Acil yardım lütfen

Valla ben hamile olduğumda kasiklarimda inanılmaz bir ağrı olmuştu 2 aya kadarbir de baş ağrısı

Sonraki 10 gun de yapip garantiye alsaydin ya. Ben oyle yaptim kalkip banyo da yapmadim sabah hallettim 5-7 gundu sanirim tutmus.

Valla ben hamile olduğumda kasiklarimda inanılmaz bir ağrı olmuştu 2 aya kadarbir de baş ağrısı
Benim 1 haftadır bazen ara ara gelen bazen sürekli kasık bel ağrısı var ve halsizlik yorgunluk var aşırı derecede geceleri uyuyamiyorum sabahta sürekli uyuyasim geliyor. Geceleri gözümden uyku aksa bile uyuyamiyorum..Adetimde yeni geçtiği için bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah... İnşallah bu ay bende anne adayı olurum.. Hakkımızda hayırlısı olsun.. Teşekkür ederim cevap verdiğin için..

Rica ederim ben hamile olduğumu adet zamanım gelmeden tesadüfen öğrendim.. 4 haftaya yeni girmişti. .

Ha bi de sürekli uyuma ihtiyacı halsizlik sabajlari tansiyon düşmesi bunlar 3. Haftada başlamıştı... ama baş ağrısı damarlardaki kan basıncindan dolayı çoktu..

Ha bi de sürekli uyuma ihtiyacı halsizlik sabajlari tansiyon düşmesi bunlar 3. Haftada başlamıştı... ama baş ağrısı damarlardaki kan basıncindan dolayı çoktu..
Bendede geceleri uyuma isteği oluyor ama uyuyamiyorum sabahları yataktan kalkmak istemiyorum bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah

Ablacım cevap verir misin olabilir mi başlangıçta??????
Herkeste belirti farklı olur ben de 3. Haftada şiddetli halsizlik ve uyuma isteği olmuştu.. yani sende de olabilir de olmayabilir dé. . Ay ters bir şey olur diye ümitte vermek istemiyorum bilemedim gülüm yaa..

Herkeste belirti farklı olur ben de 3. Haftada şiddetli halsizlik ve uyuma isteği olmuştu.. yani sende de olabilir de olmayabilir dé. . Ay ters bir şey olur diye ümitte vermek istemiyorum bilemedim gülüm yaa..
Ben artık düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil inşallah olur Allah razı olsun Ablacım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…