Canim acil yardim demissinde sende biliyosun neticede evliliginin devaminin imkansiz olacagini.karnindaki yavruyu tekbasina buyutebilirsen dogur derim ama bir yavrun daha var. Ne ditim Allah yardim etsin sana
mrb arkadaşlar dertler paylaştıkça azalırmış ya bende sizinle paylaşmak istiyorum.4yıllık ewliyim 2yaşında bi oğlum war.kaynana ve görümce yüzünden boşanıyoruz.sonunda yuwamı yıkmayı başardılar.eşim hiçbizaman ailesine karşı bizi koruyup kollamadı hep onlar haklı oldu.hem ezdi hem ezdirdi.cezaeinde askerde bekledim herşeye katlandım.onca emek fedakarlık boşaymış.şuan hamileyim ve görümcem olcak şeytanla kaynanam bir olup oğlunu bi güzel doldurdu.çocugu aldır ötekinide ister yurda wer naparsan yap dedi.eşim beni doktora götürdü kürtaj için çarşamba bebeğimi aldırcam içim çok acıyo ama onları allaha havale ediyorum.ilahi adalet elbet tecelli eder.bizi böle ortada koyup gitti.ailesi ona araba alçakmış ew alçakmış.kendine yeni bi hayat kurup okumuş biriyle ewlencekmiş nankör.çektiklerimi eşim 2ay ceza yattı cezaewindeyken abisi ewime gelip bana sarkıntılık etti çıktığında eşime anlattım.napayım gidip öldüreyimmi nasılsa inkar etcek dedi.1hafta sonra gidip abisiyle hiçbişe olmamış gibi içki içip gezdi.bu kadar rahat bi adam.bu durumu nasıl atlatıcam nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.içim acıyo.günlerdir ağlamaktan helak oldum.ne karnımdaki çocuğu nede oğlum hiçbişe umrunda deil adamın.üstelik kaynanam beni arıyo bide paramı wercez hap falan içip düşür diyo.ben bunlara insan bile diyemiyorum artık.bugüne kadar yapmadıkları kalmadı.beni kötüleyip eşimi benden soğutmak için ne iftiralar ne aşaglamalar neler yapmadılarki.benimse kocam olacak adam benim ailem sizsiniz deyipte bigün ağzını açmadı.dayak küfür hakaret aşaglama herşey war eşimde.çaresizlikten katlandım ama olmadı.davayı açıcakmış bu hafta.allaha havale ediyorum
cnm yardım derken neyi kastettin bu anlattıkların karşındaki insanların gaddar ,seviyesiz ve iğrenç olduklarını gösteriyor nasıl bir erkek abisine bu aşamada tepkisiz kalır ve devam eder ilişkisine .....asla fesat bir insan değilim ama bu yaşadıklarınla nasıl yardımcı olunacağı konusunda inanın karmakarışık oldum yavrunun suçu yok onada kıyıyorlar en güzel karar senin durumun varsa doğur derim ama rabbim yardımcın olsun gerçekten zor durumun Allaha sığın yar ve yardımcın olsun....
nıye davayı sen acmıyorsunda bu pıslıklerın yaptıgına karsılık yukluce bırde tazmınat ıstemıyorsun anlamış degılım.çoçuğu aldır otekını yurda ver ne demek .ALLAH boyllerını bıldııg gbı yapsın.
dava açacak ne param war nede onlarla uraşacak gücüm.her pislik beklenir bunlardan.bian önce bitsinde kurtulayım bunlardan.adlarını bile duymak istemiyorum.benden ve çocuğumdan uzak olsunlar yeter.çok yorudum inan.kaynanam arayıp bide paramı wercez aldırcan diye hap falan içip düşür diyo.insanmı şimdi bunlar.
mrb arkadaşlar dertler paylaştıkça azalırmış ya bende sizinle paylaşmak istiyorum.4yıllık ewliyim 2yaşında bi oğlum war.kaynana ve görümce yüzünden boşanıyoruz.sonunda yuwamı yıkmayı başardılar.eşim hiçbizaman ailesine karşı bizi koruyup kollamadı hep onlar haklı oldu.hem ezdi hem ezdirdi.cezaeinde askerde bekledim herşeye katlandım.onca emek fedakarlık boşaymış.şuan hamileyim ve görümcem olcak şeytanla kaynanam bir olup oğlunu bi güzel doldurdu.çocugu aldır ötekinide ister yurda wer naparsan yap dedi.eşim beni doktora götürdü kürtaj için çarşamba bebeğimi aldırcam içim çok acıyo ama onları allaha havale ediyorum.ilahi adalet elbet tecelli eder.bizi böle ortada koyup gitti.ailesi ona araba alçakmış ew alçakmış.kendine yeni bi hayat kurup okumuş biriyle ewlencekmiş nankör.çektiklerimi eşim 2ay ceza yattı cezaewindeyken abisi ewime gelip bana sarkıntılık etti çıktığında eşime anlattım.napayım gidip öldüreyimmi nasılsa inkar etcek dedi.1hafta sonra gidip abisiyle hiçbişe olmamış gibi içki içip gezdi.bu kadar rahat bi adam.bu durumu nasıl atlatıcam nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.içim acıyo.günlerdir ağlamaktan helak oldum.ne karnımdaki çocuğu nede oğlum hiçbişe umrunda deil adamın.üstelik kaynanam beni arıyo bide paramı wercez hap falan içip düşür diyo.ben bunlara insan bile diyemiyorum artık.bugüne kadar yapmadıkları kalmadı.beni kötüleyip eşimi benden soğutmak için ne iftiralar ne aşaglamalar neler yapmadılarki.benimse kocam olacak adam benim ailem sizsiniz deyipte bigün ağzını açmadı.dayak küfür hakaret aşaglama herşey war eşimde.çaresizlikten katlandım ama olmadı.davayı açıcakmış bu hafta.allaha havale ediyorum
baro sana ucretsız avukat verır maddı gucun yoksa. gercı bencede boyle bır aileden hemen kurtulmalı ınsan hap iç dıyecek kadar canıler.o masumun ne gunahı vardı şimdi
Askerde bekledim abisi bana sarkıntılık etti oda umursamaz davrandı demişsiniz o zaman aslında çok açıkmış ondan eş olmayacağı.. Ve şimdiye gelirsek bu kişi ne size kocalık yapabilir nede çocuğunuza babalık belki ailesini dinlemeyen daha doğrusu sizi ezdirmeyen bir insan olsaydı bu dolduruşlara gelmezdi diye düşünüyorum.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inanın çok üzüldüm.. Umarım bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz..
ikinci cocuk gökten düsmedi ya
neden korunmadiniz
üstelik saglikli ne koca var nede aile
hapise neden girdi esiniz?
Cnm arkadaş korunurken hamile kaldığını söylemiş zaten.
..[/CODE]bak cnm.ne yaparsan yapaldirmacocugunu.sakin.bunu aklindan bilegecirme.ha simdiki cocugunu oldurmussun.ha karnindakini.allahin imtihanindan kork.....simdi saglikli bir sekilde dusun.esinle konus bu konuyu.beni bizi bu gunaha sokma.allahi karsimiza aldirtma...de..eskileri hic bir sekilde konusma.o bunu dedi bubunu dedi.o boyle yapti gibi konusmalar degil...biz ne olucaz gibi konusmalisini...ama esinde aileside anlattiklarina gore kotu huylari olan kimseler.pekisen neden uzuluyorsun.ayrilmak istemezmisin boyle birinden.yoksa kotu olsun ama basimizda mi dursun diyorsunnn.
çocuğunu aldırma.Boşanma davasını da sen aç.Bu zamana kadar neyi beklediniz.Tüm pislik var bu adamda.Hemen yarın git o evden.Nası yaratıklarmış öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?