Acil yardim lütfen . Oğlum annem değilsin dedi

Hanfendi okumadan yazıyo işte biz cinselliğe ayıp dedik sanki.Yok fanztezi dünyasıymış karışamazmışız.Kendisini o fotoğraflarını akrabalarının gördüğünü yayıldığı tehdit edildiğini düşünse zaten bu yorumu yapamaz.Kimse o kötü duruma düşmek istemez kınamıyorum da herkesin başına gelebilir ama yapmamak en iyisi.Kocamla yatak odamda özelimizdir herşey.Telefonlar kapalıyken bile dinleniyor deniliyo korkutuyo insanı teknoloji.

ya yollanabilir eşi sonuçta ama dikkatli şekilde silmek gerekir.

hanımefendi siz kalkıp kadını suçlamışsınız. 13 yaşında bir erkek çocuğu annesinin silinen fotoğraflarına neden bakar ? sizin yargılamanız gereken kadının kocasına çektiği resimler değil 13 yaşında çocuğun yaptığı saygısızlık olması gerekiyor. Burada hangi cümlemden nudemiz yayılsın bazında bir anlam çıkarabildiniz anlayamıyorum. Siz dert etmeyin ben kendi başımın çaresine gayet bakabilirim, şayet bir bokluk olup yayılsa da bu pek sizi alakadar etmez yine benim problemim olarak kalır.

Annelerin çocuklar için ayrı bir konumu var. İlk cinsellik mevzusunu ortaikide okulda öğrenmiştik. Kızlardan biri anlatmıştı. Çoğu kişinin tepkisi benim annem yapmaz öyle seyler olmuştu. Ben de anneme hiç yakistiramamistim. Çok şaşırmıştım.

Ee bir de erkek çocuğu ve ortada baba değil başka adam var. Etkilenmesi, tepki vermesi çok normal.. talihsiz olmuş.

Cümlenizin başında söylediğiniz üzere çocuk yani çocuk yapabilir.O silinen resimlere bilinçlimi girdi sanki kimbilir ne arıyodu ne gördü nasıl tahmin etsin ne çıkıcağını.belli ki oyun oynuyor hep o telefonda anne biraz bilinçli davranıp şifre koyup elletmemeli.Ve bu arada emin olun sizin nude fotolarınız umrumda olmaz beni alakadar ediceğini nerden çıkardınız?Daha ilgili insanlar çıkıcaktır o durumda zaten.Allah kimseye yaşatmasın bu durumu.

çokta kaale alınacak bir kafada değilmişsiniz zaten, boşuna vakit öldürmenin de anlamı yok. Siz hala 13 yaşında bir çocuğun haklı olduğunu savunmaya devam edin. Bu terbiyesizliktir.

çokta kaale alınacak bir kafada değilmişsiniz zaten, boşuna vakit öldürmenin de anlamı yok. Siz hala 13 yaşında bir çocuğun haklı olduğunu savunmaya devam edin. Bu terbiyesizliktir.
Almayın hanfendi yorumumu dert edinen sizsiniz ne bu agresiflik benim dedimcilik herkes kendi yorumunu yapabilir özgür bir platform salça olmayın lütfen o zaman yorumuma gidin mutsuzluğunuzla uğraşın belli ki işiniz yok burda dert arıyonuz benim dediğime.

Dilimizi daha düzgün kullanabilirdiniz. Yazınızını anlamakta zorlandım.
Burda haksız olan siz değil, çocuğunuz. Tamam görmesi büyük bir travma ama telefonu karıştırması, özellikle çöp kutusuna kadar bakması çok garip. Bence çocuğunuz destek almalı. Zor geliyor bazı şeyler belli ki

Lütfen bu şekilde yaklaşmayın. Kadının utanacağı bir şey değil tabii ki ama o yaştaki çocuk için çok tramvatize edici bir şey bu. Çocuğa kizmanin anlami yok. Böyle ihtimallere karşı daha dikkatli olunmalı.

Karsılasması hoş olmamış hatta kötü olmuş ama sizin de suçunuz yok. Baskasının özelini karıstırmaması gerekiyordu. Suan için ilk şok yasanıyor. Zamanla gececektir.

Öz babasıyla görüşmesi nasıl? Ne sıklıkla görüşüyorlar? Arada babasına da gitse belki daha iyi olurdu

Aslında olay babası dışında bir adamla fotoğrafınızın olması. Çünkü eşiniz babası değil ve onu baba olarak kabul etmiyor. O adamla nasıl böyle şeyler yapabilirsiniz yediremiyor kendine.

Hiç utanmayın ezilmeyin direk gidin konuşun. Annen bile olsa kimsenin telefonunu alıp kurcalayamazsın, fotoğraflarına bakamazsın deyin. Ben senin arkadaşlarınla konuşmalarına paylaşımlarına izinsiz baksam hoşuna gider mi deyin. Siz evli bir kadınsınız, onun annesi ama aynı zamanda bir adamın da eşisiniz. Hiç geri adım atmayın iğrenç hissetmeyin, direk gidin ciddi bir tonda konuşun oğlunuzla. Mahremiyet diye bir şey var, bilmesi ve uyması gerekir. Bakmasaydı görmezdi. Konuşmazsa da konuşmasın üstüne gitmeyin zaman verin.

Not: Ben de bu tür fotoğrafların eninde sonunda bela getirdiğini düşünüyorum. Çekilebilir ama kalıcı silinmesi gerekir. Hele sevgililerin nude fotoğraf çekmelerine göndermelerine şiddetle karşıyım.

Neden travmatize olsun ya? Çocukları cinsellik, beden, biyoloji bilgisinden uzak yetiştirip en ufacık bir şeyde travma yaşamalarını normallestirmek mi doğru yaklaşım?

"Iki yetişkinin ilişkilerinde sevgi ve bu tarz paylaşımlar olabilir kaldı ki o benim eşim hayat arkadaşım vb" diyerek açıklar ve çocuğa kişisel eşyalara ve alanlara girilmeyecegini anlatır olur biter.

Cocugunuz medem telefonunuzu alabiliyor tabiki temizlemeliydiniz travma olmus çocukta. Mesajlariniza bile dikkat etmelisiniz. Ya da izin vermeyecek şifre koyacaksiniz bu ne sacma bir dikkatsizlik örneğidir. Zamana birakin ama cocugunuz az şey yasamamis biyolojik babayla gec tanismak diger baba ile samimi olmamak vs duzenli olarak psikolojik yardim alin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…