Acil yardım lütfen

Senin eşin olacak Mahlukat erkek kılığına girmiş bir pislik maalesef ki ..
Şeref kavramından yoksun ..
Bu nasıl bir erkekliktir ki Abisi eşine asılacak ama o 1 hafta sonra gidip içki içecek onunla.
Allah daha fazla zarar gördürmeden ondan korumuş canım.
Bebeğini aldırma eğer ailen sana kucak açıyorsa annen çocuklara baksın sende namusunla şerefinle alın terinle çalışıp çocuklarına bak.
Allah yardımcın olsun.
O eşinin ailesi de elbette ki çok çekeceklerdir.
Ya bu dünya da yada öteki dünyada.
Ama dilerim ki gözünün önünde eriyişlerini izlersin.
Çok sinirlendim gerçekten başka da birşey dememek için tutuyorum kendimi !

allah razı olsun cnm ama bi insanın ailesi arkasında olsa bütün bunlara katlanırmı.bana yaşattıkları öle yenilir yutulur şeyler deil.abisinin bu yaptığına göz yuman tepkisiz kalıp üstüne hiçbişey olmamış gibi gidip içen bi adamdan herşey beklenir.belkide dediğin gibi allh daha fazla zarar gördürmeden korudu bizi.

Çocuğunu ona bırakma, o Babaanne hala çok çektirir yavrucuğuma

Çocuğunu ona bırakma, o Babaanne hala çok çektirir yavrucuğuma

asla wermem onlara.zaten kaynanam olacak şeytan yurda wer çocuğunu diyo.o zaten istemiyo ben wersem bile bakmaz yurda werir.o kadar öfkeliyimki küfür yazmamak için zor tutuyorum kendimi.kendini erkek zanneden kocam çocuğunu yurda wer diyen anasına ağzını açıp tek bi laf edemedi.ben o pisliklere vicdanı şerefi allah korkusu olmayan nankörlere çocuğumu werirmiyim.dilenir gene bakarım oğluma ama asla wermem.hatta belki tepki werirsiniz ama ben oğlumu göstermeyi düşünmüyorum zaten.

yazdıklarını kouyunca çok üzüldüm mevlam yardımcın olsun cnm. herkes söylemiş ama lütfen çocuğunu aldırma aile ve sosyal politalar bakanlığının il merkezleri var oraya git yardım iste ne bileyim hiç yapamıyorsan polise git onlar seni yönlerdirsin masum yavruna kıyma kıydırma rabbim onun yüzü suyu hürmetine sana acır yapma nolur

Emin ol aratacak. Cok pisman olacak ben eminim. Allah yanina nirakmaz oyle bir ders verir ki kapinda yatar o senin affet diye. Ben bundan snra mutlu olacagini sanmam. Ah aldi cocuklarinin senin gunahina girdi. Allaha havale et canim yanina kalmaz onlarin. Allahim yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…