Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oğlum3 aylik oldu ama halen cok emmek istiyor yorgun dusuyorum sabah bir kalkiyor aksama kadar uykusu yok emziriom uyuyo 5 dk gecmiyor bida emmek istiyor bida emziriom uyuyo yine 5 dkk aglayarak kalkio emmek istiyor surekli mememde ve cok yorucu oluyor butun gun bole geciyor acaba doymuyormu anlamiyorum emzikte emmiyor hep el emiyor emziriyorum birakiom yine emmek istiyo elini emio sap sap agliyo yani delirmek uzeriyim acaba doymuyor mu aslinda sutum iyi sukur var yani ama anlamiyorum neden bole .?
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
Doymuyordur bence sütünün yettiğine emin misib
2. Ve 3. Ay kilosu nedir yazar mısın
Benim de bebeğim üç aylık o da zaman zaman öyle gazı olabilir Bebeğinizin kasiyor mu kendini süt emerken. Ben mama da veriyorum günde bi kez çünkü sütüm kalmıyor ve çocuk ac kalıyo bende mecbur veriyorum ikisini de
Bencede sütün yetmiyor olabilir...1haftalık kilo takibi yap....sağlık ocağında tarttır 1 hafta sonra gene tarttır 150 gr dan az almışsa doymuyordur...eziyet etmiş olursun hem kendine hem bebeğe mecbur mama takviyesi gerekir...kilo alımı iyiyse gazdır sıkıntıdan emiyordur
Bu arada günde 2 kez mama biberona alıştırmıyor korkma.....devamlı arka arkaya biberon verilirse memeyi bırakabilir...benimki 4 aylık hem biberon hem meme devam ediyoruz....biberon çok vermiyorum doymaz huzursuz ise memeden sonra az takviye yapıyorum
Benim de oğlum emdikten sonra bile elini ağzına götürüyor sanki acıkmış gibi şapur şupur emiyor. Zamanla dilini çözüyorsunuz aç kalıyor diye dertleniyordum ama gazı varken bu hareketi yaptığını fark ettim. Kusma problemimizde var bizim midesi bulanırken eli ğzında kusunca rahatlıyor ve elini almıyor ağzına. Yani beden dilini dikkatli inceleyin yada denemekten zarar gelmez az miktar mama deneyin emzirdikten sonra . Toksa almıyor zaten ben denemiştim.