canim benim esimin kardes sayisi fazladir o yuzden bende de bolca gorumce var.
ama taktik su: mesafeni koyacaksin ve asla onlarla samimi olmayacaksin! merhaba merhaba olacaksin. ayni ortama geldiginizde onlar sizle konusmadikca siz de onlarla konusmayacaksiniz.
ola ki gorumceleriniz samimi davrandi, hemen mesafeli tavrinizi takinip sinirinizi koyacaksiniz!
vallahi ben samimiydim eskiden...
yani gorumcelerimle yakin olayim, kardesim gibi olsunlar istedim cunku yas olarak ta uysuyoruz birbirimize...
ama olmadi...
kiskanc oluyorlar...
fazla samimi davraniyorlar ve arada saygi kalmiyor bu sefer sorunlar basliyor...
ben biriyle gorusmuyorum hic. gordugumde konusurum ederim orasi ayri ama birbirimizi dunya dursa arayip sormayiz o sekilde bir iliskimiz var...
bu kisilik diger kardeslerini abluka altina almis durumda onlari yonlendiriyor o yuzden diger 2 gorumcemle de aram bozuldu biraz...
diger biriyle de hic gorusmuyorum...isimiz duserse, yilda 1-2 kez ayni ortamda bulunursak merhabalasiriz...
suan ayni ulkede yasadiklarimdan bir tanesi hepsi saygisiz, icten pazarlikli, cikarci, yalanci...daha sayayim mi bilmiyorum...
turkiye'deki gorumcelerim hostur.
su gorumce olayi zor yaa...
bir gorusmemizde can ciger davranirlardi, tamam derdim ya bu yabanci ulkede yalniz degilim yani arkadaslarim onlar olabilir...
ama sonraki gorusmemizde bir surat bir surat, evlerine gitsek odalarindan cikip yanimiza gelmezler...
hep boyleydi...
artik ben cok mesafeliyim...
asla samimi davranmiyorum...gerekmedikce cok guler yuz gostermiyorum...ki zaten bunlari yapmak icimden gelmiyor yani yapamam zaten...
onlar bana ne derse nasil davranirsa oyle davraniyorum...
sakin uzulme canim sakin takma!
unutma tek cikar yol samimi olmamak ve araya mesafe koymak! baska yol yok...