Kafanız da ne kadar babanızı düşünüp sinirlenirseniz rüyanıza girmesi normal,çünkü beyniniz sürekli orda uyuyunca da bilinç atınız bu rüyayi gördürür.
Babanın borçları ödenip bitti mi
Başınız sağolsun .
Onu affetseniz.
Zaten affetmek onun için değil, senin için gerekli arkadaşım. Sen ne kadar içten hakkım helal desende, ilahi adalet var.Çocukluğumu yaşayamadım ben borçlarla 12 yaşında tanıştım paraların nereye gittiğini bilmeden borç ödemek zorunda kaldık.Annemle günlük işlere gittim 12 yaşında daha sonrasın da da düzelmedi hiç sürekli borç harç yaptı bunları da kabullenmiştim fakat benim işim yok paramız yokken eve icralar gelmeye başladığı esnada kaçıp gitmesini yediremiyorum kendime onu kabullenemiyorum o yüzden ne zaman affetmek istesem olmuyor.Onun için dua etmek değil lafını yapmak bile içimden gelmiyor.Ama rüyalarıma girince de çok korkuyorum.
Zaten affetmek onun için değil, senin için gerekli arkadaşım. Sen ne kadar içten hakkım helal desende, ilahi adalet var.
Siz ona emanettiniz, bir nevi emanete hıyanet olmuş. O zaten bunun cezasını çekecek.
Affedersen, sen rahatlayacaksın. Kalbin o ağırlığı atacak, kendi yoluna bakacak. Affetmek kalbin sadakası, bir nevi temizleme. Birine dua etmek de o kişiyi affedebilmenin en kestirme yolu. Dene, içinden gelmese bile. Nasıl hafifleyeceğini kendin gör.
Rica ederim. Insallah tez zamanda huzur bulun :)çok güzel yorum yapmışsınız çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?