Bnm daha bebegim dogmadi oyuzden sana yardmci olamam.ama hasts olabilirmi bebegin
Bende kundakliyordum önceden :))) son bir haftadır kundakladigim anda ikinip sıkılmaya başlıyor morartiyor kendini kollarını çıkarmak içinİnce bir battaniyeyle hafif sikica bir kundak yapın. Kendini ana rahminde gibi güvende hissedip daha rahat uyuyacaktir. Amerika da bana hemsire tavsiyesiydi. İki çocuğumda da kullandım.
Iyi bari soylersn dr sıkma canini bebek bu.bnmki karnimda ama nezaman uyansam onunda uyanik oldugunu goruyom uyumasamda hep uyanik :))Ateşi yok hiç biseyide yok bildiğim odaya geçene kadar iyiydi kendi kendine gülüyodu normal di yaniAllah'tan yarın kontrolü var
Iyi bari soylersn dr sıkma canini bebek bu.bnmki karnimda ama nezaman uyansam onunda uyanik oldugunu goruyom uyumasamda hep uyanik :))
Yok valla her agladiginda baktım çıkarmaya calistimda yok şimdi uyudu sonunda inşallah uyanmaz hemenÇok sıkmayın. Benimkiler daldıktan sonra kolları çıkabiliyordu. Bi de yeni bebek deneye yanıla en kolayını kesfedeceksiniz. Gazi olmadığına emin olun ama. En büyük uyku düşmanı genelde gaz oluyor.
Yaa cok tesekur ederim saolun :)))Benimkide öyleydi :) doğdu gene hep uyanık normalde iyiydi ama :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin musmutlu büyütürsunuz inşallah :)))
Bir aylkken olur oyle bnde cok siknti cektm ama sorunu meger ac kalmasiymis sutum yetmdigi icn mamaya basladm smdi rahatm ama bnde iki tne vr gece sbaha kadr oturuyz sabh aksma yatiyzz
:))))) <3 uyutmasada iyiki doğmuş :) sizinki kaç aylikYaa cok tesekur ederim saolun :)))
8 aylik benimki gelcek az kaldi :))) 1 haftadir uyuyamiyorum vala bugun 2.3 saat uyudum die okadar mutluyumki anlatamam :)):))))) <3 uyutmasada iyiki doğmuş :) sizinki kaç aylik
Bebeğinizi kucağınıza almadan önce altına bir battaniye serin,o battaniye ile alın uyutun,uyuyunca battaniyeye hafifçe sarıp onun sıcaklığıyla koyun yatağına,muhtemelen uyanmaz.Bende kundakliyordum önceden :))) son bir haftadır kundakladigim anda ikinip sıkılmaya başlıyor morartiyor kendini kollarını çıkarmak için
Alistiramadimki almıyor nasıl alistirabilirimEmzik kulln canm cok ise yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?