Acil yardım lütfen

10 HAZİRANDA ADET OLDUM .23 BEBEĞİMİZİN OLMASINA KARAR VERDİK.ADETİMİ 2 GEÇMESİNE RAHMEN TESTTE CIKTI.BENİM İLK GUNDEN SONRA AGRILARIM OLDU.YANİ ÖYLE ÇOK BÜYÜK AGRI DEĞİL SANCI GİBİ.

BEBEĞİMİZİN OLMASINA KARAR VERDİĞİMİZ GECEDEN SONRA Kİ GUN AGRILARIM OLDU.HATTA EŞİMLE İLK DENEMEDE TUTTU MU ACABA DEDİK.TUTMUŞŞŞ
Benimde adetim de gelmez inşallah bebeğim olur Allah bana da hatta herkese nasip etsin anne baba olmayı Amin.....

BENİM BU İKİNCİ COCUK.1 KIZIM VAR 2012 DOĞUMLU
Maşallah Allah bağışlasın ablacım ben daha 10 aylık evliyim inşallah banada nasip olur.. Birşey daha sorabilirmiyim ? Benim adetim bu ay 13 de geldi 17 de bitti o gece ilişkiye girdik ve benim 5 gündur ağrılarım var adetim yeni bittiği için ben pek ümitlenmek istemiyorum ama içimdeki ses öyle demiyor illaki düşündürüyor beni hamileliği.. Ben durumumu anlayamadım kafam karışık bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah ..

İnşallah adetim gelmez hamileyimdir hayırlisiyla.. Ben böyle olmak istiyorum... İnşallah bu ay nasip olur...

CANIM İLİŞKİ SONRASI KARNINDA ,KASIKLARINDA,VE BELİNDE AĞRI VAR İSE.AKINTI VAR İSE BİDE KÜÇÜK TUVALETE ÇIKMAN BIRAZ DAHA ARTI İSE BENDE ÖYLE OLDU İNŞALLAH HAİLESİNDİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…