- Konu Sahibi Sevde hasret
-
Akıntı bir kaç gündür beyazdı bugün sarıya dönmüşBİDE AKINTI VAR.DOKTOR BEY RAHMİN GEBELİĞE HAZIRLANDIĞI İÇİN KENDİNİ TEMİZLİYOR DEDİ.
Hadi inşallah ağzından bal damlıyor sanki dua et kardeşim sağol...HAMİLESİN İNŞALLAH HAYIRLI OLSUN:)
Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah Hayırlı ömürlü olsn canım Allah razı olsun..HAMİLESİN İNŞALLAH HAYIRLI OLSUN:)
Benimde adetim de gelmez inşallah bebeğim olur Allah bana da hatta herkese nasip etsin anne baba olmayı Amin.....BEBEĞİMİZİN OLMASINA KARAR VERDİĞİMİZ GECEDEN SONRA Kİ GUN AGRILARIM OLDU.HATTA EŞİMLE İLK DENEMEDE TUTTU MU ACABA DEDİK.TUTMUŞŞŞ
İnşallah hayırlisiyla bulursun kardeşim..SAGOL YAAA BENDE ESENYURTA DOKTOR ONERİSİ BEKLİYORUM.BURAYA YENİ TANINDIK.
Amin...AMİN İNŞALLAH RABBİM SANA HAYIRLI EVLETLAR VERSİN
Maşallah Allah bağışlasın ablacım ben daha 10 aylık evliyim inşallah banada nasip olur.. Birşey daha sorabilirmiyim ? Benim adetim bu ay 13 de geldi 17 de bitti o gece ilişkiye girdik ve benim 5 gündur ağrılarım var adetim yeni bittiği için ben pek ümitlenmek istemiyorum ama içimdeki ses öyle demiyor illaki düşündürüyor beni hamileliği.. Ben durumumu anlayamadım kafam karışık bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah ..BENİM BU İKİNCİ COCUK.1 KIZIM VAR 2012 DOĞUMLU
İnşallah tamam söylerim...BU ARADA BENİ BURDAN ARKADAŞ OLARAK EKLE Kİ İLK BANA SOYLE HAMİLE OLDUGUNU
İnşallah vardırda helaberini aliriz tesekkur ediyorum amin canım :)Adetim 17sinde bitti o gece ilişkiye girdik hayırlısı olsun inşallah biraz beyaz akıntı vardı bugün sarıya dönmüş.. İnşallah vardır bebiş...:):)
Amin...bendeİnşallah vardırda helaberini aliriz tesekkur ediyorum amin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?