun ben istifa ediyorum diyo ya.ama dönmesi için yalvarmakta en az benim şaka kadar saçma.sakın öle bişey yapma.ben olsam kendimi tutarım hiiç cevap bile vermem.acımla yaşarım bi süre sora geçiyo zaten

Ay saçmalama bence tlf birinin eline geçmiş, arama ararsa da açma diye tezgah kurmuş bir mesajla ilişkiyi duman edecek. Bence çok aşırı saçma gerçek olması imkansız. Neden böyle şeyler yazsın ayrılmak isteyen Ada'm kendini boynuzlayan eski sevgiliye dönecek kadar karaktersiz olduğunu söyler mi???

Arama ama ararsa muhakkak aç tlfu. Ve lütfen sakince konuş. Kesinlikle bir bit yeniği var bu işte

Bu konu fake, bu üye erkek üye, ganyinci nickide ganyancının oynanmış versiyonu değilse ben bi şey bilmiyorum.
Bravo.
Kaç saattir ağlıyorum demiş ama tesadüfen bir yorumuna rastladım başka bir konuda. bu konuyu açmadan 10 dk önce gayet psikolojisi iyi yorumlar yapmış. Fake anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…