ACİL YARDIM KIZLARRR

hasel02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
15
6
1
26
Bugün ilişkiden sonra 7 . Gün ve suan yumurtlama dönemindeyim . İlk önce beyaz akışkan ve hafif sanki katımsı gibi akıntım geldi şeffaf değil süt kesiği gibi daha sonra sarıya dönük alıştım geldi 10 dk sonra hamilelik istiyorum bilinçli şekilde ilişkiye giriyoruz eşimle acaba hamilemiyim bu durumu yapanlar oldu mu bilgilendirir misiniz .

su an yumurtlama donemindeyim demissin ya canim kafa karistirmis biraz. 1 hafta bekleyip test yapabilirsin. kasintin vs var mi? mantar da sut kesigi gibi akinti yapiyor. bende de olmustu hamileymisim ama hamilelikle ilgili mi bilemem denk gelmis olabilir

su an yumurtlama donemindeyim demissin ya canim kafa karistirmis biraz. 1 hafta bekleyip test yapabilirsin. kasintin vs var mi? mantar da sut kesigi gibi akinti yapiyor. bende de olmustu hamileymisim ama hamilelikle ilgili mi bilemem denk gelmis olabilir
Teşekkür ederim bekleyip göreceğiz artıkj

Yumurtlama döneminin 6 . Günü bugun bilmediğim için soruyorum 3 aylık evliyim henüz
Seni terslemek ya da incitmek icin yazmadim az cok bilgin vardir diye dusundum. Su an da yumurtlama doneminde oldugun icin kasik agrin yogun akintin hatta ufak catlama kanamalarin bile olabilir.... gebelikte yaklasik 10 11 gunde yerlesmeye basliyor. Adetin birkac gun gecmeden test yapma.... bekle...Rabbim saglikla nasip etsin

Seni terslemek ya da incitmek icin yazmadim az cok bilgin vardir diye dusundum. Su an da yumurtlama doneminde oldugun icin kasik agrin yogun akintin hatta ufak catlama kanamalarin bile olabilir.... gebelikte yaklasik 10 11 gunde yerlesmeye basliyor. Adetin birkac gun gecmeden test yapma.... bekle...Rabbim saglikla nasip etsin
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum çünkü erken yaptığında umutsuzluğa kapılabilir buda etkiler herkes öyle söylüyor

Back
X