acil yardım lütfennn:((

esma1999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
6
0
86
Denizli
merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim 24 yaşındayım ve 8 haftalık hamileyim ama şu an bu çocuğu istemiyorum öğrendiğimde 6 haftalık olmuştu eşim çok istiyor aldırmamı kesinlikle istemiyor düşürmek için bildiğim herşeyi yaptım ama olmadı lütfen bana yardım edebilecek olan arkadaşlar varsa mesaj bekliyorum. daha büyümesini istemiyorum aldıramıyorumda bildiğiniz düşük yaptıran herhangi bir ilaç varmı yada gebeliği sonlandırıcı bana ilaç ismi verebilecek yada herhangi bir yöntem söyleyebilecek arkadaşlardan mesaj bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim herkese hayırlı günler.

neden istemiyorsun evliliğinde bi sorunmu var eğer herşey yolundaysa ve sebebsiz bir şeyden dolayı istemiyorsan bu bence kötü bişey çok şanslı olduğunun farkındamısın bilmiyorum ama ben bebeğime bişey olmasın die nasıl telaş yaparken rapor alıp düşük tehlikem olduğu için sırf bebeğimi kucaklamak için kaç hafta evde kımıldamadan yattım bilmiyorum duygusal davranıyorum belki ama şanlı kişilerin bebeklerini istememsi bana garip gelio bence iyi düşün nedenlerini gerçek anlamada düşünürek gözden geçir ve öle karar ver derim

brcsrkn gerçekten şu an benim için hiç uygun bir zaman değil hazır hissetmiyorum bir kere ve önümde ailem için yapmam gerekn şeyler var her şey yolunda olsaydı bende senin gibi düşünürdüm şimdi değil ama çok düşündüm arkadaşım allah şifa versin umarım sağlıklı bir bebeğin olur

Madem ıstemıyordunuz neden bebek yaptınız cnm
mıllet senelerce tonla para harcayarak evlat sahıbı olmayı beklıyor
bu kadar Önemlı neden ne ıstememek ıÇın bebeĞını
hem ne gÜzel eŞın ıstıyor ve hamıle kalabılmıŞsın
ha bı bebeĞı ha bı ınsanın hayatını sonlandırmak ıste aynı Şey deĞılmı
ya bıdaha bebeĞın olmazsa dÜŞÜndÜnmÜ hıÇ bunu
ya bu bebek senın mucızen olursa
Çok ıyı dÜŞÜn doĞru krar ver cnm
bebeĞın uygun zamanı deĞıl demıŞsın
sence uygun zamanda hemen hamıle kalabılıcekmısın
yada saĞlıklı bı bebek olucakmı
uzun oldu kusura bakma ama
bence Çok ıyı dÜŞÜn
sonlandırmak kolay olabılır ama bence devam etsın
allah bÜyÜk belkı ozaman baŞka kapılar aÇılır ÖnÜnee

evet haklısın ama ilaç kullanırken hamile kaldım nasıl oldu anlamadım bile bence sağlıklı şartlarda büyüyemeyek bir çocuk olmasından hiç olmaması daha iyidir diye düşünüyorum

eşini seviyorsan ve mutluysan yapmalısın eşinde seni cok seviyorki bebek istiyor onu gercekten seviyorsan hayallerini yıkma .....genc anne olursun enazından nekadar guzel bır duygu allahım sana nasıp etmıs belkıde ıstesen olmayadabılırdı o kucucuk melek bırak hayatında olmak ıstıyor kıyma ona bence....

hamılelıgı bılmeden kullanılan ılacların sorun yaratmadıgını duymustum...dr.gıt kullandıgın ılacları soyle o senı yonlendırecektır....

yok yanlış anladın canım doğum kontrol ilaçı kullanırken hamile kaldım demek istedim yani planlanmış isteyerek olan bir şey değil bir soruya cevaben...öneri olanlardan mesaj bekliyorum lütfennn

evet haklısın ama ilaç kullanırken hamile kaldım nasıl oldu anlamadım bile bence sağlıklı şartlarda büyüyemeyek bir çocuk olmasından hiç olmaması daha iyidir diye düşünüyorum

bunu dr a söledinmi peki hangi ilaç ne var etken maddesi artık bi çok ilaç hamilelikte kullanılıo benim arkadaşım bilmeden röntgene bile girdi çok şükür hiç bişey yok Allah eğer ona yaşayacak ömür verdiyse gene yaşar. Hatta hemşire arkadaşımın anlaatığı bir olayı anlatıyımmı sana kadın hamile kalıo ama ( nasıl fark etmedi onuda bilmiyorum) hamile olduğunu öğrendiğinde bebek yasal olarak alınma zamanını geçmiş oluyor. hiç sağlık problemin yoksa 10. hafta olması lazım sanırım alınması yasak ve dr almıyor. sonra bu kadaın başa bi dr a giderek kürtaj oluyo aradan 1 ay geçmesine rağmen adet görmeyince tekrar arkadaşımın çalıştığı dr a gelio ve bebeği almamışlar sadece 1 kolu ve 1 bacağı kürtajla yok edilmiş. dr budurumda bebeğin tamamen alınacağını sölüo kadın vaz geçip bu benim cezam baştan böle bişey yapmamam lazımdı şimdi bu bebeği böyle büyütücem deyip doğurmuş. bilmiyorum bi sonuç çıkardınmı

canım benım kımse sana bebişini şöyle düşür yada şu yapı kullan demez...ve tepkı alırsın ....yınde sen bılırsın arkadasım ....rabbım hayırlısını versın

8 haftalık,yani kalbi atan bi canlı,ve sen bizden onu öldürmen için yardım,tavsiye falan mı bekliyosun,sana böyle bişey söyleyenin duyabileceği vicdan azabını düşündünmü hiç?burda ne insanlar var yıllarca bebek sahibi olmak için uğraşıyorlar,maddi manevi herşeylerini döküyolar bu uğurda,"şimdi istemiyorum,hazır değilim,ailem için yapmak istediklerim var "gibi şeyler kusura bakma ama çok saçma bahaneler,eğer aileni düşünüyosan karnında ki o bebekte senin ailenin bi parçası,hatta en değerli parçası,derler ya "bebek anne rahmine düştüğünde kadında annelik dugusu başlar" diye,demek ki doğru değilmiş.

canım benım allah sana onu vermış ve kalbi atıyor suanda kımse sana ılaç tavsıye edıpde cana kıymana yardım etmez benım bır kızım var 12haftk hamıleyım düşük tehlıkem var ve yatıyorum butun aıle bısey olmasın dıye canla basla dıkkat edıyoruz sters içindeyiz sen duşurmeye calışıyorsun düşmüyor obebegın canına kıyma 9haftalıkken doktora gıtıgımızde kımıldıyordu dusunsene eli ayagı tam oluşmamış kımıldıyordu başada bışey demıyorum canından bır can o kıyma

yarabbim sen isteyen uğraşan kullarına vermezsin tonlarca milyonlarca para döken kullarını bebek sahibi yapmazsın ama istemeyenlere verirsin işte buda Allah ın taktiri.

arkadaşım. birçok kişinin dediği gibi bu sitede kimsenin sana bebeği düşürmek için yardımcı olacağını sanmam. ama arkadaşlar arkadaşda çaresiz kalmış olmalıki yardım istemiş. bir bebeği istiyor olmak çok güzel veanlamlı iken istememk bu kadr büyük suçmuş gibi algılanmamalı. hepimizin özel hayatı başa çıkamadığı sorunları vs. var. kendini anneliğe hazır hissetmeyen bir anne adayını zorlamak yerine ya da suçlamak biraz daha olumlu olmalıyız fikrimce. anneyiz değilmi. bence arkadaşım sana yardımcı olabilecek güvendiğin bir büyüğün arkadaşın varsa hissettiklerini tekrar konuş. mümkünse bir dr a hatta danışmana git. bir randevu al bu önemli bir karar. eşine söylemen doğru olurdu ama belki seni zorlayacağını düşündüğün için istemiyorsun anladığım kadrıyla. fakat ne olursa olsun sakın kulaktan dolma bilgilerle bebeği düşürmeyi deneme bu hem sana hmde doığacak bebeğine belkide kalıcı zararlar verebilir. bende uzun zaman bebek istemedim. 34 yaşında hamile kaldım 9 yıllık evliyim. hazır değildim. bazan keşke daha erken yapsaydım diyorum ama eşim hazır değildin diyor. değildim. bazı kişisel problemlerim vardi yapamak istediğim şeyler. yani bahane vardı. ama zaman geçiyordu ve kararımı verdim. şimdi 35+5 günlük hamileyim. lafın kısası iyi düşün doğru olanı gene sen bilirsin ama kafanı toparlaman ve sakince düşünmem için bence bir dr la konuş sağlıcakla kal

ılgınc... CADIARZU
bır anne adayı evlı ve bır kocası var
ve allahın bazılarına gece gunduz dua ettıklerı ve uygulamadıkları yontem kalmadıgı halde vermedıgı bır mucızeyı ıstememesı ve hatta onu karnındayken oldurmek ıstemesı ıcın bır sıtede yazarak yardım ıstemesı hakıkaten cok ılgınc :uhm:

guercina teşekkür ederim anladığın için ne yzaık ki insanlar kendi açılarından düşünüyorlar belki ben olsam bende öyle düşünürdüm ama burada hayatımı tek tek anlatamam insanlara ve yine haklısın çaresizlik beni çareyi yanlış yerlerde aramaya itti. neyse umarım çocuk sahibi olmak isteyen herkes en kısa zamanda olur. ama bence bu kadar basit olmamalı bir canlıyı dünyaya getirmek hele ki böyle bir dünyaya... herkese teşekkürler konuya duyarlılık gösterdikleri için.

bence de bi canlıyı öldürmek bu kadar basit olmamalı,bi sitede bi başlık açıp,ondan kurtulmak için tavsiye isteyecek kadar!!!

kilitlendim.inanamadım.dehşete düştüm.bir anne adayı ve bebebğini öldürmek için yardım istiyor.aslında söyleyecek çok şey var ama...rabbim sen bilirsin.sen benim ömrümü yavruma ver diye dualar ediyoruz....ayıp ya şu başlığı açmak bile büyük cearet.bravo.allah vicdan versin ne diyeyim...

hazır hıssetmıyorum diye bebegın hayatına son verılmez canım ailen ıcın ne gıbı yapman gereken seyler var anlayamadım ama burda sana kımse tavsıye vermez aksıne dendıgı gıbı tepkı alırsın burdakı herkes bebek sahıbı olmak ıcın can atıyor ben ılk bebegımı dusuk ıle kaybettım ve suan kı bebegımın yasaması ıcın saglıklı dogması ıcın her sanıye dua edıyorum korku ıle gecıyor benım durumumda olan bır cok anne var bence tavsıye yı yanlıs sıtede aradın bebegını aldırmadan veya dusurmeye calısmdan once cok ıyı dusun dusundum demıssın ama bırkere daha dusun ılerde cok pısman olabılırsın yanlıs ılac sonucu bebegı dusurup bırdaha bebegın de olmayabılır ınan bana kaybedılmeden hıcbırseyın degerı anlasılmıyor inş dogru karar verırsın..

Back
X