- 10 Aralık 2016
- 164
- 77
- 13
- Konu Sahibi Allah bizimledir
-
Hamilesin cnm tebrik ederimMerhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım veee acil yardiminiza ihtiyacım var. Dün beklenen adet günümdu fakat gelmedi. Bugün ise ovulasyon testi yaptim ve sonuç böyle. Sizce gebelik var mıdır?
Ayyy inşaallah canım benim coook heyacanlandim şimdi ben de t çizgisi çok koyu değil diye tereddüt ediyordum inşallah doğrudur tahmininHamilesin cnm tebrik ederimHemen dr gidip kan ver
Canım ovulasyon testiydi buovulasyon testimi gebelik testimi yaptin cnm..gebelik testiyse hamilesin kan testi yaptir kesin sonuc olur
Daha önce gebelik testlerinde hep negatifi gordugum için korkuyorum açıkçasıOvulasyon testi yerine gebelik testi yaparsanız daha sağlıklı yorum yapılır.
Gösterdiğini okumuştum pek çok sitedeovulasyon testleri de hamilelgi gosteriyor mu?
Ayyy ağzından bal damlıyor vallacnm yuzde 99.9 hamılesın test cızgısı gayet koyu bence hemen gıdıp kan testı yaptır
Burada acilde kanda gebeliğe bakmıyorlar kicnm yuzde 99.9 hamılesın test cızgısı gayet koyu bence hemen gıdıp kan testı yaptır
Daha önce gebelik testlerinde hep negatifi gordugum için korkuyorum açıkçası
ben kızımında test yaptıgımda cok cok sılık bır cızgıyle ogrendım ozmn 2 haftalıkmıs daha :) suan 6 haftalık hamıleyım ve bu seferkı bayaga senınkı gıbı koyu cızgı oldu ve 5 haftalıkmıs gıttıgımde :)bence sende o cıvarda sın suan kac gun gectı adetın ben 1 gun gectıgınde yapmıstımAyyy ağzından bal damlıyor valla
Benim de 1 gün geçti dün gelmesi gerekiyordu normaldeben kızımında test yaptıgımda cok cok sılık bır cızgıyle ogrendım ozmn 2 haftalıkmıs daha :) suan 6 haftalık hamıleyım ve bu seferkı bayaga senınkı gıbı koyu cızgı oldu ve 5 haftalıkmıs gıttıgımde :)bence sende o cıvarda sın suan kac gun gectı adetın ben 1 gun gectıgınde yapmıstım
bakıyorla cnm da oyle gıdıp gebelık testı ıstyrm dersen olmaz cok basım agrıyor mıgrenım tuttu ama adetım gectı anırım hamıleyım ne ılac ıcebılıyrm ne baska bısey oluyorum agrıdan artık duramayınca buraya geldım napıcam de şak dıye testı yapıyorlarBurada acilde kanda gebeliğe bakmıyorlar ki
Önce gebelik testini alıp deneyeyim inşallah olmazsa onu da yaparım pozitif çıkar inşallahbakıyorla cnm da oyle gıdıp gebelık testı ıstyrm dersen olmaz cok basım agrıyor mıgrenım tuttu ama adetım gectı anırım hamıleyım ne ılac ıcebılıyrm ne baska bısey oluyorum agrıdan artık duramayınca buraya geldım napıcam de şak dıye testı yapıyorlarben daha evvel bı cok kez oyle yaptırdım
İnşallah canı benim ama benimki gebelik hcg testi değildi lh testiydibak benım testlerım bu sekılde cıkmıstı uzun olan erken gebelık testı alttakı normal sennkınden dı benımkı bıle bı tık sılık c dekı cızgıden bence aynı testlerımız hadı ıns sende hamılesın cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?