- 13 Haziran 2023
- 51
- 27
- 18
- Konu Sahibi Neslihan2323
-
Hanfendi okumadan yazıyo işte biz cinselliğe ayıp dedik sanki.Yok fanztezi dünyasıymış karışamazmışız.Kendisini o fotoğraflarını akrabalarının gördüğünü yayıldığı tehdit edildiğini düşünse zaten bu yorumu yapamaz.Kimse o kötü duruma düşmek istemez kınamıyorum da herkesin başına gelebilir ama yapmamak en iyisi.Kocamla yatak odamda özelimizdir herşey.Telefonlar kapalıyken bile dinleniyor deniliyo korkutuyo insanı teknoloji.hanımefendi onu demek istemiyor aslında.resim atma olayı bana saçma gelmiyor ama demek istediği şeyde mantıklı.yıllar önce erkek arkadasımla mesajlaşmalarım vardı çok absürt olmasada vardı işte.telefonumu evin kapısında düşürmüşüm.komsunun cocuğu bulmuş bide uyuşturucu bağımlısı p.. beni tehdit ediyor.korkak bir tip olsam para koparcak benden ki ne resim var nede ileri derecede bir mesajlaşma.yani en azından silmek lazım.
ya yollanabilir eşi sonuçta ama dikkatli şekilde silmek gerekir.Hanfendi okumadan yazıyo işte biz cinselliğe ayıp dedik sanki.Yok fanztezi dünyasıymış karışamazmışız.Kendisini o fotoğraflarını akrabalarının gördüğünü yayıldığı tehdit edildiğini düşünse zaten bu yorumu yapamaz.Kimse o kötü duruma düşmek istemez kınamıyorum da herkesin başına gelebilir ama yapmamak en iyisi.Kocamla yatak odamda özelimizdir herşey.Telefonlar kapalıyken bile dinleniyor deniliyo korkutuyo insanı teknoloji.
hanımefendi siz kalkıp kadını suçlamışsınız. 13 yaşında bir erkek çocuğu annesinin silinen fotoğraflarına neden bakar ? sizin yargılamanız gereken kadının kocasına çektiği resimler değil 13 yaşında çocuğun yaptığı saygısızlık olması gerekiyor. Burada hangi cümlemden nudemiz yayılsın bazında bir anlam çıkarabildiniz anlayamıyorum. Siz dert etmeyin ben kendi başımın çaresine gayet bakabilirim, şayet bir bokluk olup yayılsa da bu pek sizi alakadar etmez yine benim problemim olarak kalır.Okuduğunu anlamamak bu olsa gerekBen cinsellik yaşaması aa ayıp mı demişim nude foto riskli bu fotoğrafları birinin görebiliceğini düşünmesi gerek.Nikahlı kocamız diye cinselliğimizi telefonla kaydedip yayılsın o zaman değişik bi kafanız var insanın önce kendi mahremi önemli.Umarım başınıza nude atıp ta bir olay gelmez.Türkiyede yaşıyoruz malesef dikkatli olmamız lazım her türlü insan var...
Cümlenizin başında söylediğiniz üzere çocuk yani çocuk yapabilir.O silinen resimlere bilinçlimi girdi sanki kimbilir ne arıyodu ne gördü nasıl tahmin etsin ne çıkıcağını.belli ki oyun oynuyor hep o telefonda anne biraz bilinçli davranıp şifre koyup elletmemeli.Ve bu arada emin olun sizin nude fotolarınız umrumda olmaz beni alakadar ediceğini nerden çıkardınız?Daha ilgili insanlar çıkıcaktır o durumda zaten.Allah kimseye yaşatmasın bu durumu.hanımefendi siz kalkıp kadını suçlamışsınız. 13 yaşında bir erkek çocuğu annesinin silinen fotoğraflarına neden bakar ? sizin yargılamanız gereken kadının kocasına çektiği resimler değil 13 yaşında çocuğun yaptığı saygısızlık olması gerekiyor. Burada hangi cümlemden nudemiz yayılsın bazında bir anlam çıkarabildiniz anlayamıyorum. Siz dert etmeyin ben kendi başımın çaresine gayet bakabilirim, şayet bir bokluk olup yayılsa da bu pek sizi alakadar etmez yine benim problemim olarak kalır.
çokta kaale alınacak bir kafada değilmişsiniz zaten, boşuna vakit öldürmenin de anlamı yok. Siz hala 13 yaşında bir çocuğun haklı olduğunu savunmaya devam edin. Bu terbiyesizliktir.Cümlenizin başında söylediğiniz üzere çocuk yani çocuk yapabilir.O silinen resimlere bilinçlimi girdi sanki kimbilir ne arıyodu ne gördü nasıl tahmin etsin ne çıkıcağını.belli ki oyun oynuyor hep o telefonda anne biraz bilinçli davranıp şifre koyup elletmemeli.Ve bu arada emin olun sizin nude fotolarınız umrumda olmaz beni alakadar ediceğini nerden çıkardınız?Daha ilgili insanlar çıkıcaktır o durumda zaten.Allah kimseye yaşatmasın bu durumu.
Silinen şeyler malesef tam silinmiş olmuyor.Ben telefonumda 2 yıl önce sildiğim şeyleri hala arka belleklerden görüp görüp tekrar siliyorum.ya yollanabilir eşi sonuçta ama dikkatli şekilde silmek gerekir.
Almayın hanfendi yorumumu dert edinen sizsiniz ne bu agresiflik benim dedimcilik herkes kendi yorumunu yapabilir özgür bir platform salça olmayın lütfen o zaman yorumuma gidin mutsuzluğunuzla uğraşın belli ki işiniz yok burda dert arıyonuz benim dediğime.çokta kaale alınacak bir kafada değilmişsiniz zaten, boşuna vakit öldürmenin de anlamı yok. Siz hala 13 yaşında bir çocuğun haklı olduğunu savunmaya devam edin. Bu terbiyesizliktir.
Lütfen bu şekilde yaklaşmayın. Kadının utanacağı bir şey değil tabii ki ama o yaştaki çocuk için çok tramvatize edici bir şey bu. Çocuğa kizmanin anlami yok. Böyle ihtimallere karşı daha dikkatli olunmalı.Ne var bunda utanılacak hırsızlık mı yaptın adam mı öldürdün? Sen utanmio musun benim özelime bakiosun diyemedin mi? İpleri bu kadar cocugun eline vermeyin ya zapdedemezsiniz sonra arsız olur böyle işte. Ne hakla annesine hesap sorar çocuğunuz o sizin kocanız degil.
Karsılasması hoş olmamış hatta kötü olmuş ama sizin de suçunuz yok. Baskasının özelini karıstırmaması gerekiyordu. Suan için ilk şok yasanıyor. Zamanla gececektir.Oğlumla tatildeyim 13 yaşında. İkinci evliliğimi 5.5 yıl önce yaptım. Oğlum eşim ben yaşıyoruz. Bir problem yok ama aman an da sevmiyor ikinci eşimi. Biyolojik babası ile üç yıl önce tanıştı görüştü. Asıl yardım istediğim konu şu. Dün telefonumda bazı fotoğraflar görmüş oğlum( çöp kutusunda onu silmek aklıma bile gelmedi) eşine bana ait biraz sansürlü fotolar( yariciplak mesela , utaniyorum ama eşim özlemini böyle gidermek istedi bu sefer belki de antropoz ne bileyim) oğlum bana hakaret etti. Konuşmuyor geceden beri ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum. Çok utanıyorum,çaresiz ve iğrenç hissediyorum
Aslında olay babası dışında bir adamla fotoğrafınızın olması. Çünkü eşiniz babası değil ve onu baba olarak kabul etmiyor. O adamla nasıl böyle şeyler yapabilirsiniz yediremiyor kendine.Oğlumla tatildeyim 13 yaşında. İkinci evliliğimi 5.5 yıl önce yaptım. Oğlum eşim ben yaşıyoruz. Bir problem yok ama aman an da sevmiyor ikinci eşimi. Biyolojik babası ile üç yıl önce tanıştı görüştü. Asıl yardım istediğim konu şu. Dün telefonumda bazı fotoğraflar görmüş oğlum( çöp kutusunda onu silmek aklıma bile gelmedi) eşine bana ait biraz sansürlü fotolar( yariciplak mesela , utaniyorum ama eşim özlemini böyle gidermek istedi bu sefer belki de antropoz ne bileyim) oğlum bana hakaret etti. Konuşmuyor geceden beri ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum. Çok utanıyorum,çaresiz ve iğrenç hissediyorum
Neden travmatize olsun ya? Çocukları cinsellik, beden, biyoloji bilgisinden uzak yetiştirip en ufacık bir şeyde travma yaşamalarını normallestirmek mi doğru yaklaşım?Lütfen bu şekilde yaklaşmayın. Kadının utanacağı bir şey değil tabii ki ama o yaştaki çocuk için çok tramvatize edici bir şey bu. Çocuğa kizmanin anlami yok. Böyle ihtimallere karşı daha dikkatli olunmalı.
Cocugunuz medem telefonunuzu alabiliyor tabiki temizlemeliydiniz travma olmus çocukta. Mesajlariniza bile dikkat etmelisiniz. Ya da izin vermeyecek şifre koyacaksiniz bu ne sacma bir dikkatsizlik örneğidir. Zamana birakin ama cocugunuz az şey yasamamis biyolojik babayla gec tanismak diger baba ile samimi olmamak vs duzenli olarak psikolojik yardim alin benceOğlumla tatildeyim 13 yaşında. İkinci evliliğimi 5.5 yıl önce yaptım. Oğlum eşim ben yaşıyoruz. Bir problem yok ama aman an da sevmiyor ikinci eşimi. Biyolojik babası ile üç yıl önce tanıştı görüştü. Asıl yardım istediğim konu şu. Dün telefonumda bazı fotoğraflar görmüş oğlum( çöp kutusunda onu silmek aklıma bile gelmedi) eşine bana ait biraz sansürlü fotolar( yariciplak mesela , utaniyorum ama eşim özlemini böyle gidermek istedi bu sefer belki de antropoz ne bileyim) oğlum bana hakaret etti. Konuşmuyor geceden beri ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum. Çok utanıyorum,çaresiz ve iğrenç hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?