Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmis ya korunarak diyeKorunmadınız mı
Adetiniz kac gun gecti bu deger cok dusuk
Bendede pcos var adetim 2 gun gecmisti 1030 cikmisti deger bu deger cok dusuk ilac hakkinda bir bilgim yok malesef istersen birde baska dr a git29 aralık olmalıydı yani 15 gün geçti. Adetlerim zaten çok düzenli değil bu yüzden önce çok takmadim. Bende pcos da var zaten. Ve tedavisiz hamile kaldım hep.
Vurdur igneyi ya bisey olmaz radyasyonlardada okadar kanser tehlikesi var lutfen dogurma saglikli anne iyi bir cocuk buyutebilir sanada yazik ikitane cocugum var diyosun ama dikkatli korun
Sağlığım yerinde değil ve bebek istemiyorsunuz ama sevişirken korunmayı akıl edemiyorsunuz öyle mi?
O canlanan bebeğe acıyorum, birilerinin sorumsuzluğu olarak canlanmak ne acı ya, aynı sorumsuzluk yüzünden de ölecek.
Eşim korundu diyorsun da sen de korunsaydın madem bu kadar mühim idiyse.
Sanmam korkma dis gebelik olabilir bunu atlaticaksin ama bundan sonra dikkat etInanilmaz korkuyorum. Değer yükselir diye.![]()
Sanmam korkma dis gebelik olabilir bunu atlaticaksin ama bundan sonra dikkat et
Saglikli haberlerini bekliyorum
Tamam şimdi kötü durumdasın ama o da canlı yani, kedi falan değil. Bunu anlatmak istiyorum. Her neyse nasıl biliyorsan öyle yaparsın sonuçta.Sana cvp vermiyorum arkadaşım.
1 hafta gecikince değerim 66 çıkmıştı doktor düşük olur muhtemelen dedi bende öyle bekledim ama şu an 23 haftalık hamileyim. inşallah gönlünüzce olur[/QUO
Inşallah canım hayırlısı olsun. Allah senin bebeğini de analı babalı ağız tadiyla büyütmek nasip etsin :)
Büyük ihtimalle dış gebelik geciriyorsunuzdur. Doktorunuz ultrason muayenesi de yaparak karar vermiştir. Bahsettiğiniz iğne ile düşük yapmazsiniz embriyo hücrelerini yok edersiniz. İki kere dış gebelik geçirdim ve methotrexate tedavisi gördüm. Toplam 6 adet methotrexate ignesi yedim. Öyle ağır bir kemoterapi ilacı değil abartilacak bir şey yok. Sadece biraz canınızı yakar sonra kalkar hayatıniza devam edersiniz. Kanser hastalari o ilaçların kaç katini alıyor. Bizim aldığımız küçük miktarlar işimizi goruyor[/QUOTE
biraz araştırdım ve Benim değerim 149 kısa sürede düşer mi sizce bu rakam. Değeri 10.000 lerde olanlar var zor düşmüş değerleri. Ameliyat olan bile var iç kanama yüzünden. Ilk dozda hemen kanaması olan da var.
Ama yine de farklı bir hekime daha danismakta fayda var Derim. Ben her problemli durumda 3 hekim görüşü aldım. Belki de iğne olmaya gerek kalmadan gebelik sonlanacaktir. Görüş almakta yarar var