mrb arkadaşlar dertler paylaştıkça azalırmış ya bende sizinle paylaşmak istiyorum.4yıllık ewliyim 2yaşında bi oğlum war.kaynana ve görümce yüzünden boşanıyoruz.sonunda yuwamı yıkmayı başardılar.eşim hiçbizaman ailesine karşı bizi koruyup kollamadı hep onlar haklı oldu.hem ezdi hem ezdirdi.cezaeinde askerde bekledim herşeye katlandım.onca emek fedakarlık boşaymış.şuan hamileyim ve görümcem olcak şeytanla kaynanam bir olup oğlunu bi güzel doldurdu.çocugu aldır ötekinide ister yurda wer naparsan yap dedi.eşim beni doktora götürdü kürtaj için çarşamba bebeğimi aldırcam içim çok acıyo ama onları allaha havale ediyorum.ilahi adalet elbet tecelli eder.bizi böle ortada koyup gitti.ailesi ona araba alçakmış ew alçakmış.kendine yeni bi hayat kurup okumuş biriyle ewlencekmiş nankör.çektiklerimi eşim 2ay ceza yattı cezaewindeyken abisi ewime gelip bana sarkıntılık etti çıktığında eşime anlattım.napayım gidip öldüreyimmi nasılsa inkar etcek dedi.1hafta sonra gidip abisiyle hiçbişe olmamış gibi içki içip gezdi.bu kadar rahat bi adam.bu durumu nasıl atlatıcam nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.içim acıyo.günlerdir ağlamaktan helak oldum.ne karnımdaki çocuğu nede oğlum hiçbişe umrunda deil adamın.üstelik kaynanam beni arıyo bide paramı wercez hap falan içip düşür diyo.ben bunlara insan bile diyemiyorum artık.bugüne kadar yapmadıkları kalmadı.beni kötüleyip eşimi benden soğutmak için ne iftiralar ne aşaglamalar neler yapmadılarki.benimse kocam olacak adam benim ailem sizsiniz deyipte bigün ağzını açmadı.dayak küfür hakaret aşaglama herşey war eşimde.çaresizlikten katlandım ama olmadı.davayı açıcakmış bu hafta.allaha havale ediyorum
Senin eşin olacak Mahlukat erkek kılığına girmiş bir pislik maalesef ki ..
Şeref kavramından yoksun ..
Bu nasıl bir erkekliktir ki Abisi eşine asılacak ama o 1 hafta sonra gidip içki içecek onunla.
Allah daha fazla zarar gördürmeden ondan korumuş canım.
Bebeğini aldırma eğer ailen sana kucak açıyorsa annen çocuklara baksın sende namusunla şerefinle alın terinle çalışıp çocuklarına bak.
Allah yardımcın olsun.
O eşinin ailesi de elbette ki çok çekeceklerdir.
Ya bu dünya da yada öteki dünyada.
Ama dilerim ki gözünün önünde eriyişlerini izlersin.
Çok sinirlendim gerçekten başka da birşey dememek için tutuyorum kendimi !
allah razı olsun cnm ama bi insanın ailesi arkasında olsa bütün bunlara katlanırmı.bana yaşattıkları öle yenilir yutulur şeyler deil.abisinin bu yaptığına göz yuman tepkisiz kalıp üstüne hiçbişey olmamış gibi gidip içen bi adamdan herşey beklenir.belkide dediğin gibi allh daha fazla zarar gördürmeden korudu bizi.
Çocuğunu ona bırakma, o Babaanne hala çok çektirir yavrucuğuma
asla wermem onlara.zaten kaynanam olacak şeytan yurda wer çocuğunu diyo.o zaten istemiyo ben wersem bile bakmaz yurda werir.o kadar öfkeliyimki küfür yazmamak için zor tutuyorum kendimi.kendini erkek zanneden kocam çocuğunu yurda wer diyen anasına ağzını açıp tek bi laf edemedi.ben o pisliklere vicdanı şerefi allah korkusu olmayan nankörlere çocuğumu werirmiyim.dilenir gene bakarım oğluma ama asla wermem.hatta belki tepki werirsiniz ama ben oğlumu göstermeyi düşünmüyorum zaten.
sewerek ewlendik yada ben sewdigini sandım.ewlenene kadar kaynana görümce aramız çok iyiydi.ewlendikten sonra birden hiç sebep yokken düşman oldular.ewlenmeden önce çalışıyodum.maddi manevi onlara yardım ediyodum.demekki bu yüzden bana iyilermiş.zaten eşimde geçen açık açık söledi.senin paran olsaydı zengin olsaydın ozaman sana böle yapmazlardı diye.cewap wermek bile midemi bulandırıyor artık sustum.tek isteğim dileğim bigün binpişman olduğunu duyayım bileyim yeter.ozaman içim biraz soğur.eşim beni hep aşağılar hor görürdü.malmışım fesatmışım cahilmişim annelik yapamıyomuşum.çocuğa bakacak kapasite yokmuş bende.dilerim gerçekten böle bi insan çıksın karşısına.allah bizi mumla aratsın ona ve ailesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?