- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
canım doktoruna görünmen lazım.. bu tarz akıntı ve kanama durumlarında hemen gel diyor doktorum bana.. normal bir şey değil yani..Kızlar bende hafif kanlanma vardı.doktor azaldığını söyledi iki gün önce.bugun benden çok koyu kahverengi leke geldi.peceteyle sildim turuncu pembemsi leke var.8 hafta 4 günlüğüm.normal.mi ? Bilmiyorum.ne olur yardım. Edin ne yapım.?
Canım doktorum izinliymis.ne yapacam.bilmiyorum.cok.korkuyorumcanım doktoruna görünmen lazım.. bu tarz akıntı ve kanama durumlarında hemen gel diyor doktorum bana.. normal bir şey değil yani..
başka bi doktora git canım ihmal etme git mutlaka 12 haftaya kadar olan kanamalar bizi korkutur dedi benim doktorum da hemen gel olursa demiştiCanım doktorum izinliymis.ne yapacam.bilmiyorum.cok.korkuyorum
Acille git başka doktora görün kalp atışını duyduysan düşme ihtimali azalıyorCanım doktorum izinliymis.ne yapacam.bilmiyorum.cok.korkuyorum
Bide devam ediyor mu kırmızı kan sıkıntı kahverengi lekelenme biten kanamayı gosterirCanım doktorum izinliymis.ne yapacam.bilmiyorum.cok.korkuyorum
Hayır canım benim.tuvalette camasirima leke gelmiş.simdi yok ama.acaba içerde hafif kanamam vardı onu mu atıyor vücut anlamadım. KiBide devam ediyor mu kırmızı kan sıkıntı kahverengi lekelenme biten kanamayı gosterir
Nasıl yani biz iki kere kalp atışını dinledik.kalp atışını dinleyince ne oluyor ki ?Acille git başka doktora görün kalp atışını duyduysan düşme ihtimali azalıyor
Kahverengi leke bu ama canım. Kırmızı kan gelmedi ki ?başka bi doktora git canım ihmal etme git mutlaka 12 haftaya kadar olan kanamalar bizi korkutur dedi benim doktorum da hemen gel olursa demişti
sen yine de git canım için rahat eder hemKahverengi leke bu ama canım. Kırmızı kan gelmedi ki ?
Ya canım bıktım daha 8 hafta 4 günlüğüm.kac kere ultrasona girdim.bevege zararlı değil mi ? Korkuyorum artık.aglamsk istiyorum ya.sen yine de git canım için rahat eder hem
Progestan kullaniyorum canım.ya ben bide çok gittim.dojtora bu kadar sık ultrasona girmem bebeğe zarar vermez mi ben çok korkuyorum.Bence doktora git canm.Kendi doktorun değilse de Bi bakar.progestan veya crinone jel veriyorlar genelde.bazen iğne yapıyorlar .ihmale gelmez dikkat et kendine lütfen daha çok yeni
canını sıkma hiç zararlı olsa öyle bi alet çıkarmazlardı sanırım öyle düşünme sonuç da leke gelmişYa canım bıktım daha 8 hafta 4 günlüğüm.kac kere ultrasona girdim.bevege zararlı değil mi ? Korkuyorum artık.aglamsk istiyorum ya.
Tamam.canim inşallah birşey olmamıştır ne olur dua et canım.canını sıkma hiç zararlı olsa öyle bi alet çıkarmazlardı sanırım öyle düşünme sonuç da leke gelmiş
aklına kötü birşey getirme inşallah birşey yoktur sen içini ferah tut bi gözük dualarımdasınTamam.canim inşallah birşey olmamıştır ne olur dua et canım.
Sağol. Canım..Çok. teşekkür ederimaklına kötü birşey getirme inşallah birşey yoktur sen içini ferah tut bi gözük dualarımdasın
canım benim gerekirse her şeyi yapmak zorundayız.. daha şimdiden bıktım falan deme.. tabii ki söylemesi kolaydır bize şuan ama inan ilaçlardan hastanelerden tiksinmiş halde doğuma gidiyoruz.. hepimiz sıkılıyoruz.. yeter ki bebekte sıkıntı olmasın.. acile git mutlaka içi rahat etmez insanın..Ya canım bıktım daha 8 hafta 4 günlüğüm.kac kere ultrasona girdim.bevege zararlı değil mi ? Korkuyorum artık.aglamsk istiyorum ya.
Kahverengi lekeler ilk 3 ayda oluyormuş benim 12. Haftaya kadar vardı ilaç iğne falan kullandım ama bundan dolayı her sıkıntı ettiğimde kahverengi lekelenme biten bikanama yıl gösterir korkma diyordu doktorum bişey olmaz inş Allah'ın izniyle ama sen yinede doktora git ihmal etmeKahverengi leke bu ama canım. Kırmızı kan gelmedi ki ?
Progestan kullaniyorum canım.ya ben bide çok gittim.dojtora bu kadar sık ultrasona girmem bebeğe zarar vermez mi ben çok korkuyorum.
ne yaptın canım gittin mi inşallah birseyin yoktur yazmadın da merak ettimTamam.canim inşallah birşey olmamıştır ne olur dua et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?