- 15 Mayıs 2022
- 132
- 53
- 48
- 35
- Konu Sahibi Zehra simsek
-
Teşekkür ederim yorumunuz için p.tesi günü sağlık ocağına gideceğim tekrar baktırmak içinOlabilirsin hergün yükselmesi gerekiyor
Doktor henüz yeni olduğu için düşük dedi 9gun var adetime dedim şuan var görünüyor çok yeni dedi ama işte bir hafta sonra tekrar edelim dedi içim içime sığmıyorAma çok erken gibi adetine daha çok var
Çpk mu istiyodunDoktor henüz yeni olduğu için düşük dedi 9gun var adetime dedim şuan var görünüyor çok yeni dedi ama işte bir hafta sonra tekrar edelim dedi içim içime sığmıyor
Evet istiyirum her kadın gibi anne olmayıÇpk mu istiyodun
Yani normalde olmuyo muydu kaç senedir olmuyoEvet istiyirum her kadın gibi anne olmayı
Ayın 11 . Regal günün 15 bitmişti kanamam .Yumurtlama zamanınız ne zamandi
9senedir olmuyor oluyor ama düşük ile sonuçlanıyor duYani normalde olmuyo muydu kaç senedir olmuyo
Umarım bu sefer herşey istediğin gibi olur canım9senedir olmuyor oluyor ama düşük ile sonuçlanıyor
Benimde ayın 16si daha çok var ama iki gündür kahverengi lekenme yaşıyorum anlamadım ya bari 9 gün kala bende gideyimAyın 11 . Regal günün 15 bitmişti kanamam .
Gidin bence ben yok umudu ile gitmişim 1.20 çıkıyor genelde böyle çıkınca sevinçten uçtumBenimde ayın 16si daha çok var ama iki gündür kahverengi lekenme yaşıyorum anlamadım ya bari 9 gün kala bende gideyim
AMiN inşallah canım rabbim her bayan a yaşatsın bu güzel duyguyuUmarım bu sefer herşey istediğin gibi olur canım
EvetHanımlar regale 5gun kala değer 70 normalmi
Teşekkür ederim.
Rica ederim imkanınız varsa hurma badem yiyin hurmayı 1 den fazla yemeyin Kur'an okumasını biliyorsanız günlük 1 Yasin okuyun bilmiyorsanız dinleyin ben faydasını gördümTeşekkür ederim.
Allah razı olsun evet okurum kuran çok şükür Rabbime hurma ve badem alayım Allah sizden razı olsun rabbim dileklerinizi tez zamanda nasip etsinRica ederim imkanınız varsa hurma badem yiyin hurmayı 1 den fazla yemeyin Kur'an okumasını biliyorsanız günlük 1 Yasin okuyun bilmiyorsanız dinleyin ben faydasını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?