Acil yardım lütfen

misitu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
20
2
38
İzmir
mrb arkadaşlar dertler paylaştıkça azalırmış ya bende sizinle paylaşmak istiyorum.4yıllık ewliyim 2yaşında bi oğlum war.kaynana ve görümce yüzünden boşanıyoruz.sonunda yuwamı yıkmayı başardılar.eşim hiçbizaman ailesine karşı bizi koruyup kollamadı hep onlar haklı oldu.hem ezdi hem ezdirdi.cezaeinde askerde bekledim herşeye katlandım.onca emek fedakarlık boşaymış.şuan hamileyim ve görümcem olcak şeytanla kaynanam bir olup oğlunu bi güzel doldurdu.çocugu aldır ötekinide ister yurda wer naparsan yap dedi.eşim beni doktora götürdü kürtaj için çarşamba bebeğimi aldırcam içim çok acıyo ama onları allaha havale ediyorum.ilahi adalet elbet tecelli eder.bizi böle ortada koyup gitti.ailesi ona araba alçakmış ew alçakmış.kendine yeni bi hayat kurup okumuş biriyle ewlencekmiş nankör.çektiklerimi eşim 2ay ceza yattı cezaewindeyken abisi ewime gelip bana sarkıntılık etti çıktığında eşime anlattım.napayım gidip öldüreyimmi nasılsa inkar etcek dedi.1hafta sonra gidip abisiyle hiçbişe olmamış gibi içki içip gezdi.bu kadar rahat bi adam.bu durumu nasıl atlatıcam nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.içim acıyo.günlerdir ağlamaktan helak oldum.ne karnımdaki çocuğu nede oğlum hiçbişe umrunda deil adamın.üstelik kaynanam beni arıyo bide paramı wercez hap falan içip düşür diyo.ben bunlara insan bile diyemiyorum artık.bugüne kadar yapmadıkları kalmadı.beni kötüleyip eşimi benden soğutmak için ne iftiralar ne aşaglamalar neler yapmadılarki.benimse kocam olacak adam benim ailem sizsiniz deyipte bigün ağzını açmadı.dayak küfür hakaret aşaglama herşey war eşimde.çaresizlikten katlandım ama olmadı.davayı açıcakmış bu hafta.allaha havale ediyorum

Son düzenleme:
Canim acil yardim demissinde sende biliyosun neticede evliliginin devaminin imkansiz olacagini.karnindaki yavruyu tekbasina buyutebilirsen dogur derim ama bir yavrun daha var. Ne ditim Allah yardim etsin sana

cnm yardım derken neyi kastettin bu anlattıkların karşındaki insanların gaddar ,seviyesiz ve iğrenç olduklarını gösteriyor nasıl bir erkek abisine bu aşamada tepkisiz kalır ve devam eder ilişkisine .....asla fesat bir insan değilim ama bu yaşadıklarınla nasıl yardımcı olunacağı konusunda inanın karmakarışık oldum yavrunun suçu yok onada kıyıyorlar en güzel karar senin durumun varsa doğur derim ama rabbim yardımcın olsun gerçekten zor durumun Allaha sığın yar ve yardımcın olsun....

Canim acil yardim demissinde sende biliyosun neticede evliliginin devaminin imkansiz olacagini.karnindaki yavruyu tekbasina buyutebilirsen dogur derim ama bir yavrun daha var. Ne ditim Allah yardim etsin sana

aminn cnm çok saol.ben çok mücadele ettim ama olmadı.eşim 2.bi çocuk çok istiyodu daha 15gün öncesine kadar.ben korunduğum halde hamile kaldım.eger düzgün bi ewliligim olsaydı doğururdum ama benim artık onunla ve ailesiyle uraşmaya gücüm yok.insanlıgını kaybetmiş bunlar.belki bölesi benim ve çocuğum için hayırlı ama genede üzülüp kahroluyorum işte.keşke böle olmasaydıda oğlum babasız büyümek zorunda kalmasaydı.yardım derken bu durumu nasıl atlatırım şuan sağlıklı düşünüp hareket edemiyorum üzülmekten başka bişe yapamıyorum.eşimse çok rahat bu beni dahada üzüyo.hiçmi vicdanı sızlamıyor acaba.tek dileğim bigün pişman olduğunu bileyim duyayım yeter.

nıye davayı sen acmıyorsunda bu pıslıklerın yaptıgına karsılık yukluce bırde tazmınat ıstemıyorsun anlamış degılım.çoçuğu aldır otekını yurda ver ne demek .ALLAH boyllerını bıldııg gbı yapsın.

allah razı olsun.şuan bile hala ağlıyorum.sadece sizlerle konuşup biraz da olsa güçlü olmak moral bulmak istedim.bu anlattıklarım çeyreğin çeyreği ama ben sadece oğlum için sustum çünkü babasına hiç haketmedigi kadar düşkündü.ayrıca çaresizlikten işte.en son 15gün önce arkadaşlarıyla gezmeye gitti.duydumki kızlarla takılıp içmişler.söledigimde inkar etmedi buda sana sebep olsun ayrıl işte dedi.zaten hangi koca abisinin bu yaptığına böle tepkisiz kalıp hiçbişe olmamış gibi dawranırdıki.allaha hergün yalwarıyorum.ona havale ediyorum hepsini

dava açacak ne param war nede onlarla uraşacak gücüm.her pislik beklenir bunlardan.bian önce bitsinde kurtulayım bunlardan.adlarını bile duymak istemiyorum.benden ve çocuğumdan uzak olsunlar yeter.çok yorudum inan.kaynanam arayıp bide paramı wercez aldırcan diye hap falan içip düşür diyo.insanmı şimdi bunlar.

baro sana ucretsız avukat verır maddı gucun yoksa. gercı bencede boyle bır aileden hemen kurtulmalı ınsan hap iç dıyecek kadar canıler.o masumun ne gunahı vardı şimdi

Askerde bekledim abisi bana sarkıntılık etti oda umursamaz davrandı demişsiniz o zaman aslında çok açıkmış ondan eş olmayacağı.. Ve şimdiye gelirsek bu kişi ne size kocalık yapabilir nede çocuğunuza babalık belki ailesini dinlemeyen daha doğrusu sizi ezdirmeyen bir insan olsaydı bu dolduruşlara gelmezdi diye düşünüyorum.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inanın çok üzüldüm.. Umarım bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz..

baro sana ucretsız avukat verır maddı gucun yoksa. gercı bencede boyle bır aileden hemen kurtulmalı ınsan hap iç dıyecek kadar canıler.o masumun ne gunahı vardı şimdi

kafam karmakarışık bu nasıl bi iğrençliktir diye düşünüp duruyom.hamile olduğumu öğrendim bikaçgün önce aradım ben sonra ararım dedi aramadı.akşamı kaynanam arayıp o çocuğu aldır oğlum istemiyo.ötekinide yurda wer sende git hayatını yaşa deyip kapattı.eşimi aradım annem doru sölüyo aldır istemiyom boşancam zaten dedi.ertesi gün işyerine gittim beraber ewe geldik.annesi aradı bırak oğlumun peşini istemiyoz diye.ablası aradı arkasından eşimi hemen o ewden çık bu kez seni sileriz bize söz werdin diye bağırıp çağırdı.eşimde bana onlar benim ailem onlar haklı ben senle barışırsam beni silerler.bana ew alçaklar destek olcaklar araba alçaklar diyip gitti.bende tm boşanalım dedim.böle bi adam ne oğluma baba olur nede bana koca olur dedim.2gün sonra doktor randevum war içim acıyo ama günahımız vebalimz onların boynuna.yapacak bişeyim yok.allah biliyo herşeyi.inşallah yaptıkları yanlarına kalmaz cnmm

çok haklısın allah razı olsun iyi dileklerin için ama gerçekten insan çaresiz olunca son noktasına kadar sabrediyor.hakkımı helal etmiyorum.buda allahın bana ve oğluma açtığı bi kapıdır belki.bu ayrılık benim ve oğlum için hayırlıdır.çocugumu görmesini bile istemiyorum.belki çoğunuz tepki werceksiniz ama çocuğu yurda wer diyen annesine ağzını bile açamayan bi adamın çocukta umrunda deildir.bizim hayatımızdan ebediyen çıksınlar istiyorum inan

..[/CODE]bak cnm.ne yaparsan yapaldirmacocugunu.sakin.bunu aklindan bilegecirme.ha simdiki cocugunu oldurmussun.ha karnindakini.allahin imtihanindan kork.....simdi saglikli bir sekilde dusun.esinle konus bu konuyu.beni bizi bu gunaha sokma.allahi karsimiza aldirtma...de..eskileri hic bir sekilde konusma.o bunu dedi bubunu dedi.o boyle yapti gibi konusmalar degil...biz ne olucaz gibi konusmalisini...ama esinde aileside anlattiklarina gore kotu huylari olan kimseler.pekisen neden uzuluyorsun.ayrilmak istemezmisin boyle birinden.yoksa kotu olsun ama basimizda mi dursun diyorsunnn.

Bu haksızlıkları rabbim yarına burakırda yanlarına bırakmaz.. Ama o çocuğa kıyarsan .... Yazık günah yani tazminat ve nafaka alıp çalışmadanda bakabilirsin çocuklarına.. Onlar illa aldır diolarsa git polise şikayet et hepsini görsünler günlerini..abisi için napayım diyen bir varlık zaten ne insan olabilir ne koca.. Kurtulduğuna şükret ve inancını yitirme.. Sen o çocukları allahın emaneti olarak yetiştir mükafatını zaten görürsün..

çocuğunu aldırma.Boşanma davasını da sen aç.Bu zamana kadar neyi beklediniz.Tüm pislik var bu adamda.Hemen yarın git o evden.Nası yaratıklarmış öyle?

Arkadaslarin da dedigi gibi kıyma bebeğine yapma biliyorum cok zor.Ama rabbim mukafatini verecek belki de karnindaki yavrun icin hayati sana kolaylastiracaktir. Dualarimiz seninle.

ikinci cocuk gökten düsmedi ya
neden korunmadiniz
üstelik saglikli ne koca var nede aile
hapise neden girdi esiniz?

inan bende aldırmak istemem.elimden geleni yaptım.herşeye rağmen konuştum.yapma ALLAH bize bunu nasip etmişse wardır bi hayır,günah hiçmi vicdanın sızlamıyor dedim.doktora götürdüğünde bile hüngür hüngür ağladım.aglıyom diye herkesin içinde bi sürü küfür edip aşagladı.senide çocuguda istemiyorum.dogurcaksan tek başına bak başının çaresine ama benden uzak olun.ben yokum.ablamın yanına gitcem yeni bi hayat kurcam dedi.allah biliyo içimi çok isterdim ama inanki kolay deil.hiçbir desteğim yok.durumum kötü.oglumla ve hamile halimle nasıl hayat mücadelesi werebilirm.ailem zaten hiçbizaman yanımda olmadıibundan sonrada olmazlar.hepsi bi yana eşim bizden o kadar sogumuşki son 2aydır küçücük şeylerden kavga çıkarıp şiddet uygulaması artmıştı.oglum görmemek için odaya girip kapıları kapatıyodu.bunu yazarken bile kahroluyorum.

çocuğunu aldırma.Boşanma davasını da sen aç.Bu zamana kadar neyi beklediniz.Tüm pislik var bu adamda.Hemen yarın git o evden.Nası yaratıklarmış öyle?

ben aslında oğlum biraz daha büyüsün diye bekliyodum.en azından kendini daha iyi ifade edebilcek yaşa gelsin istedim.böylelikle kendim bi işe girer çalışır çocugumada ya bakacak birini bulur,yada kreşe weririm diye düşünüyodum çoğu zaman.bide ne yalan söylim bi umut işte hep düzelir sandım.ama hergün dahada kötüye gitti.kaynanam ve görümcem hiç bıkmadan usanmadan uraşıp durdular yıkmak için.gerçekten insan deil bunlar.çektiklerimi bi ben bi allah biliyo.görümcem ewlenirken eşime ben birine fal baktırdım bu kadın senin başına bela olcak demiş.ve ewliligm boyunca eşim hep bunu söleyip duruyodu.ailem haklı ailem doru sölüyo ben senden ayrılmazsam başıma bela olcan diye.onlar ne derse hep dinleyip haklı diyodu.abisi namusuna göz dikiyo ona bile sesini çıkaramayan bi adamdan ne kadar koca olurki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…