eau03 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2012 193 98 98 22 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi jalem #21 filiz86 .!.: o hapı yarıya bol canım salı cuma ıcıyorum ben yarım yarım 1 yapıyor ıste korunmana gerek yok canım ..sut hormonu zaten koruyor ıste bızlerı ondan olmuyor bebek zaten Genişletmek için tıkla... peki tatlım eşiminde sperminde ileri hızlı olan değer düşük tedavi olması gerekiyor değil mi o tedavi olmadan olmaz gibi gelio bana... Son düzenleme: 22 Haziran 2012
filiz86 .!.: o hapı yarıya bol canım salı cuma ıcıyorum ben yarım yarım 1 yapıyor ıste korunmana gerek yok canım ..sut hormonu zaten koruyor ıste bızlerı ondan olmuyor bebek zaten Genişletmek için tıkla... peki tatlım eşiminde sperminde ileri hızlı olan değer düşük tedavi olması gerekiyor değil mi o tedavi olmadan olmaz gibi gelio bana...
E EbediMutluluk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Haziran 2012 3.953 1.282 198 6 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi jalem #22 jalem .!.: tebrik ederim canım. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederım,20 hazıranda dogum yaptım.kızımla ugrasıyorum artık :) ALLAH sanada ve tüm ısteyenlere nasıp etsın.
jalem .!.: tebrik ederim canım. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederım,20 hazıranda dogum yaptım.kızımla ugrasıyorum artık :) ALLAH sanada ve tüm ısteyenlere nasıp etsın.