- 21 Ağustos 2022
- 36
- 11
- 3
- 48
- Konu Sahibi Neslihan2323
-
Çocuk için büyük bir şok olmuştur. Birlikte bir uzmana gidip durumu konuşsanız daha faydalı olur. En azından doğru yönlendirme yapılır.Oğlumla tatildeyim 13 yaşında. İkinci evliliğimi 5.5 yıl önce yaptım. Oğlum eşim ben yaşıyoruz. Bir problem yok ama aman an da sevmiyor ikinci eşimi. Biyolojik babası ile üç yıl önce tanıştı görüştü. Asıl yardım istediğim konu şu. Dün telefonumda bazı fotoğraflar görmüş oğlum( çöp kutusunda onu silmek aklıma bile gelmedi) eşine bana ait biraz sansürlü fotolar( yariciplak mesela , utaniyorum ama eşim özlemini böyle gidermek istedi bu sefer belki de antropoz ne bileyim) oğlum bana hakaret etti. Konuşmuyor geceden beri ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum. Çok utanıyorum,çaresiz ve iğrenç hissediyorum
hanımefendi, resmi ve imam nikahlı kocası ile yapmış bunu. Bu ne ayıplamaktır sizin hiç mi cinsel hayatınız yok yaniÇocuk haklı valla ne işiniz var fotoyla yarı çıplak atmalar etmeler.Birinin eline geçse size karşı kullansa gel de insan içine çık sonra ne gerek var riske.Eşinizde azcık bekleyiversin tatil dönüşünüzü.Hep korktuğum şeydir aman telefonda absürt şeyim olmasında yolda belde ölürüm telefonumu incelerler arkamdan farklı düşünmesinler.Bugün 13 yaşında ki çocuğunuzun gördüğünü yarın başkası görür.Telefonunuz kapansa yada eşinizin telefoncuya verse al işte gitti tüm özeli insanın.
hanımefendi onu demek istemiyor aslında.resim atma olayı bana saçma gelmiyor ama demek istediği şeyde mantıklı.yıllar önce erkek arkadasımla mesajlaşmalarım vardı çok absürt olmasada vardı işte.telefonumu evin kapısında düşürmüşüm.komsunun cocuğu bulmuş bide uyuşturucu bağımlısı p.. beni tehdit ediyor.korkak bir tip olsam para koparcak benden ki ne resim var nede ileri derecede bir mesajlaşma.yani en azından silmek lazım.hanımefendi, resmi ve imam nikahlı kocası ile yapmış bunu. Bu ne ayıplamaktır sizin hiç mi cinsel hayatınız yok yani
hanımefendi sizin sevgiliniz, hanımefendinin kocası bu. Kadının tercihinden dolayı germeye de gerek yok kadını.hanımefendi onu demek istemiyor aslında.resim atma olayı bana saçma gelmiyor ama demek istediği şeyde mantıklı.yıllar önce erkek arkadasımla mesajlaşmalarım vardı çok absürt olmasada vardı işte.telefonumu evin kapısında düşürmüşüm.komsunun cocuğu bulmuş bide uyuşturucu bağımlısı p.. beni tehdit ediyor.korkak bir tip olsam para koparcak benden ki ne resim var nede ileri derecede bir mesajlaşma.yani en azından silmek lazım.
Ergenlik zamani biraz zaman verin zaten ilerde bazi şeyleri anlicak sizde üstüne gitmeyinOğlumla tatildeyim 13 yaşında. İkinci evliliğimi 5.5 yıl önce yaptım. Oğlum eşim ben yaşıyoruz. Bir problem yok ama aman an da sevmiyor ikinci eşimi. Biyolojik babası ile üç yıl önce tanıştı görüştü. Asıl yardım istediğim konu şu. Dün telefonumda bazı fotoğraflar görmüş oğlum( çöp kutusunda onu silmek aklıma bile gelmedi) eşine bana ait biraz sansürlü fotolar( yariciplak mesela , utaniyorum ama eşim özlemini böyle gidermek istedi bu sefer belki de antropoz ne bileyim) oğlum bana hakaret etti. Konuşmuyor geceden beri ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum. Çok utanıyorum,çaresiz ve iğrenç hissediyorum
size katılıyorum zaten. de bazen böyle durumlarda olabiliyor tedbirli olmak gerekirdi diyorum. tamemen silebilirdi telefonu yada dediğiniz gibi cocugun elinde annesinin telefonunun ne işi var.hanımefendi sizin sevgiliniz, hanımefendinin kocası bu. Kadının tercihinden dolayı germeye de gerek yok kadını.
Çocuğunun özellikle de bir erkek çocuğunun mahremiyete saygı göstermesi gerekiyordu. Bayanın tek hatası 13 yaşındaki bir erkek çocuğuna bunu öğretmemiş olması. Yoksa yaşadıkları cinsellik, fantezi dünyası tamamen ona kalmış bir durum
Okuduğunu anlamamak bu olsa gerekhanımefendi, resmi ve imam nikahlı kocası ile yapmış bunu. Bu ne ayıplamaktır sizin hiç mi cinsel hayatınız yok yani
Ne nedir bilemedimOğlumla tatildeyim 13 yaşında. İkinci evliliğimi 5.5 yıl önce yaptım. Oğlum eşim ben yaşıyoruz. Bir problem yok ama aman an da sevmiyor ikinci eşimi. Biyolojik babası ile üç yıl önce tanıştı görüştü. Asıl yardım istediğim konu şu. Dün telefonumda bazı fotoğraflar görmüş oğlum( çöp kutusunda onu silmek aklıma bile gelmedi) eşine bana ait biraz sansürlü fotolar( yariciplak mesela , utaniyorum ama eşim özlemini böyle gidermek istedi bu sefer belki de antropoz ne bileyim) oğlum bana hakaret etti. Konuşmuyor geceden beri ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum. Çok utanıyorum,çaresiz ve iğrenç hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?